icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

jabadaba
21. jún 2010

@lalia21 oj, to je mi luto. Tak mame tu predsa dalsi mesiac, neboj, som v tom s tebou. Len sa neozieraj, bude Ti zbytocne spatne. Nestoji to za ten hlavy bol. 😉

janirea
21. jún 2010

ahojte,
boze baby, vy ste toho teda riadne popisali,,,pisala som na prvych stranach a zrazu je 75 🙂
lalia,,,hlavne pevne nervy,,,ja viem, ze to cakanie je na zblaznenie,,,ale nic ine nam neostava,,,,,velmi by som kazdej priala hned dve ciarocky,,,ale chvilku to potrva 🙂

lalia21
21. jún 2010

@jabadaba ahooj neožrala som sa 😉 ani kvapku 😉 mnažel ma rozveselil že druha čiarka sa predomnou schovala 😀 ale keby si videla ten jeho pohlad ked som mu najprv povedala že mi to meška-akoby vyhral jackpot 😀 a ked som mu povedala že test je negativny-tak zosmutnel ☹ ale potom povedal že druha čiarka sa schovala a že to nemusi byť 100%...vraj to mi nemeška tak dlho...ach on snad ešte dufa..... ☹ veru-je pred nami dalši mesiac-len keby ta mrcha už došla-pkym nie je mrcha-je to všetko divne ☹

lalia21
21. jún 2010

@janirea ahoooj,veru treba čakať a dalej snažilkovať 😉 len ked je len jedna čiarka tak ta hnusoba mrcha by už mohla prisť aby sme sa po nej začali znova snažilkovať 😔

jabadaba
21. jún 2010

@lalia21 no tak to je dobre, ze to aspon takto s humorom beriete, ale verim, ze kdesi v kutiku sklamanie u muza bolo. Ten moj bol tiez taky trosku sklamany, on ratal s tym, ze to vyslo na prvy sup. No mrcha, keby si videla tu moju, spusta sa uz od vcera takym nicovatym nicim, akokeby ani nebolo ale zaroven je. Ale nespusti sa normal ani bohovi. Uz ma to zacina riadne sr...s prepacenim, lebo tiez je to taketo natahovanie zacina/nezacina 😠

lalia21
21. jún 2010

@jabadaba videla som na nom sklamanie-najprv vyraz akoby vyhral jackpot a potom vyraz akoby malemu dieťatu zobrali jeho oblubenu hračku... ☹ ale videl že aj ja som z toho smutna tak sa ma snažil rozveseliť že druha sa schovala.. 🙂 ale je aj on smutny ☹

janirea
21. jún 2010

@lalia 21, @jabadaba,,,,,
ale aspon mozte snazit a to je fajn,,,,,my mame stale "zakazane",,, a to je o nicom,,,,len pocitam kolko mŕch uz preslo,,,no ale aspon prisla aj tato dalsia na cas,,,,aspon nieco pozitivne 🙂
keby niekde predavali trpezlivost, tak by som tam isla s kamionom 😀

lalia21
21. jún 2010

@janirea ja by som už aj hned 😉 len keby bolo už po mrche-ale najprv musi prisť... ☹ ☹ a dokedy mate "zakazane"?ešte kolko mrch musi odmrchovať? 😕

janirea
21. jún 2010

@lalia21,,,,no este aspon tri vravela moja dokyna,,,a ze sa nemam opovazit otehotniet pol roka 🙄 ,,,,,ona ma este take mierne zastarale nazory,,,,no a dalsi doky, co k nemu chodim konzultovat a co sa predtym aj staral o mna, tak ten vravi, ze v auguste uz mozme...
no tak si potom mam vybrat,,, 😖
ale vsetko sa uvidi,,,ako sa budem citit na to,,,,budem sa staaasne bat

janirea
21. jún 2010

bezim ja domov dievcata,,,majte sa pekne

lalia21
21. jún 2010

@janirea budem ti moc držkať palčeky aby to vyšlo vtedy kedy má 😉 😉 😉 maj sa krásne 😉

lalia21
21. jún 2010

babulky kam ste sa schovali? 😕

marikac
21. jún 2010

@lalia21 ja som tu 😉 tlacim do seba domacu slahacku....no to je ta moja zdrava strava... 😠

jabadaba
21. jún 2010

@janirea jejda Janirea tak to nemas lahke....tak drzim palce nech mas trpezlivosti dost. Nuz, v podstate aj ja som musela na rok zabudnut na planovanie dietata - kvoli vaznej operacii a naslednej rekonvalescencii. Cize, beriem tak, ze rok v kybli. 😠 Ale zasa nebyt toho, ze som sa pred vyse rokom chcela dat kvoli planovaniu tehu do poriadku, nezistia mi vazny problem a ja by som to musela riesit ovela neskor ked uz by boli rizika operacie ovela vacsie. Tak to bolo asi nieco za nieco. No a teraz vidis, teraz sa uz mozme a bum, nevyjde to na prvy raz. Mna aj vek tlaci a stresuje, cim dalej sa to odklada tym pre mna horsie - nechcem ist naspat do prace po styridsiatke. Stve ma to, ale tak aj horsie byva. Tak si drzme palce navzajom, nech nas trpezlivost neopusta. 😉

lalia21
21. jún 2010

@marikac mnam 😀 hmm a ešte k tomu jahôdky 😀

lalia21
21. jún 2010

@jabadaba budeš rýýýchlo tehulka 😉 prajem ti to aby sa Vám ryyychlo zadarilo a rozniesla tu tehu bacil 😀 😉

marikac
21. jún 2010

@lalia21 keby si byvala o velky kus blizsie, tak sa aj podelim, lebo uz jej mam vyse hlavy... 😖 maliny su v chladnicke,ale som leniva ist po ne 😠

lalia21
21. jún 2010

@marikac 😀 jeeej 😉 ale nie šlahačku si neprosim-je ma dosť 😀
veru konečne je teplučko a aj kopec čerstveho ovocia okolo Nás-nie len supermarketoveho 🙄 ez leto sa tak prežeriem ovocia-a nikdy sa ho neprejem 😀 😀 😀

jabadaba
21. jún 2010

@lalia21 dakujem Lalia, prianie je vzajomne. Ja sa tesim, az sa tu zideme a budeme sa ponosovat na tehu nevolnosti. 😀

Pocujte, vy my tu chute robite na ovocie, doma dve stare zosusene jablka a tak by som si cosi dobre dala. Aj dietatu , uz ma resty. Len v hypacoch to je neskutocna tragedia co sa kvality ovocia tyka. 😖

lalia21
21. jún 2010

@jabadaba 😀 dve zosušene jablka 😀 ved teraz nekupuj v obchodoch ale na trhoch! na trhoch je teraz kopec čerstveho ovocia priamo zo zahrad 😉

Ach veru-každej by som priala dve čiarky 😉 ešte si na ne počkam 😔 no už sa tešim ako si tu budeme sťažovať na nevolnosti a ktora bude ta šťastna ktora sa bude citiť fantasticky a slovo nevolnosť v tehu nebude poznať 😀 😀 😀

mirka251
autor
21. jún 2010

ahoj kocky ste tu?

lalia21
21. jún 2010

@mirka251 ahoooj 😉

lalia21
21. jún 2010

@mirka251 miri dlho si tu nebola 😔

mirka251
autor
21. jún 2010

@lalia21 ahoj mojko nesiel mi od piatku net tak ani to nestiham citat nejak mi zhrn co je tu nove 😉

mirka251
autor
21. jún 2010

@lalia21 a tak ste mi chybali normalne som bola z toho chora,ze mi to nejde ☹

lalia21
21. jún 2010

@mirka251 hmmm čo e nove-napr.ja som si včera večer robila test a dnes rano tiež-a vyšla len jedna čiarka 😢 a mrchy stale nikde ☹ manžel vravi že druha čiarka sa predomnou schovala-musel ma niako rozveseliť-obaja sme boli sklamany...no čakam na mrchu 😠

pribudli nove babulky...niektore prave mrchuju,inym mrcha končí,dalšie na mrchu čakaju...

je toho asi viac-takto v skratke ma nenapada 😅 a ved dotyčne napíšu 😉

A ty maš čo nove?no veru aj nam si tu chybala 😉

mirka251
autor
21. jún 2010

@lalia21 to ma mrzi ,ale ak este mrcha neprisla tak mozno........... 😉 ja nove nic zatial 🙂 snazim sa to nejak docitat,ale za tie 4dni ste toho popisali a to asi nemam sancu

lalia21
21. jún 2010

@mirka251 veru strám je tu zapísanych až až 🙂 ale to je dobre-svedčí to o dobrom rozrastajucom kolektive 😉 😉
no ved to-keby aspon došla-ale ona ma takto naťahuje....ja už neverím žeby sa tam mohla zjaviť ešte druha čiarka...dnes mam 36dc a to je hadam dosť na to-aby tam bol aspon duch... ☹

miranda21
21. jún 2010

ahojte bambuky ako?

mirka251
autor
21. jún 2010

@lalia21 ale to uz je dlho nie 😉