Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
teraz som pozerala, že si 30 den. noo,to vyzerá slubne 🙂
snažíme sa krátko no ked niekto píše že im sa zadarilo na prvý krát-tak len tíško zavidím 😅 😔
Neviem si predstaviť ako to je z potratom-určite hrozne a vždy mi to je luto a len dufam že nič take nezažijem 😔
Musiš myslieť do buducna a na to-ako sa budete snažiť znova a že tentokrat to už dobre dopadne 😉 😉
noo dnes je 30.den-dnes mala prísť no zatial žiadne predmenštruačne bolesti a pocity...naposledy som mala cyklus 30dnovy no predtym mi to zas meškalo-stačí že prechladnem a hned sa mi to posunie... 🙄 tak uvidime-počkam do víkendu a ak ani potom nepríde-vytiahnem testík...no uvidim najbližšie dni...
29teho idemk novemu gyn-tak uvidíme čo a ako
😉
Ahojte baby,
tak sa pridavam aj ja... som rodena nitrancanka, ale uz ca 5 rokov tam nezijem - odstahovala som sa za pracou do AT. S priatelom sa snazime 8 mesiacov a staaaaaale beznadejne fnuk 😔
no veru psychika môže robiť dosť...chcelo by to niekde isť vypnuť..ale momentalne sa nedá lebo ideme stavať..no snad sa zadarí a na stavbu už budem chodiť bruškatá 😀
Ahoj @marianna28 vitaj 😉
To mi je luto že sa nedarí už 8 mesiacov... ☹ aj si niak kontroluješ ovulku?
@lalia21 Dakujem.
Nie, nekontrolujem - testy asi tak lahko nekupim, ale viem vzdy presne, kedy ju mam - su to pre mna horsie bolesti, ako ms.
Ahojte zacinajuce snazilky 🙂 🙂 🙂 ,
tiez som musela zmenit nick,kvoli zvedavcom,ktori ma tu sleduju,ja uz mam jednoho drobca doma,a chceli by sme s manzelom zacat teraz v juli,auguste pracovat na druhom.Inak nie som presvedcena na 100% ci to chcem prave teraz,pretoze maly ma nejake nedoriesene zdravot. problemy,nie moc vazne,ale..........Na jednej strane strasne tuzim po druhom a na druhej sa bojim.
Zatial sme este nezacali pracovat na ostro,pretoze som asi pred dvoma tyz. prezila dost psychic.zataz,tak sa chcem trosku dat do poriadku.
Uz ste tu ako tak zebehnute,dufam,ze sa mi podari sa sem dostat,a sledovat vas pravidelne.Inak super temicka. 😅
Drzim nam vsetkym palceky aj na nohach. 😀
@marianna28 uff tak taku ovulaciu ja nemam 😨 kedysi som vdaka hlienu vedela presne no v poslednej dobe som si nie ista-tak preto ak mrška príde tak po nej si nakupim ovu testy aby som vedela presne sa odsledovať... 😕 tak uvidíme 😔 aj si sa pýtala gyn že či si v poriadku-ono lekari davaju rok na snaženie a až potom riešia či je niekde chyba...ale to nebude Váš prípad-určite sa čoskoro zadarí 😉
marianna28 - no presne viem o com hovoris... tiez mavam take bolesti na ovulaciu, ze mam dost!! na jednej strane dobre, lebo nemusim brat ziadnu antikoncepciu a viem kedy by sa zadarilo a na druhej - pomooc, chcela by som to riesit!! no ale asi to radsej vydrzim, lebo to ma podstatne viac vyhod, nez nevyhod!! 😀 😅
zuzin78 - ked som citala tvoje prispevky, povedala som si, ze sme na tom veelmi podobne!! ja som tiez dost riesila dilemu ci mat, alebo nemat druhe - aj chcem a aj sa bojim ako to budem zvladat, ale rozhodla som sa to dalej neriesit - co bude, bude! a ked to nastane az potom budem riesit... no len ja som tiez tak ako ty - dost planujem dopredu a zvazujem pre a proti... tak neviem - vsetko mi nahrava ze je lepsie mat teraz dieta - mensi vekovy rozdiel, aj ja si to odbijem a budem mat neskor uz klud, moj vek a este kadeco ine... 🙂) tak a teraz som prisla do stadia, kedy som sa rozhodla ze uz by bol asi vhodny cas... tak uvidime no! :D
lalia21 - v pohode - nic sa nestalo s tym menom... 🙂 snad vas uz zajtra budem citat aj v normalnejsej dobe nez vcera a dnes.... :D ale ked mi ditko spalo mala som kopec inej roboty, tak iba po nociach chodim na net... ale obcas aj cez den, tak snad sa tu zastavim aj skor... 😅
ahojte
@mima77 ved uvidime ,kedy sa mam podari mat druhe babo, 😀 presne ako pises,aj ja uz mam vek na druhe babo, takze dlho nemozeme cakat....a surodenec pre drobceka je mat dobre.
vcera co ste preberali holky s tym, ze nas tu citaju aj iny ludia co su zvedavi,nech si citaju ak maju radost z toho, preco nie. len nechapem niektore ,co si vymyslaju pribehy..... 😠
u nas je zamracene.....bude prsat ☹
Dobre ranko,
chcela by som sa vas opytat kedy je dobre zacat brat nejake vitaminky ako je napr.kyselina listova pred tym ako by som chcela otehotniet,pri prvom som nebrala vobec nic, ale teraz by som chcela,mam ju uz kupenu a neviem kedy zacat???
Ja si tiez myslim,ze teraz je cas na druhe,pretoze potom by som sa uz neodhodlala acim neskor to budem odkladat tym to bude horsie.Aj na malom vidim,ze by potreboval uz surodenca,lebo ma vsetko,vsetko si hned vypisti,a potrebujem aby sa vedel podelit a rozdelit s druhymi detmi. 😉
@damilenka ja som pri malej nebrala nic, ja som len jedla na kila paradajky, tie zboznujem. a tam je tiez kyselina listova.
ja som velmi zvedava ako raz sofi prijme surodenca, teraz ma odbobie vzdoru, stale pocujem len Nie a ani sto certov s nou nepohne. tvrdohlavec jeden malinky 😉
zuzin78 ved aj u nas je este stale obdobie vzdorov,ale tiez si hvoorim budem to musiet nejako zvladnut,ved aj ine zvladaju a maju aj mensie rozdiely medzi detmi.
Dneska sa tu velmi neprispieva 😕 😕 😕 kde sú všetky snažiliky??
Ahojte 😅
tak sa pridavam aj ja. 🙂 Zuzi zachvilku sa do toho mozme pustit,sa mi zda,ze budu tie nase dvojicky,ked mame vsetko narovnako. 🙂 ja mam tiez kupeny babyplan,uz mesiac.Ale vzdy si zabudnem dat.Ale ani pri prvom som nic nebrala.Tak xelam vsetkym snazilkam prijemne snazilkovanie. 😉
Haloo snažilky 😀 😉 dnes je také hrozné počasie,na nič neni nálada,len prší a prší 😖
A ja stale očakávam ms....dnes je 31dc-posledny som mala 30 ale dnes ráno ma ten posledny test v skrinke pokúšal-tak som si ho spravila a ani naznaku po druhej čiarke...možno bolo ešte skoro,no ale tak to asi zasa nevyšlo a musím čakať na tu mrchu....
A Vy sa ako máte??? 😕
ahoj holky, som tu nova, teda v tejto teme a na koniku celkovo. Som skoro mesiac vydata a takisto sa snazime o babo. Sice druhy mesiac neuspesne.... 😖 nechapem ako je mozne, ze niekto- teda kto nechce otehotnie ani nevie ako, ani kedy...dost nefer
mimochodom pre holky co sa chystaju sledovat ovu pomocou testou.....objednavam si ich z UK a hladam "spolu objednavatelky, lebo naklady su vysoke, ale ceny su skvele" ak mate zaujem, spojte sa so mnou
ovu.citlivost 20mIU a tehu 10mIU
Len som pozerala a nasla som tuto temu,tak ma hned zaujala. 🙂 Hoci Roni zas hovori,ze nechce surodenca iba Garfielda. 😀 Ale dufam,ze coskoro budeme mat tiez //.Ja mam tiez nakupenych par testov,pre istotu. 🙂
@zuzin78 😉 možno je skoro a možno sa to jednoducho ešte nepodarilo..to som mala posledny test-ten s tych čo byvaju v krabičke dva-tie lacnejšie a nemaju taku citlivosť..no aj tak...ved uvidime,ak nepríde ani do víkendu,tak si potom kupim ešte tehu test 😉 a ked príde-čo už..,potom nakupim ovu testy a budem sa sledovať...
marikac-a oplatí sa ti to objednavať z UK? 😕 ked je aj cena lepšia než tu ale ak su poplatky vysoke-či sa to v konečnom dôsledku nevyrovna nakoniec cene napr.z netu z lekarne 😕 každopadne želám aby sa ti dve čiarky objavili čoskoro 😉
Jej, som rada tejto teme, mozem sa k vam pridat? Zacali sme s miminom tento mesiac. Na testovanie si pockam este cely tyzden. Snazime sa o druhe. Tisko dufam, ze tato tema prezije, moju letnu mi zrusili s tym, ze sa mam pridat do jarnych snaziliek. 😲 Kedy sa chystate testovat? Ako vam to vychadza?
@lalia21 podla mna je este velmi skoro na testovanie. Najma ak tvoj posledny ms bol 30. maja. Ja som mala 21. ho a podla vypoctov by som mohla najskor testovat okolo 22. ho juna. Ale aj ja mam uz take tiky, ze idem kupit test, keby som ho mala doma asi uz nevydrzim ako Ty. Pacia sa mi tie displejove testy, to sa kde da kupovat?

@lalia21 aa to sa snažíte ešte málinko. Pri prvom sme sa snažili pol roka a potom sa zadarilo.keby si však neodýchnem od práce,tak sa asi snažíme aj do teraz.ten stres robí svoje. 🙄 🙄 🙄
teraz v apríli sa nám podarilo na prvý šup a to bola fakt náhoda.nesnažili sme sa.tak asi je to všetko o psychike.