Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@drake veru to si telo vobec neodychne,,,,,a co robis??sestricka alebo co??
no veru,nie nie ja robim v oblassti kozmetiky atd.................
@drake no mne by ani robota vobec nevadila - mam ju rada - ale tuzba po miminku je silnejsia. Ako ste na tom vy? Nejak mi to unika vsetko...
@petuska123 a tak mi povedz, reco je to teda take nespravodlive... sak sa isto snazite aj vy poriadne... tak kde su tie //? ... sa isli zabavat na disko... 😠
aj ja svoju robotu milujem je pre mna vsetkym ale takisto babenko je teraz na prvom mieste,ja som v septembri 2009 potratila v 11tt, a teraz sa uz od februara pokusame a stale nic,tak len dufam ze to uz coskoro pride
@petuska123 a ma tak napada - stopro budeme spolu tehu!!! Som sa akurat rozhodla 😎
ja ak ma pravdu povedat tak ja uz by som tie testy aj na stovky mohla ratat ale uz som si povedala ze dost uz si ich nebudem robit,ale poviem vam ze ked som si ho minuly rok urobila a tie // tam boli bol to ten najkrajsi pocit aky som mala
@drake juuuj to ma moooc mrzi - ja mam takuto neprijemnost za sebou pred ca 4-5 rokmi... Je to neopisatelne hruby pocit...
@drake a preco ste sa vlastne rozhodli sa zacat snazit az vo februari?
marianna28 no to je v zivote somnic horsie nezazila ako ked ti oznamia ze sa neda uz nic robit,ale zivot ide dalej a ucim sa tesit z malickosti a mysliet pozityvne
@marianna28 a su ozrate a nevedia trafit domov
@marianna28 hej myslis???a ktory si den??
marianna28 doktor mi tak odporucil az po pol roku kym sa to napravi aj som sa bala znovu otehotniet
@drake mno mne to vtedy oznamili necitlivo - ja som vtedy anilen nevedela, ze som tehotna... viem, ze som bola na skuske v skole, potom som isla k rodicom a zobudila som sa v nemocnici. Iba mi oznamili, ze kedze som BOLA tehotna, tak si u nich este den polezim... a kedze som niekde musela padnut, tak som mala ruku v dlahe a modrinu na lavom boku... vtedy sa moj priatel skoro zblaznil a priserne mi vynadal po dvoch dnoch do telefonu, ze som sa neozyvala (uz vtedy sme byvali spolu, 230 km od nitry a ja som chodievala do nr len ako dialkova studentka...). Tuto skutocnost sommu povedala az pred rokom, co sa vtedy stalo...
@petuska123 neboj, kazdy zisti, ze chlastat sa neda vecne... 🙂 Ako myslis - ktory den?
@marianna28 ktory den po menstruacii si myslim
@drake znamej tu v rakusku odporucili po kyrete vyckat prvu mrchu a uz pocas prvej mrchy sa zacat snazit, nic neoddalovat, lebo by mohli byt nejake zrasty... Dva mesiace po kyrete bola tehotna a porodila krasnu dcerku... tak potom neviem, na jaku notu ty dokinovci hraju... este poznamka: ten doki tu je povodom slovak a vzdy sa tesi vidiet u seba krajanku - aj ked tie reci tlape jednu cez druhu... 😀
@petuska123 jaaaaj 😀 po ms som 7mi, od zaciatku cyklu 10ty. Ty?
mam nejako moc dlhe nechty - pisem jak trulo, tlapem slova dokopy... dufam, ze sa to da citat... 😕
marianna28 fiha no dost krute ☹ a ty sa ako dlho snazite teraz? no uz som pocula od vela zien ze otehotneli hned po,ale tak co uz uz musim len cakat
@marianna28 no tak ti idu pomaly plod.dni???tak co tu robis?? snazilkovat treba!!ja som 21 ta 7 dni neocakavam prichod mrchy aspon vto dufam 😉
inac baby mne minuly tyzden skoncily tak teraz uz dufam to vinde lebo uz sme jak zajace aj s manzelom 🙂
@drake 8 mesiacov... ale mali sme uz take prve zajacie umysly uz pred rokom.
caute babulky,
drake mame velmi podobny osud, tiez som v septemri 2009 potratila v 10om tyzdni
ako ste na tom {tie co sa Vam to tiez stalo} psychicky, nemate strach ze sa to zopakuje? Ja velky a to nie je dobre, este ani tehu nie som a uz sa bojim....
@petuska123 no ked ma drahy poobednu a navyse zajtra ide na 3 dni na skolenie... je to v pase zas... a tak vikend sa hadam aj chvilocka najde... kedze tu mame velikansku oslavu v tejto diere - obci, tak tu bude rusno... nejak to ale poriesime... A mrsku odplas - zahod aj ty alwaysky do kosa... 🙂
asteri ahojcek to ma mrzi ,no ja som to zle znasala ale tak asi to tak malo byz.aj ja sa teraz bojim velmi ale snazim sa mysliet pozitivne ale viem ze to niekedy nejde
@drake muc muc 😀 😀 😀 to poznam... schatz... daj aspon dole rolety... nemusi nas kazdy videt 😀

@marianna28 tak my uz za chvilu bude rok... 😠