icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

lalia21
19. jún 2010

babulky-dnes trolilinku začinam veriť žeby sa predsa len mohli zjaviť dve čiarky 😵 pozerala som si jeden album na konikovi a tam babena mala test na 37dc-a bol tam slabulinky duch a až okolo 40DC to bolo dobre vidieť 😵 tak snad by aj u mna mohla byť šanca..ked na 30dc som tam nemala ani ducha.... 😵 jaj tohto som sa bala-že si začnem nahovarať žeby predsa len mohla byť aj druha čiarka...no zajtra alebo nejneskôr v pondelok Vám sem hodim fotku testu čo si spravim-či už z jednou alebo dvoma čiarkami 😉 😔

lalia21
19. jún 2010

nikoho? 😕 😨

miyya
19. jún 2010

jaj lalia ja by som nevydržala.fakt ale zajtra už testuj a jasan,že sa z teba teškám. 😵

linea22
19. jún 2010

@lalia21 držím pršteky nech sú dve // a ozvy sa určite 🙂

lalia21
19. jún 2010

@miyya ahoooj-no ja vydržim asi len preto-lebo sa bojim že na teste bude len jedna čiarka ☹ ten test v 30dc mi zobral všetky iluzie..ved uvidííííme 😔
@linea22 ahooj-samozrejme že dám vedieť 😉

miyya
19. jún 2010

ach babule mám také bolesti ako by mi mala prísť mrcha, stále chodím na hajzel, teraz som si všimla biely výtok,taký krémový,ale bez zápachu. od sexu som le 5 dní. tak nehrozí,že je to tehotenstvom.tak sa bojkám,že mi asi začína naký zápal. ale neviem,ked ten výtok nezapácha a nič ma nebolí.

damilenka
19. jún 2010

Ahojte,tak vas docitat,nehroziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,ale dnesok som stihla.
Mala som vela prace,ktora nepocka.No musim sa vam pochvalit.
Hovorila som vam,ze na plno zaciname az po najblizsej mrske,ktora by mala byt zhruba o dva tyz.,ale nevydrzala som to,dnes sme zacali naostro. 😀 😀 😀

lalia21
19. jún 2010

@miyya to mi je luto ☹ ibalgin by nepomohol?ale ak maš ten vytok dlhšie alebo sa ti niečo nezda-asi by si mala zbehnuť gyn 😔 no ale ked vytok ani nezapacha,ani neboli, ani nič-tak zapal by to snad nemal byť ☹

lalia21
19. jún 2010

@damilenka ejha-tak to je dobre! 😉 naostro je najlepšie 😀

miyya
19. jún 2010

no teraz mi začal ten výtoka,ale to bolo len na toaletáku a bol bez zápachu, taký ako som mala v tehu.ja si nerozumiem.keby mám čakať menzes,tak si fakt myslím,že som tehu. asi môjmu telu začalo šibať.ale ak to neprejde,tak pôjdem v pondelok na gyndu

lalia21
19. jún 2010

no neviem neviem či ja dnes neskočím po tom svojom mužikovi 😀 😀 niak ma na nho chuť chytá 😀 😀 😀

lalia21
19. jún 2010

@miyya tak budem držať palce-aby to do pondelka prešlo a nič to nebolo 😉 😉

miyya
19. jún 2010

tak to dúfam,lebo sa mi teda neechce na gyndu

lalia21
19. jún 2010

@miyya prejde to 😉 ak ťa to nesvrbi,nepali,nezapacha a nemaš pocit že to "tam dole" nie je v poriadku-zapal by to snad nemal byť 😉 držím palčekyyyyy 😉
Inak chcela som sa spýtať-ak som mala predminule cyklus 35 a naposledy 30-mohla sa mi ovulka posunuť? 😕

miyya
19. jún 2010

@lalia21 no to sa ti asi posunula ovulka.

vieš ja by som nestrasovala,ale po tom kyrete neviem či to neni zlé.ešte je to možno ovulka,ale tá by bola pekne neskoro.tak mi pôjde muž kupiť ovu test,nech viem na čom som.

damilenka
19. jún 2010

@miyya a nemohol by to byt taky klasicky vytok,bezny???Ci nemavas vobec vytoky?

miyya
19. jún 2010

ale ja mám bolesti v podbrušku s výtokom. také akoby som mala menzes a to mám od rána. no na menzes je skoro,tak neviem. na kyrete som bola 28. mája

lalia21
19. jún 2010

@miyya vidiš-aj to môžeš skusiť-ak ti ukažu dve čiarky-tak vieš že to je ovulka 😕 a nemusiš sa strachovať 😔 a ak to ovulka nebude a neprejde to do toho pondelka-pekne bežkaj gyn-viem že nikto ked nemusi tak gyn nejde-ale radšej mať istotu 😉

miyya
19. jún 2010

keby to bol len výtok,tak neriešim. taký mávam aj počas ovu,ale ten som mala pred týždenom.tak neviem

miyya
19. jún 2010

no len hádam,že som niečo nedodrbkala tým sexom.nemala som ho mať,ale nevedela som si pomôcť. 😝

lalia21
19. jún 2010

@miyya snad to nebude nič zlé 😔 budem na teba myslieť 😉 a to ti mužik šiel kupiť teraz ovu testy? 😕

miyya
19. jún 2010

no ked som mala pri prvom ovulku,tak som tiež urobila ovu test,lebo som mala krče bolesti,aby som to vylúčila a bola len jedna čiarka a tak som frčala k doktorovi a ten mi na sono videl ovuláciu

miyya
19. jún 2010

@lalia21 ešte nešiel, meriam teplotu

lalia21
19. jún 2010

@miyya potom daj vedieť-či sa zjavili dve čiarky 😔

lalia21
19. jún 2010

@miyya hmmm žeby nakoniec ani tie ovu testy neboli istota?a že aj ked je ovu-tak ju neukažu? 😠 🙄

miyya
19. jún 2010

tak teplotu mam len 37 , tak neviem.ja som asi turbo tehotná. asi tam mám mimozemšťana čo sa rýchlo vyvíja. čo vy viete a za mesiac porodím.ako bela v twilightu 😀 😀 😀 jaaaaj jebe mi,ale fakt sa bojím,nech nemám neaké zvyšky v maternici.ak by som musela znova na kyret,tak ma jebnee

lalia21
19. jún 2010

@miyya tak šup šup-ked budeš mať doma ovu testy-tak skus 😔 dufam že to nič nebude 😔

miyya
19. jún 2010

jaaj prišla k nám rodina,tak asi nepôjde 🙄

lalia21
19. jún 2010

@miyya 😔 určite bude všetko ok a možno to je važne ovu 😔

miyya
19. jún 2010

no dúfam a ty lalia ako sa cítiš??