Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
hned pridem
je nas skutocne vela ktore len cakame a cakame 😉
@mirka251 ja ešte neviem ako vyzera no vraj je mily,chapavy a ženu podrží -no duuuuufam 😅 😅 jaj nech už to mam za sebou 😅 nech tam pošmrata a hotovo 😀 ani neviem čo všetko mi bude robiť-lebo to je sukromnik a on si všetky vyšetrenia musi spraviť pre seba-takže ani kartu si nemam brať 😔
lalia21 dakujem hej nova,dlho som vahala ci sa sem prihlasit,ale je supeer sa s niekym porozpravat o rovnakych problemoch a riesit ich spolu,ale hlavne sa tesit s kazdou a podporovat sa navzajom 🙂
ja mám tiež velmi mileho doktora 😉 dokonca ma aj odrodil a dúfam že odrodí aj to druhé ked bude treba 😉
😀 😀 😀 a zas tie kraliky ma napadli 😀 😀 😀
Ahojte! Ked som nasla tuto temu, velmi som sa potesila, ale nechcela som byt mimo obraz, tak som vas poctivo od zaciatku precitala a trvalo mi to skoro 4 dni 😝 riadne ste sa rozpisali, ale ked je o com, tak treba 😀
Mne sa sice nebude dat casto pisat, lebo mame take zive striebro doma (mimochodom zaspala len pred chvilou a vacsinou zaspava este neskor), ze mi moc nedovoli sediet za notebookom 😒
inak my sme sa povodne chceli zacat snazit v juli, ale akosi nam to "davanie pozor" tento mesiac moc neide 😉 len mam taky problem, ze som brala dost silne antibiotika, ked mi vychadzali plodne dni a este musim brat lieky na klb, tak sa bojim aby som malemu (ak by bolo) neublizila ☹
je tu este niekto, ci uz spinkate?
@veronnie jaj no ta epizoda s tym košom 😀 😀 😀 pri tom sme sa nasmiali-a hlavne teda zo mna sa smiali 😅 😅 😅 😀 😀 😀 no hej mrcha došla-rozbieha sa aj ked inokedy sa rozšupne hned-teraz to ide pomaly-ale asi to tak malo byť a nezostava mi nič ine len čakať kym skončí a potom na to vlietneme odznova 😔

@mirka251 už sa tešim na snaženie 😵 už som si cez Marikac objednala 25ovu testov a 25 tehu testov-tak budem testovať ako divá 😀 😅 no len v utorok ma čaka komplet prehliadka u noveho gyn-babule nechce sa vam tam isť namiesto mna 😀 😅