Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@miranda21 fnuk - aj ja neznasam spat sama a tiez sa bojim.... a ja zatra musim toho mojho zaviest na troj dnove skolenie.... takze budu dve noci osamote... chudak kocur - ho budem stiskat, ze sa z toho zblazni...
A ozaj lali - macka to prezila, ale nebavi sa so mnou... ona je totiz taka divna - jej staci len moj zly pohlad a skova sa - a to som jej len par krat v zivote svacla po riti, ked nieco vykonala (ako napriklad sezrala mi drzo polievku, uchytila mi kus masa z taniera - to sa nerobi a musela som ju naucit co moze a co nie - pamata si...)
dobre ranko
@miranda21 no v krickoch - vies ake zaujimave...? Tak v polosere... ja som si tiez myslela, ze nie som taky divy clovek, ale fakt to stoji zato... Ten adrenalin je super. 😀
@marikac ranecko!
@marianna28 pekna tema 😀
@marianna28 😀 😀 😀 ja stískam moje dieťa lebo spinkám snou 😉 my sm s mm chodili do lesa na aute to bolo tiež super 😉ale nie až taký adrenalín 😀 😀 😀
@marikac dobré 😉
@miranda21 len nemam jak - dneska ma poobednu a ja ked dojdem domov, tak on odisiel do prace, ja ked dojdem, este je v praci... a volat mu nescem... 😀
@marianna28 tak ho pekne večer počkaj 😉 a neotrč mu zadok 😀 😀 😀
Baby - ja musim zacat dneska pracovat - sa mi tu kotia maily, papiere, vsetci su nedockavi s mailama, musim to nejak zeliminovat.
A miri - tak si vyskusajte tie kricky - v lese to podla mna nebolo to prave orechove... v lese su zbojnici - ukradnu mozno neco... 😀
@marianna28 😀 😀 😀
bre ranko 🙂
tak ma nastval manzel....asi som mu uz zneprijemnila sex, alebo co...volam mu, ze dnes si urobim ovu test , ak bude pozitivny nech je pripraveny na mna ☹ a on, ze dnes z toho nic, ze ho boli.. (to by ma zaujimalo z coho, ked vcera mal 24 hod.zmenu v praci a kolegyne tam nemaju 😀 ....) uz vas odmietol vlastny manzel?ts,ts,ts..
ahojte,ak ja musím žehliť ale kedy??mám tu bordel, no des. malý ma neaké hnusné obdobie,ledva píšem tento príspevok.pomoooooc
ahojte,
no mam co robit, aby som vas docitala,,alebo aspon preletela ocami
ja som teraz v odbietacom móde 😀 ,,,,lebo mrchu mam taku ze az hroza
jadababa,,,drzim palceky,,,,niekedy nam to nechce vyjst na prvy raz,,,ale vyjde 🙂
mna tiez tlaci vek,,,a niekedy uz mam pocit, ze nemam na nic cas
boze baby a do dnes rana sa mi snivalo s mojim gyndošom,,,,no stres mam z neho este aj v sne 😀
@marikac,,,,,budem mat 30,,,ja viem, ze to nie je este take strasidelne,,,,, 🙂 ,,,ale 2x som uz o mimčo prisla a tak mi to pripada, ze cas plynie a mne sa nedari... 😒
no a ten gyndoš,,,,,v poslednom tehotenstve (ktore skoncilo v 20 tt) som si toho "uzila" dost,,,,tolko vysetreni a son a kopec lekarov, ci v nemocnici, ci v ambulanciach,,,,brrr,,,,,,bojim sa toho, ze znovu ked uvidim dokyho, znamena to, ze zaciname snazit opat a vsetko zacina odznovu,,,,,a uz by som dalsiu zlu skusenost neviem ako rozchodila 😒 ,,,tak skor z toho pohladu,,,,
niekedy som si aj ja hovorila ze radsej zubar ako jedna preventivka u gyndosa ročne,,,,,ale teraz mi to je uz jedno, len srdce mam vzdy niekde v krku 😅

@marianna28 v kríčkoch?to snad nie 😀 😀 😀