icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

lalia21
19. jún 2010

@miyya mojka ak si tehu-tak to ma byť a zo všetkych sil ti budem držať päste 😔 dve čiarky si neukažu na teste "len tak"

miyya
19. jún 2010

5 dní od sexu a čiaka je velmi pekne viditelná nato.ja som to len tak skúsila,ze mám doma vela testov,tak ma to nezabije.ty kokso ja sa bojím baby.načo som si ten test robila

lalia21
19. jún 2010

@miyya len 5 dni??? 😕
mojka nechcem ti brať nadeje ale nemôže to byť skresleny vysledok z kyretu? 😔
velmi by som si priala a želam ti aby si bola tehulka 😔

miranda21
19. jún 2010

@miyya ked ich maš vela tak skús ešte dnes 😉 nebojkaj!!!

price
19. jún 2010

@miyya mne sa to tiež vidí veľmi skoro, aby ti už ukázalo tehotenstvo

miyya
19. jún 2010

@lalia21 babule išla som kuk na test a ten test zblbol a čiarka je fuč.nechápem tomu, ale nevadí.asi to je zlý test.tak niesom tehu,teda tak skora sa to nedá vedieť.

lalia21
19. jún 2010

aaano ak ich maš viac a maš aj rôzne značky-skus ešte aspon dva 😉

lalia21
19. jún 2010

@miyya zmizla? ☹

miranda21
19. jún 2010

@lalia21 a kedy vam doktor povolil znovu snažiť sa?hlavu hore aj ked to bude skreslené 😔

lalia21
19. jún 2010

@miyya a to som myslela že to bude dnešne najväčšie prekvapenie 😔

miyya
19. jún 2010

😵 😵 😵 idem spať,už som kludnejšia. nechcela by som byť teraz tehotná. tak lalia aspon ty nás zajtra poteš.

miyya
19. jún 2010

@lalia21 no ona zmizla.ja neviem,čo je to za test.bola výrazná a je fuč.

lalia21
19. jún 2010

@miyya z velkou radosťou by som Vás i seba a mužika potešila babulky 😉 bojim bojim čo mi ten test ukaže 😕

lalia21
19. jún 2010

@miyya dufam že toto mi zajtra neurobi test-že ukaže dve čiarky a potom zmizne-to by som zinfarktovala 😠

lalia21
19. jún 2010

@miyya dobru nocku želám 😉

price
19. jún 2010

prajem Vám dobrú nocku
@lalia21 zajtra ti držím palce, a keď večer zapnem koníka chcem čítať len pozitívne správy,papa

miranda21
19. jún 2010

@miyya dobrú noc budeme neskoršie spolu snažilkovať 😉

miranda21
19. jún 2010

@price dobrú noc 😔 😔 😔 😔 😔

lalia21
19. jún 2010

@price duuuuufam 😉 dobru noc
@miranda21 dobru noc 😉
a babulky to už idete preč? 😕
no ja teda pôjdem do spršky a potom sa povenujem mužikovi 😀 hadam sa ta mrcha nespusti 😅 no ked ju nespusti to "šťuchanie" od mužika-tak už nepriiiide 😀 😀 😀 😀

miranda21
20. jún 2010

dobré ránko 😉
@lalia21 držím silno palčeky a budem čakať na tvoje správy 🙂 🙂 🙂

miranda21
20. jún 2010

babenky čo sa stalo kde ste? oddychujete? ja varí aj ked sa mi hrozne nechce 😉 moj mm mi zdrhol o 5ráno na dubáčiky 😉 😠 ale našiel iba 5bo som mu teraz volala ze už je na ceste domkou 😀

jabadaba
20. jún 2010

kuku dievcata, nestiham vas vsetky citat, len vas chcem pozdravit a zazelat peknu nedelu. Ja som si zas vcera kupila test,ale necham az na dalsi pokus. Stale mam este rezervu, ze testovat mozem 22. juna ale tak neverim, ze by motyka vystrelila. Dnes som 31. den cyklu, mrchy nikde akurat ze pocitovo mam dojem, ze ma asi slak trafi. Ako som nikdy nepoznala PMS tak posledne styri cykly uplna parada. 😠 Lalia, Ty ako?

jabadaba
20. jún 2010

@miranda21 ani mne sa veru nehce varit. Som nejaka leniva v poslednom obdobi.

miranda21
20. jún 2010

@jabadaba ja som tiež zlenivela 🙄 ale to je sai tým počasím 😖 ved ani jeden týžden nebol normálny 😠

jabadaba
20. jún 2010

veru, to pocasie je o nicom, tiez mi na nalade nepridava. Len co sme si konene po piatich rokoch zazelenali a zariadili terasu tak leje nonstop. Snad dvakrat sme si nan nej posedeli. 😠 A ked sme ju mali ako betonovu pust tak leto co leto na nu prazilo slnko, ze sa tam nedalo existovat. Jaj, Murphyho zakony su...

miyya
20. jún 2010

@lalia21 čakám na dobré správy 🙂

jabadaba
20. jún 2010

@miyya takto tu hustime do Lalie kazda so svojim ocakavanim, aby sme jej nezacali liezt s tym na nervy. Lalia, ber to s nadhladom, dufam, ze na teba svoju zvedavostou nevyvyjame ziaden tlak. 🙂

miranda21
20. jún 2010

konečne som dovarila a možem čakať na laliu ako dopadne 😉 čo robievate v nedelu? 😕

miyya
20. jún 2010

ale sme šišane 😀 😀 😀 ta sem prestane chodiť radšej 😅

miranda21
20. jún 2010

ešte som malu musela uspať 😅 skoro som na nu zabudla 😀