Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
nikoho? 😕 😨
jaj lalia ja by som nevydržala.fakt ale zajtra už testuj a jasan,že sa z teba teškám. 😵
ach babule mám také bolesti ako by mi mala prísť mrcha, stále chodím na hajzel, teraz som si všimla biely výtok,taký krémový,ale bez zápachu. od sexu som le 5 dní. tak nehrozí,že je to tehotenstvom.tak sa bojkám,že mi asi začína naký zápal. ale neviem,ked ten výtok nezapácha a nič ma nebolí.
Ahojte,tak vas docitat,nehroziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ale dnesok som stihla.
Mala som vela prace,ktora nepocka.No musim sa vam pochvalit.
Hovorila som vam,ze na plno zaciname az po najblizsej mrske,ktora by mala byt zhruba o dva tyz.,ale nevydrzala som to,dnes sme zacali naostro. 😀 😀 😀
no teraz mi začal ten výtoka,ale to bolo len na toaletáku a bol bez zápachu, taký ako som mala v tehu.ja si nerozumiem.keby mám čakať menzes,tak si fakt myslím,že som tehu. asi môjmu telu začalo šibať.ale ak to neprejde,tak pôjdem v pondelok na gyndu
no neviem neviem či ja dnes neskočím po tom svojom mužikovi 😀 😀 niak ma na nho chuť chytá 😀 😀 😀
tak to dúfam,lebo sa mi teda neechce na gyndu
ale ja mám bolesti v podbrušku s výtokom. také akoby som mala menzes a to mám od rána. no na menzes je skoro,tak neviem. na kyrete som bola 28. mája
keby to bol len výtok,tak neriešim. taký mávam aj počas ovu,ale ten som mala pred týždenom.tak neviem
no len hádam,že som niečo nedodrbkala tým sexom.nemala som ho mať,ale nevedela som si pomôcť. 😝
no ked som mala pri prvom ovulku,tak som tiež urobila ovu test,lebo som mala krče bolesti,aby som to vylúčila a bola len jedna čiarka a tak som frčala k doktorovi a ten mi na sono videl ovuláciu
tak teplotu mam len 37 , tak neviem.ja som asi turbo tehotná. asi tam mám mimozemšťana čo sa rýchlo vyvíja. čo vy viete a za mesiac porodím.ako bela v twilightu 😀 😀 😀 jaaaaj jebe mi,ale fakt sa bojím,nech nemám neaké zvyšky v maternici.ak by som musela znova na kyret,tak ma jebnee
jaaj prišla k nám rodina,tak asi nepôjde 🙄
no dúfam a ty lalia ako sa cítiš??

babulky-dnes trolilinku začinam veriť žeby sa predsa len mohli zjaviť dve čiarky 😵 pozerala som si jeden album na konikovi a tam babena mala test na 37dc-a bol tam slabulinky duch a až okolo 40DC to bolo dobre vidieť 😵 tak snad by aj u mna mohla byť šanca..ked na 30dc som tam nemala ani ducha.... 😵 jaj tohto som sa bala-že si začnem nahovarať žeby predsa len mohla byť aj druha čiarka...no zajtra alebo nejneskôr v pondelok Vám sem hodim fotku testu čo si spravim-či už z jednou alebo dvoma čiarkami 😉 😔