Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
ahojte,
boze baby, vy ste toho teda riadne popisali,,,pisala som na prvych stranach a zrazu je 75 🙂
lalia,,,hlavne pevne nervy,,,ja viem, ze to cakanie je na zblaznenie,,,ale nic ine nam neostava,,,,,velmi by som kazdej priala hned dve ciarocky,,,ale chvilku to potrva 🙂
@jabadaba ahooj neožrala som sa 😉 ani kvapku 😉 mnažel ma rozveselil že druha čiarka sa predomnou schovala 😀 ale keby si videla ten jeho pohlad ked som mu najprv povedala že mi to meška-akoby vyhral jackpot 😀 a ked som mu povedala že test je negativny-tak zosmutnel ☹ ale potom povedal že druha čiarka sa schovala a že to nemusi byť 100%...vraj to mi nemeška tak dlho...ach on snad ešte dufa..... ☹ veru-je pred nami dalši mesiac-len keby ta mrcha už došla-pkym nie je mrcha-je to všetko divne ☹
@lalia21 no tak to je dobre, ze to aspon takto s humorom beriete, ale verim, ze kdesi v kutiku sklamanie u muza bolo. Ten moj bol tiez taky trosku sklamany, on ratal s tym, ze to vyslo na prvy sup. No mrcha, keby si videla tu moju, spusta sa uz od vcera takym nicovatym nicim, akokeby ani nebolo ale zaroven je. Ale nespusti sa normal ani bohovi. Uz ma to zacina riadne sr...s prepacenim, lebo tiez je to taketo natahovanie zacina/nezacina 😠
@lalia21,,,,no este aspon tri vravela moja dokyna,,,a ze sa nemam opovazit otehotniet pol roka 🙄 ,,,,,ona ma este take mierne zastarale nazory,,,,no a dalsi doky, co k nemu chodim konzultovat a co sa predtym aj staral o mna, tak ten vravi, ze v auguste uz mozme...
no tak si potom mam vybrat,,, 😖
ale vsetko sa uvidi,,,ako sa budem citit na to,,,,budem sa staaasne bat
bezim ja domov dievcata,,,majte sa pekne
babulky kam ste sa schovali? 😕
@janirea jejda Janirea tak to nemas lahke....tak drzim palce nech mas trpezlivosti dost. Nuz, v podstate aj ja som musela na rok zabudnut na planovanie dietata - kvoli vaznej operacii a naslednej rekonvalescencii. Cize, beriem tak, ze rok v kybli. 😠 Ale zasa nebyt toho, ze som sa pred vyse rokom chcela dat kvoli planovaniu tehu do poriadku, nezistia mi vazny problem a ja by som to musela riesit ovela neskor ked uz by boli rizika operacie ovela vacsie. Tak to bolo asi nieco za nieco. No a teraz vidis, teraz sa uz mozme a bum, nevyjde to na prvy raz. Mna aj vek tlaci a stresuje, cim dalej sa to odklada tym pre mna horsie - nechcem ist naspat do prace po styridsiatke. Stve ma to, ale tak aj horsie byva. Tak si drzme palce navzajom, nech nas trpezlivost neopusta. 😉
@lalia21 dakujem Lalia, prianie je vzajomne. Ja sa tesim, az sa tu zideme a budeme sa ponosovat na tehu nevolnosti. 😀
Pocujte, vy my tu chute robite na ovocie, doma dve stare zosusene jablka a tak by som si cosi dobre dala. Aj dietatu , uz ma resty. Len v hypacoch to je neskutocna tragedia co sa kvality ovocia tyka. 😖
@jabadaba 😀 dve zosušene jablka 😀 ved teraz nekupuj v obchodoch ale na trhoch! na trhoch je teraz kopec čerstveho ovocia priamo zo zahrad 😉
Ach veru-každej by som priala dve čiarky 😉 ešte si na ne počkam 😔 no už sa tešim ako si tu budeme sťažovať na nevolnosti a ktora bude ta šťastna ktora sa bude citiť fantasticky a slovo nevolnosť v tehu nebude poznať 😀 😀 😀
ahoj kocky ste tu?
@mirka251 hmmm čo e nove-napr.ja som si včera večer robila test a dnes rano tiež-a vyšla len jedna čiarka 😢 a mrchy stale nikde ☹ manžel vravi že druha čiarka sa predomnou schovala-musel ma niako rozveseliť-obaja sme boli sklamany...no čakam na mrchu 😠
pribudli nove babulky...niektore prave mrchuju,inym mrcha končí,dalšie na mrchu čakaju...
je toho asi viac-takto v skratke ma nenapada 😅 a ved dotyčne napíšu 😉
A ty maš čo nove?no veru aj nam si tu chybala 😉
@mirka251 veru strám je tu zapísanych až až 🙂 ale to je dobre-svedčí to o dobrom rozrastajucom kolektive 😉 😉
no ved to-keby aspon došla-ale ona ma takto naťahuje....ja už neverím žeby sa tam mohla zjaviť ešte druha čiarka...dnes mam 36dc a to je hadam dosť na to-aby tam bol aspon duch... ☹
ahojte bambuky ako?

@lalia21 oj, to je mi luto. Tak mame tu predsa dalsi mesiac, neboj, som v tom s tebou. Len sa neozieraj, bude Ti zbytocne spatne. Nestoji to za ten hlavy bol. 😉