Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
ale ja mám také bolesti ako ked som bola tehu.bolí ma,ze mrcha ide a ona nechodí.
@price ja už neviem....poslednučky test mam doma-tri vyleteli do luftu z jednou čiarkou ☹ a ten posledny si spravim asi pozajtra ale to už len tak-nech mi doma nezavadzia ☹ dnes je 36dc...ach a tak som sa tešila že by to bol ten najužasnejši darček pre manžela i pre mna -zajtra to budu 3 roky čo sme sa spoznali ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ no prekvapenie nevyšlo 😢
lalia daj si vínko trošku s nami popíš a a o týžden chod pekne k doktorkovi nech si ta popozerá 😉
@price dnes už ani nie-rano ma to vyhnalo z postele že som sa potrebovala teda riadne vyčurať...no tak často už an nie-zatial som ale vypila len cca pol litra vody a bola som trikrat na wcku..ja ked som mala zapal-to som len ucvrakavala a bolo mi to strašne neprijemne-no teraz nemam take pocity a v pohode sa vyčuram a necitim žeby to tam dole nebolo v poriadku až na tu mrchu 😠 😠 😠
v práci mám nudu, teraz som sa bavila vo Photoshope a s kolegom sme upravili foto môjho synovca, taky tak Dávida 😀
https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=142d241a0...
@marikac nehadžem flintu do žita-ale ja už som sa zmierila s tym že tu nie som...alebo ma tuhu testy nemaju radi a druhu čiarku neukažu.....no ked ani len naznak ducha tam nebol.....snad ta mrchatica už pride-už som na nu aj psychicky pripravena....už sa nenadejam...len dufam že sa nedotrepe tak-že sa budem musieť preobjednavať...už teraz to je tak tak...ak pride až po 24.tom tak sa budem musieť preobjdenať-lebo 29teho mam byť u gyn-a mrcha trva 5 dni...

@price počkám ešte zajtra ráno,tá čiarka je uplne slabulilinká,ak zajtra zosilnie,tak tam pôjdem.jaaj nemala som testiť a nič by mi nebolo.strašne mi vynadá,ked mu poviem,že je tam malá šanca otehotnenia.ale aj tak mi nikto nič nepovedal po zákroku. nič vôbec, chápete a ked som volala svojej sestričke na gyndu,tak mi len povedala,že mám prísť po prvej MS. naštvaná som a v nemocke sa o mna tiez po zákroku nikto nestaral. ráno som sa opýtala sestričky či môzem domov a ona ze hej a to bolo všetko.