icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

marikac
20. jún 2010

@price ahoj, dobre, len skoda,ze zajtra musim do prace 😒

miranda21
20. jún 2010

@marikac ved len na niekolko týždnov 😀 😀 😀

miranda21
20. jún 2010

no a kde ste????????????

marikac
20. jún 2010

@miranda21 to by som nepovedala...momentalne to tak ale nevyzera 😉

miranda21
20. jún 2010

@marikac prečo 😲

price
20. jún 2010

@marikac nikdy nehovor nikdy ani sa nenazdáš a budeš doma a niekedy ti to bude liezť na nervy 😀 😀 😀 😀 😀

marikac
20. jún 2010

@miranda21 no ja len,ze zatial sa nam nic nepodarilo...ako to ide? ako sa mas?

price
20. jún 2010

@miranda21 nemáš pocit, že stále robíš dookola to isté,nie je to pre teba veľmi monotónne

miranda21
20. jún 2010

som asi mimo 😨

marikac
20. jún 2010

@price ked nad tym premyslam, aj priznam,ze sa toho bojim, od 18-tky pracujem, vzdy som bola zvyknuta byt medzi ludmi a s ludmi...a zavreta medzi 4 stenami s dietatom a domacimi pracami, brrrrrrrrr.....bojim sa 😖

price
20. jún 2010

@miranda21 prečo mimo

price
20. jún 2010

@marikac pre mňa to bola veľká zmena v živote

marikac
20. jún 2010

@price ako dlho si si zvykala...jednak si nemala na vyber...ale schvalne,ako dlho to trvalo?

miranda21
20. jún 2010

@marikac a kolko snažite?možno si to už písala ale vobec neviem 😉 ta 😉 mi sa ešte nesnažíme tak zatial je super 😀 a potom budem stresovať 😀 😀
@price boooooože jasne každý den to isté ale doslova 😲 preto myslím že ked budú dve bude veselšie 😀 ja som mala rovnaké dni aj ked som chodila do roboty 😖

marikac
20. jún 2010

@miranda21 od aprila... 😎

miranda21
20. jún 2010

len som niečo na prvý krát nepochopila 😀 😀 😀 😀 😀

petuska123
20. jún 2010

@marianna28 ano strelec 😀

miranda21
20. jún 2010

@marikac taky čas je ešte v poho 😉 neboj na jar budeš kočíkovať 😀

price
20. jún 2010

@marikac ono to prišlo veľmi rýchlo, pre mňa bolo najhoršie nočné vstávanie. ale teraz už spíme celú noc len neviem dokedy hurááá.......

miranda21
20. jún 2010

@price my sa ešte budíme 😠

price
20. jún 2010

@miranda21 myslím si aj ja, že keď budeme mať dve tak už ani nebudeme sem chodiť, lebo budeme radi že máme chvíľu čas pre seba

marikac
20. jún 2010

@miranda21 ja mam taky vnutorny pocit,ze nam bude trvat dlhsie....nie som psychicky v pohode a nemyslim tym,ze mam psychicky problem 😀 kupujeme byt, to som uz pisala, desim sa predstavy,ze to budeme 30rokov splacat aj toho, kolko penazi mi este treba, aby som ten byt upravila a zariadila...no treba mi aj take prkotinky,trebars do kuchyne atd...ze mi z toho o chvilu sibne...vsetko je to o peniazoch...no a k tomu sa upinam velmi na dieta... 😒

price
20. jún 2010

@miranda21 aj my, ale len keď nám ide nejaký zub a momentálne máme pauzu, on sa v noci preberie, povie niečo a spí ďalej my k nemu vtedy nevstávame

miranda21
20. jún 2010

@marikac nboj viem o čom hovoríš mi sme začali stavať s uverom na 30 rokov a ver desím sa ešte teraz 😖 a zostala som aj ja tehu 😉 a v stese som stále aj ked už byvame stale nam toho vela chýba ☹ je to zaberak aj ta pôžička 😖

price
20. jún 2010

@marikac celý život je o peniazoch, aj keď si to málokto prizná

price
20. jún 2010

@miranda21 lenže dnes málokto vie si zabezpečiť bývanie bez pôžičky, my ešte 3 roky a sme na nule, tak sa teším.................

miranda21
20. jún 2010

@price v tomto ti závidim moja nielenže sa postaví v postielke ale ide za nami 😠 tak ked mam chuť je prekladám spať ale ked som unavená tak to neriešim 🙄

miranda21
20. jún 2010

@price my už len 28rokov waaaau 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

marikac
20. jún 2010

@price juuuuuuuj, to by som si aj ja priala 😅 mat uz len 3 roky splacania...musim zacat tipovat loto...raz by to mohlo vyjst 😎

price
20. jún 2010

@miranda21 náš malý nechce s nami spať, on si vyslovene žiada svoje súkromie, od narodenia nikdy nechcel spať s nami