icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

mirka251
autor
22. jún 2010

dobre ranko babule 🙂

marikac
22. jún 2010

@janirea viem si predstavit, mrzi ma to, ze si prisla o mimco...toto si nedokazem ani predstavit...bol na to vazny dovod? ci samovolne?nejako som nezachytila...a zase na druhej strane, stara na dieta nie si....len sance su mensie...ale ani to nic neznamena...! treba verit

miyya
22. jún 2010

@janirea vidím,že si si už prešla poriadne trnistou cestou.uf je mi to lúbo velmi velmi.
no uvidíme, čo bude ked sa mi nezjavia krámy do 3 týždnou tak k nemu pôjdem.ale dneska som testla a čiarka je slabulinká ako tien.tak to hcg asi nerastie,len tam je. ešte raz testnem cez víkend a ak to nezosilnie,tak už neriešim a počkám na tú MS.

janirea
22. jún 2010

@marikac
ani ja som tomu nechcela ani verit,,,az som nemala inu moznost,,,,malinkemu vypovedalo srdiecko, mali sme chybu nezlucitelnu so zivotom.......ved prave ta šanca,,,mala som plne usi štatistiky a náhod, ktorymi sa lekari obhanali, ale vtedy vam mozu povedat cokolvek a nic neucinkuje,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale baby nechcem o tom,,,,stalo sa,,,neprajem to nikomu, ani tej najhorsej nepriatelke, keby som taku mala,,,,,,a verim, ze do tretice sa podari uz konecne bez problemov 🙂
@miyya
mne po prvom aj druhom kyrete prisla mrcha presne na 36.den,,,potom uz nabehla normalne 28-29,,,,,tak uvidis ako ti pride...a ono sa to tou prvou vsetko da do poriadku 🙂

miranda21
22. jún 2010

@janirea to je hrozné čo všetko si zažila a velmi smutné ☹ neviem či si spomínala teraz sa už snažíš?

janirea
22. jún 2010

@miranda21,,,
teraz este nie,,,,mohli by sme zacat od augusta,,,aspon tak mi hovorili lekari v nemocke,,,aj doky co sa o mna staral a ku ktoremu mam namierene aj hned ked najdem dalsie // ciarky,,,,,,,,,
no a moja obvodna gyndoska by ma radsej ani nevidela tehotnu najblizsi aspon polrok 🙄 ,,,,,no tak asi ju sklamem a predsa na konci leta zacneme 🙂
mne na psychiku viac robi zle, ked mam cakat do zblaznenia a popri tom sme aj s manzelom zdraví,,,,nic nam vysetrenia nepotvrdili

miranda21
22. jún 2010

@janirea ja tiež začnem v auguste 😉 to je zvláštne že doktori majú odlišné názory 😒 ja by som sa asi tiež priklonila k bližšiemu terminu 😉 zvlášť ked ste zdratí to je dobré

miranda21
22. jún 2010

@janirea zdraví 😉

dudiva
22. jún 2010

@janirea fuuuuha a to ja mam depku z toho, ze sa nam to na prvykrat nepodarilo.... janirea, kedze si sa pridala k nam, tak urcite sa dockas mimina. vsetky v to VERIIIIME 😉

janirea
22. jún 2010

@miranda21,,,,no zevraj tie nazory, ze sa po potratoch ma cakat 6 mesiacov je uz zastarale,,,,aj ked vsetko je individualne,,,,a hlavne je to o psychike,,,,doky mi hovoril, ze co sa tyka maternice,,,da sa do poriadku uz po prvej mrche,,,,jedine problem moze byt krcok, ked je nasilu roztiahnuty,,,atd,,,,,,,,no jednoducho kolko lekarov, tolko nazorov
ja by som najradsej moju gyndosku vymenila, ale doky ku ktoremu by som chcela ist nie je lekar prveho kontaktu, takze by ma papierovo nezobral,,,,a aj tak chodim k nemu na odporucenie, takze tak ci tak som vlastne u neho 🙂

...a budeme aj zdratí 🙂 ,,,ked sa podari a bude drobcek zdravy,,,,moj muz ten si urcite aj do nosa da poriadne potom 😀

mirka251
autor
22. jún 2010

babule moja kamoska dnes rano porodila krasneho chlapceka 🙂 a takto o rok to budeme my kto bude rodit 😉

janirea
22. jún 2010

presne tak mirka 🙂 ,,,,rok 2011,,,a blahozelam kamoske
@dudiva,,,drzim palceky, nech sa rychlo zadari,,,,,ono depka moze byt ci z toho alebo ineho rovnaka,,,,,pre kazdu z nas je najdolezity ten vlastny problem,,,neda sa povedat co je vazne a co je menej vazne

miranda21
22. jún 2010

@janirea 😀 😀 😀 a iso sa podarí v auguste začneme a budeme spolu čakať a zuším aj
@mirka251 bede augustova 😉 teším sa na to ke d bedeme čakať mrchu a ona nikde 😀

dudiva
22. jún 2010

@janirea tak, tak. mas pravdu...

dudiva
22. jún 2010

a inak aj moja sestra porodila chlapceka teraz v piatok 🙂 🙂 🙂 tesime. rodila normalne a ani ju nenastrihovali a ani nesili 🙂

marikac
22. jún 2010

@dudiva jeeeeeeeeeej, blahozelam....tak ak to je chlapcek, vystihli presne cas ovu...sikovne...

mirka251
autor
22. jún 2010

@miranda21 ano aj ja augustova 😉 len nech je uz ten august

lyduska1
22. jún 2010

Ahojte,my sa snazime uz tri mesiace a dufam,ze budeme uspesny.Pri Terezke to tiez prislo uz po troch mesiacoch,tak hadam aj teraz 🙂

janirea
22. jún 2010

baby,,,ja som asi šiši,,,ale ja sa tesim na porod,,,,mozno budem inak hovorit, ked sa budem gulat v 40 tt,,,no ale teraz by som to aj hned brala
ked ma prepustali z nemocky, tak som aj hovorila, ze nabuduce skor ich nechcem vidiet ako v 40 tt

miranda21
22. jún 2010

@mirka251 aj mne sa zdá že je nedohladne 😵

marikac
22. jún 2010

@lyduska1 ahoj, vitaj medzi nami 😉

dudiva
22. jún 2010

@marikac 😀 😀 😀

lyduska1
22. jún 2010

dakujem,dufam,ze pridem coskoro s dobrou spravou

janirea
22. jún 2010

@dudiva,,,,blahozelam k synovcekovi 🙂
@lyduska1,,,drzim palce

miranda21
22. jún 2010

@janirea ja som sa na pvý tiež tešila,aj bol rýchly a v pohode 😉

miranda21
22. jún 2010

@lyduska1 vitaj a úapešné snaženie

dudiva
22. jún 2010

@janirea dik 😀

lyduska1
22. jún 2010

@janirea- diky,idem oddychovat s malou

dudiva
22. jún 2010

@lyduska1 vitaj v klube 🙂

janirea
22. jún 2010

miranda21,,,,no ja dufam, ze tym druhym sa mi vymazu aspon scasti spomienky na ten predosly