icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

zuzin78
16. jún 2010

@cenculinka poznam, moja kolegyna, na nu sa len manzel pozrel a bola tehotna 😀

zuzka1.
16. jún 2010

@cenculinka my! myslim, ze to bolo na prve naplno 😀

zuzka1.
16. jún 2010

alebo este jedny znami, maju 4 deti, akonahle zacnu je tehu 😀

jabadaba
16. jún 2010

@zuzka1. zeby Murphyho zakony? 😀 Ja chcem ten kalisok, ale tak rozhodla som sa pren zrovna v case "vyroby"mimina.

cenculinka
16. jún 2010

@zuzka1. hahaha to aj ja by som chcela 🙂

odkedy sa snazime, sprtam na nete vselijake info a mam pocit, ze dnes ostat tehu je asi umenie ☹
ale hadam sa to podari ☹

effie81
16. jún 2010

Cenculinka to aj jasom si hned po par dnoch robila test.😀 ale ja som hned mala mrchu,tak ked odisla som mala na dalsie testovanie tusim o 3 tyzdne dve ciarky. 🙂

cenculinka
16. jún 2010

@effie81 haha, takze to nie len ja som sa hned vrhla do lekarne 😀
som si robila hned dva testy, ved co ak sa ten prvy pomylil? 😀
jarinovi som to ani nepovedala, lebo by mi zatukal na celo 😝

effie81
16. jún 2010

Cenculinka 😀 veru hned som si robila test.Ja som vedela,ze mi aj tak nic neukaze aj keby nahodou...Ale co uz. 😀 Ved tiez poznas ten pocit.🙂

lalia21
16. jún 2010

@cenculienka 😀 to aj ja mam pocit že to je umenie-ked som si pozrela video na nete ako dochadza k oplodneniu vajička-ten proces uhniezdovania a všetky priority ktore musia prebehnuť aby sa to vajičko ujalo.....to bolo take komplikovaneeeeeeeeee 😅

cenculinka
16. jún 2010

@effie81 mala si aj nejake priznaky, alebo si si len druhy test zo zvedavosti robila a hned //? 😉

zuzka1.
16. jún 2010

tak tak, veru umenie. 😖

tak isto som nas tom aj ja, ja aj ked som mrchu nemala , osm si testy robila, e sak co keby 😀 😀 mm na nerva,
ja som totiz to otehotnela prvy raz s tym, ze mrcha nebola 3 mesiace.
test mi vysiel az v 5tt, v 3 tt este nic neukazalo.

effie81
16. jún 2010

Ja som si asi hned nahovarala,ze mam vsetky priznaky ked sme sa zacali snazit.🙂 Ale chvalabohu hned to aj vyslo.Tak uz len dufam,ze aj druhykrat to pojde tak hladko.

zuzin78
16. jún 2010

@cenculinka ja som ziadne priznaky nemala ked som cakala sofi, len to ze sa mi chcelo spat uz o 18ej. 😀

zuzin78
16. jún 2010

@effie81 evi pojde, ver tomu.... 😉 drobec ti uz spinka? moja dnes nejako dlho, uz druhy den taka takto .normalne som prekvapena....

lalia21
16. jún 2010

Babulky Vy už tu skoro každa mate doma svojho drobčeka 🙂 a snažilkujete o druhé 😉 u Nás to bude ešte len číslo1 😀

marikac
16. jún 2010

ciste teoreticky mi viete poradit? cim to je, ze moj "hodinkovy" cyklus, ktory bol vzdy 29 dni...je odrazu druhy mesiac-odkedy sa snazime o baby posunuty....raz mam 28 dni, raz 31 dni...no, a vyjdi z toho! si myslim.....neviem co sa deje vo vnutri...a pritom som ziadne lieky, ani stres nemala...

effie81
16. jún 2010

Zuzin78 dobre je robi toto uprsane pocasie.Aspon niekomu. 🙂 Teraz ho idem dat spinkat,potom ideme nakupovat,zoberieme aj jeho.Dnes je u nas burza detskych veciciek,tak som zobrala par veci,ale tie nase pekne este nechcem predavat,dufam,ze budeme zachvilku potrebovat. 🙂

zuzin78
16. jún 2010

@lalia21 ani sa nenazdas a budes mat doma aj druhe....cas pri detom tak leti...teraz sa mi narodila dcerka,a uz ma vyse dva roky.

lalia21
16. jún 2010

@zuzin78 veru letí to-vidim to na svojej kamoške,nedavno rodila a už ma jej dcerka 16 mesiacov a ona čaka druhe a je v 14tt...letí to 😉 len keby to letelo aj v tom snažilkovani a bola som tehula 😀

effie81
16. jún 2010

Marikac to je asi naschval.. 😖 Ja zas teraz pouzivam anionove vlozky a konecne mi dali do poriadku cyklus.Teraz si normalne viem vypocitat ktory den mi pride mrcha.To som nikdy nemala.

zuzin78
16. jún 2010

@marikac ja pred dcerkou som mala presne 28dnovy cyklus a presne aj na hodinu ,niekedy okolo 10ej mi mrcha prichadzala a teraz po vyse roku a pol co som nemala mrchu 😀 kojenie to odialilo mam tak 27-29 .ako kedy. podla mna sa nad tym netrap. babo pride...

miyya
16. jún 2010

@cenculinka no mne,ja som otehotnela teraz v aprili neplánovane,ale nevyslo to 😔 😔

zuzin78
16. jún 2010

@lalia21 budes. a coskoro 😉

miyya
16. jún 2010

@zuzin78 a stále dojčíš,lebo ja tiež.ale som rozhodnutá malého odstaviť,lebo čo je vela,to je vela. začína sa stávať s prsa zlozvyk 🙄 🙄

lalia21
16. jún 2010

@zuzin78 už aby to bolo 😉

zuzka1.
16. jún 2010

@effie81 ake su tu anionove vlozky????

jabadaba
16. jún 2010

@lalia21 Lalia, tak Ty budes maminkovsky novacik? No vidis, tak Ti tu snad budeme vediet fundovane poradit co a ako v tehu. 🙂

No teda, mne sa tiez chcelo desne spat v prvych tyzdnoch tehu, nevolnosti prisli az o par tyznov neskor. No neviem ako budem pospavajuc stihat s prvorodenym. Navyse sa hotujeme na dovolenku koncom jula k moru autom. Sice len 7 hodin jazdy ale mam obavy...a mozno este zbytocne. 😀

effie81
16. jún 2010

Lalia21 neboj,o rok budeme mat tolko starosti,ze nebudeme mat cas ani na to,aby sme sa cez den najedli.A potom v noci to bude este pestrejsie..... 😀 Iba vtedy bude ten cas letiet.

zuzin78
16. jún 2010

@effie81 myslim si ,ze pocasie na sofinkin spanok nema vplyv skor je vtedy nervozna ked ide byt zmena pocasia. mam doma taku zabku rosnicku 😀 akor to robi to, ze vstava okolo 5ej a aj v noci strasi,asi jej ide dasli zubok, tieto posledne stolicky ju teda trapia. 😠

lalia21
16. jún 2010

@jabadaba nooo nováčik 😀 budem si tu potom chodiť po rady 😉 😀 u Nás tento rok asi dovolenka pri mori nehrozi-aj ked práve dovolenky byvaju najplodnejšie 😀 😅