icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

lalia21
22. jún 2010

@mirka251 už sa tešim na snaženie 😵 už som si cez Marikac objednala 25ovu testov a 25 tehu testov-tak budem testovať ako divá 😀 😅 no len v utorok ma čaka komplet prehliadka u noveho gyn-babule nechce sa vam tam isť namiesto mna 😀 😅

mirka251
autor
22. jún 2010

@lalia21 tak to mozes testovat od rana do vecera 😀 ja za teba pojdem ja chodim rada na gyndu 😉

lalia21
22. jún 2010

@mirka251 no budem testovať až mi z toho šibne 😀 😅 😅
to fakt chodiš rada na gyndu? 😀 jaj tak teda v utorok do Piešťan 😀 som z toho nervozna-novy chlap čo mi tam dole bude čumakovať 😅 😅 😅 😀 😀

miranda21
22. jún 2010

@lalia21 ahoj konnečne si medzi nami 😉 obávali sme sa ked si tu nenakukla celý den 😉 to bol skvelý nápad vybehnúť do prírody 😉 a teraz ti moc moc želám aby snažilkovanie bolo úspešne, teda ked skončí mršula 🙂

mirka251
autor
22. jún 2010

@lalia21 ja som tiez bola nervozna ked som isla prvy krat a este moj gyndos vyzera ako golem,ale je taky mily a tak sa k tebe sprava,ze ta proste vsetko prejde on na mne vydel,ze som nervozna tak mi povedal ,ze ukludnite sa ja vam neublizim 😉

mirka251
autor
22. jún 2010

hned pridem

lalia21
22. jún 2010

@miranda21 ahooojky-no ja som si cez den na Vás aj spomenula-no nemala som net-tak hned ako sme prišli som napisala-dnes som sa mala fajn 😵
No už aby mrcha skončila-len sa musi ešte riadne rozbehnuť 😠

drake
22. jún 2010

je nas skutocne vela ktore len cakame a cakame 😉

lalia21
22. jún 2010

@mirka251 ja ešte neviem ako vyzera no vraj je mily,chapavy a ženu podrží -no duuuuufam 😅 😅 jaj nech už to mam za sebou 😅 nech tam pošmrata a hotovo 😀 ani neviem čo všetko mi bude robiť-lebo to je sukromnik a on si všetky vyšetrenia musi spraviť pre seba-takže ani kartu si nemam brať 😔

lalia21
22. jún 2010

@drake ahoooj ty si tu nova?alebo som ťa nepostrehla? 😕 ak si tu oddnes-tak ťa tu vííítam 😉 ja som dnes nemala kedy a ako sem zbehnuť cez den 😉

drake
22. jún 2010

lalia21 dakujem hej nova,dlho som vahala ci sa sem prihlasit,ale je supeer sa s niekym porozpravat o rovnakych problemoch a riesit ich spolu,ale hlavne sa tesit s kazdou a podporovat sa navzajom 🙂

miranda21
22. jún 2010

ja mám tiež velmi mileho doktora 😉 dokonca ma aj odrodil a dúfam že odrodí aj to druhé ked bude treba 😉

lalia21
22. jún 2010

@drake ano je to tu super-su tu super babeny-ktore poradia,povzbudia,pochopia,aj sa tu da dosť nasmiať 🙂 😉

miranda21
22. jún 2010

@drake ja som tiež váhala 😉 hlavne až by som nezapadla 😖

lalia21
22. jún 2010

@miranda21 babule všetky sme tu zapadli ako niečo na niečo 😀 😀 😀

miranda21
22. jún 2010

@lalia21 😀 😀 😀

lalia21
22. jún 2010

@miranda21 😀 no dnes mam dobru naladu 😀 aj ked mužik musel isť na poslednu nočnu a zajtra a pozajtra ma volno a ja budem mrchovať.... 😅 😅 😠

drake
22. jún 2010

😀 😀 😀 a zas tie kraliky ma napadli 😀 😀 😀

miranda21
22. jún 2010

@lalia21 j moj ma nočnú ale nie poslednú tak som sama ☹ čo vi v noci velmi vadí 😠
@drake 😀 😀 😀

veronnie
22. jún 2010

Ahojte! Ked som nasla tuto temu, velmi som sa potesila, ale nechcela som byt mimo obraz, tak som vas poctivo od zaciatku precitala a trvalo mi to skoro 4 dni 😝 riadne ste sa rozpisali, ale ked je o com, tak treba 😀
Mne sa sice nebude dat casto pisat, lebo mame take zive striebro doma (mimochodom zaspala len pred chvilou a vacsinou zaspava este neskor), ze mi moc nedovoli sediet za notebookom 😒
inak my sme sa povodne chceli zacat snazit v juli, ale akosi nam to "davanie pozor" tento mesiac moc neide 😉 len mam taky problem, ze som brala dost silne antibiotika, ked mi vychadzali plodne dni a este musim brat lieky na klb, tak sa bojim aby som malemu (ak by bolo) neublizila ☹

veronnie
22. jún 2010

je tu este niekto, ci uz spinkate?

lalia21
22. jún 2010

@veronnie ahoojky vitaj 😉 no to si si teda dala prácičku prečítať nas od začiatku 😉 😉 klobuk dole-mne sa nechcelo niakych 8 stran čo som dnes zameškala 😀 😉

miranda21
22. jún 2010

@veronnie ahoj vitaj ja mám tiež už slečnu o mesiac staršiu od tvojej 😉 my začíname snažiť až v auguste 😉

veronnie
22. jún 2010

@lalia21 pracicka to bola ale prijemna, ste velmi zlate 😀 a ta tvoja epizoda s kosom bola fakt super! mrzi ma, ze mrcha dosla ☹

miranda21
22. jún 2010

@lalia21
@veronnie ani mne sa nikdy nechce dočítavať hlavne ked je to viac ako 2strany 😉

drake
22. jún 2010

@veronnie ahojcek

drake
22. jún 2010

@miranda21 no veru ja som si to tiez citala dnes 😉

lalia21
22. jún 2010

@veronnie jaj no ta epizoda s tym košom 😀 😀 😀 pri tom sme sa nasmiali-a hlavne teda zo mna sa smiali 😅 😅 😅 😀 😀 😀 no hej mrcha došla-rozbieha sa aj ked inokedy sa rozšupne hned-teraz to ide pomaly-ale asi to tak malo byť a nezostava mi nič ine len čakať kym skončí a potom na to vlietneme odznova 😔

veronnie
22. jún 2010

@miranda21 dakujem za privitanie 🙂 viem, ze mas dcerku, som rada, ze sme taka pomiesana skupinka. mozeme si pokecat o nasich malych a zaroven sa tesit na // spolu s tymi, ktore to budu prezivat 1.-krat. uz sa tesim, ked to zacne - myslim ta epidemia // 😉

mirka251
autor
22. jún 2010

@lalia21 uz som tu