Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
@cenculinka my! myslim, ze to bolo na prve naplno 😀
alebo este jedny znami, maju 4 deti, akonahle zacnu je tehu 😀
@zuzka1. hahaha to aj ja by som chcela 🙂
odkedy sa snazime, sprtam na nete vselijake info a mam pocit, ze dnes ostat tehu je asi umenie ☹
ale hadam sa to podari ☹
Cenculinka to aj jasom si hned po par dnoch robila test.😀 ale ja som hned mala mrchu,tak ked odisla som mala na dalsie testovanie tusim o 3 tyzdne dve ciarky. 🙂
@effie81 haha, takze to nie len ja som sa hned vrhla do lekarne 😀
som si robila hned dva testy, ved co ak sa ten prvy pomylil? 😀
jarinovi som to ani nepovedala, lebo by mi zatukal na celo 😝
Cenculinka 😀 veru hned som si robila test.Ja som vedela,ze mi aj tak nic neukaze aj keby nahodou...Ale co uz. 😀 Ved tiez poznas ten pocit.🙂
@cenculienka 😀 to aj ja mam pocit že to je umenie-ked som si pozrela video na nete ako dochadza k oplodneniu vajička-ten proces uhniezdovania a všetky priority ktore musia prebehnuť aby sa to vajičko ujalo.....to bolo take komplikovaneeeeeeeeee 😅
@effie81 mala si aj nejake priznaky, alebo si si len druhy test zo zvedavosti robila a hned //? 😉
tak tak, veru umenie. 😖
tak isto som nas tom aj ja, ja aj ked som mrchu nemala , osm si testy robila, e sak co keby 😀 😀 mm na nerva,
ja som totiz to otehotnela prvy raz s tym, ze mrcha nebola 3 mesiace.
test mi vysiel az v 5tt, v 3 tt este nic neukazalo.
Ja som si asi hned nahovarala,ze mam vsetky priznaky ked sme sa zacali snazit.🙂 Ale chvalabohu hned to aj vyslo.Tak uz len dufam,ze aj druhykrat to pojde tak hladko.
@cenculinka ja som ziadne priznaky nemala ked som cakala sofi, len to ze sa mi chcelo spat uz o 18ej. 😀
Babulky Vy už tu skoro každa mate doma svojho drobčeka 🙂 a snažilkujete o druhé 😉 u Nás to bude ešte len číslo1 😀
ciste teoreticky mi viete poradit? cim to je, ze moj "hodinkovy" cyklus, ktory bol vzdy 29 dni...je odrazu druhy mesiac-odkedy sa snazime o baby posunuty....raz mam 28 dni, raz 31 dni...no, a vyjdi z toho! si myslim.....neviem co sa deje vo vnutri...a pritom som ziadne lieky, ani stres nemala...
Zuzin78 dobre je robi toto uprsane pocasie.Aspon niekomu. 🙂 Teraz ho idem dat spinkat,potom ideme nakupovat,zoberieme aj jeho.Dnes je u nas burza detskych veciciek,tak som zobrala par veci,ale tie nase pekne este nechcem predavat,dufam,ze budeme zachvilku potrebovat. 🙂
Marikac to je asi naschval.. 😖 Ja zas teraz pouzivam anionove vlozky a konecne mi dali do poriadku cyklus.Teraz si normalne viem vypocitat ktory den mi pride mrcha.To som nikdy nemala.
@cenculinka no mne,ja som otehotnela teraz v aprili neplánovane,ale nevyslo to 😔 😔
@lalia21 Lalia, tak Ty budes maminkovsky novacik? No vidis, tak Ti tu snad budeme vediet fundovane poradit co a ako v tehu. 🙂
No teda, mne sa tiez chcelo desne spat v prvych tyzdnoch tehu, nevolnosti prisli az o par tyznov neskor. No neviem ako budem pospavajuc stihat s prvorodenym. Navyse sa hotujeme na dovolenku koncom jula k moru autom. Sice len 7 hodin jazdy ale mam obavy...a mozno este zbytocne. 😀
Lalia21 neboj,o rok budeme mat tolko starosti,ze nebudeme mat cas ani na to,aby sme sa cez den najedli.A potom v noci to bude este pestrejsie..... 😀 Iba vtedy bude ten cas letiet.

@cenculinka poznam, moja kolegyna, na nu sa len manzel pozrel a bola tehotna 😀