Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@janirea vidím,že si si už prešla poriadne trnistou cestou.uf je mi to lúbo velmi velmi.
no uvidíme, čo bude ked sa mi nezjavia krámy do 3 týždnou tak k nemu pôjdem.ale dneska som testla a čiarka je slabulinká ako tien.tak to hcg asi nerastie,len tam je. ešte raz testnem cez víkend a ak to nezosilnie,tak už neriešim a počkám na tú MS.
@marikac
ani ja som tomu nechcela ani verit,,,az som nemala inu moznost,,,,malinkemu vypovedalo srdiecko, mali sme chybu nezlucitelnu so zivotom.......ved prave ta šanca,,,mala som plne usi štatistiky a náhod, ktorymi sa lekari obhanali, ale vtedy vam mozu povedat cokolvek a nic neucinkuje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale baby nechcem o tom,,,,stalo sa,,,neprajem to nikomu, ani tej najhorsej nepriatelke, keby som taku mala,,,,,,a verim, ze do tretice sa podari uz konecne bez problemov 🙂
@miyya
mne po prvom aj druhom kyrete prisla mrcha presne na 36.den,,,potom uz nabehla normalne 28-29,,,,,tak uvidis ako ti pride...a ono sa to tou prvou vsetko da do poriadku 🙂
@miranda21,,,
teraz este nie,,,,mohli by sme zacat od augusta,,,aspon tak mi hovorili lekari v nemocke,,,aj doky co sa o mna staral a ku ktoremu mam namierene aj hned ked najdem dalsie // ciarky,,,,,,,,,
no a moja obvodna gyndoska by ma radsej ani nevidela tehotnu najblizsi aspon polrok 🙄 ,,,,,no tak asi ju sklamem a predsa na konci leta zacneme 🙂
mne na psychiku viac robi zle, ked mam cakat do zblaznenia a popri tom sme aj s manzelom zdraví,,,,nic nam vysetrenia nepotvrdili
@miranda21,,,,no zevraj tie nazory, ze sa po potratoch ma cakat 6 mesiacov je uz zastarale,,,,aj ked vsetko je individualne,,,,a hlavne je to o psychike,,,,doky mi hovoril, ze co sa tyka maternice,,,da sa do poriadku uz po prvej mrche,,,,jedine problem moze byt krcok, ked je nasilu roztiahnuty,,,atd,,,,,,,,no jednoducho kolko lekarov, tolko nazorov
ja by som najradsej moju gyndosku vymenila, ale doky ku ktoremu by som chcela ist nie je lekar prveho kontaktu, takze by ma papierovo nezobral,,,,a aj tak chodim k nemu na odporucenie, takze tak ci tak som vlastne u neho 🙂
...a budeme aj zdratí 🙂 ,,,ked sa podari a bude drobcek zdravy,,,,moj muz ten si urcite aj do nosa da poriadne potom 😀
babule moja kamoska dnes rano porodila krasneho chlapceka 🙂 a takto o rok to budeme my kto bude rodit 😉
a inak aj moja sestra porodila chlapceka teraz v piatok 🙂 🙂 🙂 tesime. rodila normalne a ani ju nenastrihovali a ani nesili 🙂
Ahojte,my sa snazime uz tri mesiace a dufam,ze budeme uspesny.Pri Terezke to tiez prislo uz po troch mesiacoch,tak hadam aj teraz 🙂
baby,,,ja som asi šiši,,,ale ja sa tesim na porod,,,,mozno budem inak hovorit, ked sa budem gulat v 40 tt,,,no ale teraz by som to aj hned brala
ked ma prepustali z nemocky, tak som aj hovorila, ze nabuduce skor ich nechcem vidiet ako v 40 tt
dakujem,dufam,ze pridem coskoro s dobrou spravou
miranda21,,,,no ja dufam, ze tym druhym sa mi vymazu aspon scasti spomienky na ten predosly

dobre ranko babule 🙂