icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

miranda21
22. jún 2010

@marianna28 v kríčkoch?to snad nie 😀 😀 😀

marianna28
22. jún 2010

@miranda21 fnuk - aj ja neznasam spat sama a tiez sa bojim.... a ja zatra musim toho mojho zaviest na troj dnove skolenie.... takze budu dve noci osamote... chudak kocur - ho budem stiskat, ze sa z toho zblazni...

A ozaj lali - macka to prezila, ale nebavi sa so mnou... ona je totiz taka divna - jej staci len moj zly pohlad a skova sa - a to som jej len par krat v zivote svacla po riti, ked nieco vykonala (ako napriklad sezrala mi drzo polievku, uchytila mi kus masa z taniera - to sa nerobi a musela som ju naucit co moze a co nie - pamata si...)

marikac
22. jún 2010

dobre ranko

marianna28
22. jún 2010

@miranda21 no v krickoch - vies ake zaujimave...? Tak v polosere... ja som si tiez myslela, ze nie som taky divy clovek, ale fakt to stoji zato... Ten adrenalin je super. 😀

marianna28
22. jún 2010

@marikac ranecko!

marikac
22. jún 2010

@marianna28 pekna tema 😀

miranda21
22. jún 2010

@marianna28 😀 😀 😀 ja stískam moje dieťa lebo spinkám snou 😉 my sm s mm chodili do lesa na aute to bolo tiež super 😉ale nie až taký adrenalín 😀 😀 😀
@marikac dobré 😉

marianna28
22. jún 2010

@miranda21 len nemam jak - dneska ma poobednu a ja ked dojdem domov, tak on odisiel do prace, ja ked dojdem, este je v praci... a volat mu nescem... 😀

miranda21
22. jún 2010

@marianna28 tak ho pekne večer počkaj 😉 a neotrč mu zadok 😀 😀 😀

marianna28
22. jún 2010

Baby - ja musim zacat dneska pracovat - sa mi tu kotia maily, papiere, vsetci su nedockavi s mailama, musim to nejak zeliminovat.
A miri - tak si vyskusajte tie kricky - v lese to podla mna nebolo to prave orechove... v lese su zbojnici - ukradnu mozno neco... 😀

miranda21
22. jún 2010

@marianna28 😀 😀 😀

dudiva
22. jún 2010

bre ranko 🙂

dacey
22. jún 2010

@dudiva, podobne.. 🙂 len to počasie...
prezliekam malého v škôlke a čo mi nepovie, keď zbadá olíviu...
mamka, dievačatá majú cikulu, babka má cikulu, aj ty máš cikulu, hejže?
na chodbe dvadsať ľudí, všetci rehot, ja červená... ale pekne sa deň začal... 😀 😀

marikac
22. jún 2010

@dacey 😀 hned to pochopil,mlady... 😉 je to mile...

marikac
22. jún 2010

tak ma nastval manzel....asi som mu uz zneprijemnila sex, alebo co...volam mu, ze dnes si urobim ovu test , ak bude pozitivny nech je pripraveny na mna ☹ a on, ze dnes z toho nic, ze ho boli.. (to by ma zaujimalo z coho, ked vcera mal 24 hod.zmenu v praci a kolegyne tam nemaju 😀 ....) uz vas odmietol vlastny manzel?ts,ts,ts..

dacey
22. jún 2010

@marikac, veď hej, chápe to.. ale keď mi to začne vykladať v škôlke pred desiatimi oteckami... 😀 😝

miyya
22. jún 2010

ahojte,ak ja musím žehliť ale kedy??mám tu bordel, no des. malý ma neaké hnusné obdobie,ledva píšem tento príspevok.pomoooooc

dacey
22. jún 2010

@miyya, môj má zas niekoľko mesačné obdobie vzdoru, okolo tretieho roka je to vraj normálne, ale keď ma už na desiaty krát nepočúvne, ide ma roztrhať.. 😠 😀
a ja zásadne nežehlím 😀

miyya
22. jún 2010

@dacey mne tiež nepočúva,nič.uplne ako keby somtu len na srandu 🙄

dacey
22. jún 2010

@miyya, aspoň vieme, že sa v živote nestratia... nespravia všetko, čo im niekto nakáže 😀

miyya
22. jún 2010

@dacey tak to je isté 😀 😀

miranda21
22. jún 2010

@marikac ano moja aj mna už odmietol 😎 ale v pohode mu to nevyčítam pretože ani ja niekedy nemám chuť 😒 ale ked sa budeme snažiť tak predomnou neujde 😀

marikac
22. jún 2010

@miranda21 mne by to tiez tak nevadilo,ale v inom case...prave teraz...ked sa snazime a ked zacinaju plodne dni mi to pride ako naschval!! 😠 jednoducho ho znasilnim, no co...

miranda21
22. jún 2010

@miyya
@dacey babenky moje dieta tiež v poslednom čase ohluchlo 😀 ale prikladám to počasiu,ved aj ja som dosť podráždena 😖 ked bude krajšie a vypustím ju von tak bude lepšie aspom myslím 😒 ale slniečko robí zázraky 😀

miranda21
22. jún 2010

@marikac no nič iné ti nezostáva 😉 len nanho skoč a hotovo 😀

marikac
22. jún 2010

@miranda21 prave som dotestovala... a vyzera to, ze ho necham na pokoji ☹ ma to on ale stastie 😀

janirea
22. jún 2010

ahojte,
no mam co robit, aby som vas docitala,,alebo aspon preletela ocami
ja som teraz v odbietacom móde 😀 ,,,,lebo mrchu mam taku ze az hroza

jadababa,,,drzim palceky,,,,niekedy nam to nechce vyjst na prvy raz,,,ale vyjde 🙂
mna tiez tlaci vek,,,a niekedy uz mam pocit, ze nemam na nic cas

boze baby a do dnes rana sa mi snivalo s mojim gyndošom,,,,no stres mam z neho este aj v sne 😀

janirea
22. jún 2010

@miyya,,,,,,ty si asi spominala ten problem po kyrete,,,,dufam, ze sa nemylim
je aj moznost, ze ti doky pichne oxytocin(ak si spravne pamatam), aby sa podporila cinnost vylucenia a vycistenia maternice,,,,neboj, urcite dalsi kyret nebude potrebny

marikac
22. jún 2010

@janirea ahoj, kolko mas rokov? aj ked sa napatri pytat na vek zeny... mas stres z gyndosa? preco? ja budem radsej sediet kazdy den u zubara, nez ist na preventivku na gyndu 😀

janirea
22. jún 2010

@marikac,,,,,budem mat 30,,,ja viem, ze to nie je este take strasidelne,,,,, 🙂 ,,,ale 2x som uz o mimčo prisla a tak mi to pripada, ze cas plynie a mne sa nedari... 😒
no a ten gyndoš,,,,,v poslednom tehotenstve (ktore skoncilo v 20 tt) som si toho "uzila" dost,,,,tolko vysetreni a son a kopec lekarov, ci v nemocnici, ci v ambulanciach,,,,brrr,,,,,,bojim sa toho, ze znovu ked uvidim dokyho, znamena to, ze zaciname snazit opat a vsetko zacina odznovu,,,,,a uz by som dalsiu zlu skusenost neviem ako rozchodila 😒 ,,,tak skor z toho pohladu,,,,
niekedy som si aj ja hovorila ze radsej zubar ako jedna preventivka u gyndosa ročne,,,,,ale teraz mi to je uz jedno, len srdce mam vzdy niekde v krku 😅