Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
aj ja som tu babulky,len sa to snazim docitkat ,ale uz kaslem na to
jaaj ja som za tie 4dni zabudla aj pisat 😒
babule ako to je s tehotenskymi testami a citlivosťou???ked je napr.10 a 20 citlivosť-ktore je citlivejšie na HCG-10 alebo 20???? 😕 som z toho jelen-čim viac tym citlivejšie alebo naopak?
Babulky kde ste všetky??? 😕 ja asi budem pomaly končiť ☹ nakuknem sem ešte okolo deviatej-ak to niekto bude 😉 Mirka maj sa zatial krasne a dufam že sa tu čoskoro vidíme 😉 ved ja sem ešte ponakukam 😉
ahojte baby ako travite vecer??
pekny vecerik baby!!!!
@lalia21 mrzi ma to s tym testom - asi je este skoro, ale ja furt pevne dufam, ze si - ved vojna alwayskam je vyhlasena!!!
ja som dneska prisla na to, ze asi aj chlapi maju mrchu... No ten moj stary mi pred chvilou zavolal z roboty a prosiacim hlasom ma vydieral do telefonu, ze nenormalne by chcel mat konecne so mnou mimco.... Tak a kurnik co uz mam robit...??? A tak som mu povedala, nech si vezme ibalgin, ma posluchat, snazit sa a aj to bude ☹ tak a co mam zacat robit stojky??? Ved uz dupkam nozickami. A dneska bol uplne den na lajno 😠 od rana som sa snazila pracovat, ale boli ma hlava a spala by som. Okrem toho mam asi ovulku (nejak skoro - 9 dni po zaciatku cyklu... nie?), bolia ma vajecniky - asi som prechladla a vyslovene mam chut vrazdit 😠 he... de je nasa macka... 😠
@marianna28 to bolo pekne povedane od tvojho mm 😉
@marianna28 to je krasne od manzela 😉
@marianna28 ajoooj zlatučka si 😉 bola som sklamana a videla som že aj mužik ☹ no bol zlatí a snažil sa ma rozveseliť-vraj sa druha čiarka predomnou schovala-no zlati bol...pozajtra rano si spravim posledny čo mam a už tomu dam pokoj tento cyklus ☹ a 29teho idem gyn-ten sa na mna pozrie...
tak ja som spravila mm desiatu na nočnú a vystrojila som ho ☹ potom som nakrmila havka,spravila si čaj da si pyžamo a začala písať 😉
@marianna28 to je zlaté 😅 😅 😅
@marianna28 😀 hehe že mam chuť vraždiť-kde je moja mačka 😀 😀 😀 pobavila som sa 😀 😀 som si ťa predstavila ako nahanaš mačku po dome z vraždiacim pohladom 😀 😀 😀 😀 😀
baby ved len dnes začalo leto tak čo sa bojíte budeme tehulky a hotovo 😉 začneme sa bojenkať až v septebri 😅
čo pozeráte telku? 😉
babule pozeram pravu blondinku 😅 čo porabate-je to tu take "mrtvô" 😅

@miyya jaj asi sa mu baby mooooc pačili-no čo-spravny chlap 😀 😀 😀 😀 😀