icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

miyya
21. jún 2010

@price počkám ešte zajtra ráno,tá čiarka je uplne slabulilinká,ak zajtra zosilnie,tak tam pôjdem.jaaj nemala som testiť a nič by mi nebolo.strašne mi vynadá,ked mu poviem,že je tam malá šanca otehotnenia.ale aj tak mi nikto nič nepovedal po zákroku. nič vôbec, chápete a ked som volala svojej sestričke na gyndu,tak mi len povedala,že mám prísť po prvej MS. naštvaná som a v nemocke sa o mna tiez po zákroku nikto nestaral. ráno som sa opýtala sestričky či môzem domov a ona ze hej a to bolo všetko.

marikac
21. jún 2010

@lalia21 dones si to vinko k pc a pi s nami...ja sice som v praci, ale budem tvoja butlava vrba..

price
21. jún 2010

@lalia21 nechcem ti dávať nádej, ale mojej kamarátke ukázal test až na 15.deň po vynechaní a ty si písala, že máš aj 35.dňové cykly

miranda21
21. jún 2010

@miyya ja by som tiež šla k lekárovi na tvojom mieste 😖 a ked máš bolesti nemože si myslieť že si krava 😠

miyya
21. jún 2010

@lalia21 nie neožieraj sa. čo ak predsa len si ale mala si velmi neskoro ovulku.ja ti nechcem dávať nádeje,ale ozer sa az ked príde mrcha.

miyya
21. jún 2010

ale ja mám také bolesti ako ked som bola tehu.bolí ma,ze mrcha ide a ona nechodí.

price
21. jún 2010

@miyya úžasná starostlivosť

marikac
21. jún 2010

@lalia21 chod k lekarovi ,nech ti urobi rozbor krvi...

lalia21
21. jún 2010

@price ja už neviem....poslednučky test mam doma-tri vyleteli do luftu z jednou čiarkou ☹ a ten posledny si spravim asi pozajtra ale to už len tak-nech mi doma nezavadzia ☹ dnes je 36dc...ach a tak som sa tešila že by to bol ten najužasnejši darček pre manžela i pre mna -zajtra to budu 3 roky čo sme sa spoznali ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ no prekvapenie nevyšlo 😢

miranda21
21. jún 2010

lalia daj si vínko trošku s nami popíš a a o týžden chod pekne k doktorkovi nech si ta popozerá 😉

miyya
21. jún 2010

@price presne a asi preto som aj ja tento stav podcenila.nikto nerieši nič,tak asi je v pohode všetko.4 dni som krvacala a potom som sa cítila super a fungovala som akoby sa nič nestalo.

lalia21
21. jún 2010

@miyya tak sa teda neožerem 😉 ☹ počkam na tu svinku mrchu 😠 ☹

miranda21
21. jún 2010

@miyya a nemôžeš mať nejaký zápal 😨

aalinka
21. jún 2010

@miyya urcite chod k lekarovi, on je nato aby pomahal a nie komentoval

lalia21
21. jún 2010

@miranda21 to už som objednana na toho 29teho-je to novy gyn-tak som zvedava 😔

miyya
21. jún 2010

@lalia21 vymením s tebou ten test.bola som aj teraz pozrieť,či tá čiarka teda ten duch nezmizol a nezmizol. tak ja ti ho kludne doprajem.asi prvýkrát čo sa tým čiarkam neteším. 🙄

price
21. jún 2010

@lalia21 a ešte ťa stále núti na wc, ja som teraz mala zápal močového mechúra a bez bolesti

lalia21
21. jún 2010

@miyya hned by som menila ☹ ešte aj teraz sa mi tlačia slzičky do oči-a to som sa snažila nenamyšlať si a konať z chladnou hlavou ☹ 😢

miranda21
21. jún 2010

@lalia21 tak on sauž o teba postará a hlavne o tú mrchu 😉

price
21. jún 2010

@miyya tak to ti verím

miyya
21. jún 2010

@miranda21 nemám ziadny výtok ani nič.ja neviem,teplotu mám len 37 C. presne sa cítim ako v apríli,ked som zistila,ze som tehu. ale fakt neviem, na sone pred kyretom,tam uz plod nebol,ten som potratila doma a čistila ma len kvôli kusočkám placenty.všetko išlo tak ako má ísť..

lalia21
21. jún 2010

@price dnes už ani nie-rano ma to vyhnalo z postele že som sa potrebovala teda riadne vyčurať...no tak často už an nie-zatial som ale vypila len cca pol litra vody a bola som trikrat na wcku..ja ked som mala zapal-to som len ucvrakavala a bolo mi to strašne neprijemne-no teraz nemam take pocity a v pohode sa vyčuram a necitim žeby to tam dole nebolo v poriadku až na tu mrchu 😠 😠 😠

dacey
21. jún 2010

v práci mám nudu, teraz som sa bavila vo Photoshope a s kolegom sme upravili foto môjho synovca, taky tak Dávida 😀
https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=142d241a0...

marikac
21. jún 2010

@miyya to ma velmi mrzi, zle sa to cita, a tebe musi byt isto este horsie...

dacey
21. jún 2010

aspoň na zlešpenie nálady...
@lalia21, čítala som, že baby boli zvedavé na tvoj výsledok, je mi ľúto, že to nevyšlo ☹

lalia21
21. jún 2010

@dacey no nevyšlo ☹ telo sa somnou zahrava a hnusoba mrcha si zo mna srandu robí ☹ no asi to tak važne malo byť-že tehotenstvo pride vtedy kedy ma a nie kedy chcem ja...len už by konečne aj mohlo ☹ ☹ ☹

lalia21
21. jún 2010

@dacey na tom linku čo si dala mali byť niake fotky?lebo ked na to ja kliknem-vyhodi mi to len stranku gmailu a prihlasenie 😕 😕

marikac
21. jún 2010

@lalia21 poviem ti o mojej kolegyni, bola v 3.mesiaci tehotenstva, samozrejme,ze nemala mrchu, lekarka na sone nevidela nic"! 😠 a pichla jej vyvolavacku a ta chuderka bola tehotna a ani lekarka na to neprisla..nehadz flintu do zita

miranda21
21. jún 2010

@miyya musíš mať riadny strach ☹ ale fakt čo najskor chod k dr. aby sa bolesti nezhoršili ☹

lalia21
21. jún 2010

@marikac nehadžem flintu do žita-ale ja už som sa zmierila s tym že tu nie som...alebo ma tuhu testy nemaju radi a druhu čiarku neukažu.....no ked ani len naznak ducha tam nebol.....snad ta mrchatica už pride-už som na nu aj psychicky pripravena....už sa nenadejam...len dufam že sa nedotrepe tak-že sa budem musieť preobjednavať...už teraz to je tak tak...ak pride až po 24.tom tak sa budem musieť preobjdenať-lebo 29teho mam byť u gyn-a mrcha trva 5 dni...