Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
5 dní od sexu a čiaka je velmi pekne viditelná nato.ja som to len tak skúsila,ze mám doma vela testov,tak ma to nezabije.ty kokso ja sa bojím baby.načo som si ten test robila
aaano ak ich maš viac a maš aj rôzne značky-skus ešte aspon dva 😉
😵 😵 😵 idem spať,už som kludnejšia. nechcela by som byť teraz tehotná. tak lalia aspon ty nás zajtra poteš.
babenky čo sa stalo kde ste? oddychujete? ja varí aj ked sa mi hrozne nechce 😉 moj mm mi zdrhol o 5ráno na dubáčiky 😉 😠 ale našiel iba 5bo som mu teraz volala ze už je na ceste domkou 😀
kuku dievcata, nestiham vas vsetky citat, len vas chcem pozdravit a zazelat peknu nedelu. Ja som si zas vcera kupila test,ale necham az na dalsi pokus. Stale mam este rezervu, ze testovat mozem 22. juna ale tak neverim, ze by motyka vystrelila. Dnes som 31. den cyklu, mrchy nikde akurat ze pocitovo mam dojem, ze ma asi slak trafi. Ako som nikdy nepoznala PMS tak posledne styri cykly uplna parada. 😠 Lalia, Ty ako?
veru, to pocasie je o nicom, tiez mi na nalade nepridava. Len co sme si konene po piatich rokoch zazelenali a zariadili terasu tak leje nonstop. Snad dvakrat sme si nan nej posedeli. 😠 A ked sme ju mali ako betonovu pust tak leto co leto na nu prazilo slnko, ze sa tam nedalo existovat. Jaj, Murphyho zakony su...
konečne som dovarila a možem čakať na laliu ako dopadne 😉 čo robievate v nedelu? 😕
ale sme šišane 😀 😀 😀 ta sem prestane chodiť radšej 😅
ešte som malu musela uspať 😅 skoro som na nu zabudla 😀

@miyya mojka ak si tehu-tak to ma byť a zo všetkych sil ti budem držať päste 😔 dve čiarky si neukažu na teste "len tak"