icon

Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?

mirka251
8. jún 2010

Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.

miyya
23. jún 2010

jaaj spánok malý ma budil už nadránom

miranda21
23. jún 2010

@miyya to je dobré že sa nepodobáš 😉 ja si preto nedám sem foto aby ma tu niekto čo ma poná nečítal 😉
@marikac ahoj 😉

marikac
23. jún 2010

😠 @miranda21 a mne niekto zrusil foto, asi adminky...ale nechapem preco?!

miranda21
23. jún 2010

@marikac to fakt? ja som mala foto malej ale ja som si ho sama zrušila 😉 a oni aj hrozne vela tém zamkli 😉 ale to je dobre lebo ich tu bolo vela rovnakých 😉

marikac
23. jún 2010

@miranda21 ja som asi aj tak len dve temy citala a len do jednej pisem 😉

janirea
23. jún 2010

ahojte 🙂

janirea
23. jún 2010

co je noveho?

miyya
23. jún 2010

ahojte babulky,tak som dnes volala k lekárovi a výsledky testov mi vyšli na jedničku. som úplne zdravá, žiadne odchylky nemám. tak super správička. 🙂 🙂 🙂 🙂

marikac
23. jún 2010

@miyya tesim sa! 😉

janirea
23. jún 2010

@miyya,,,to je super sprava 🙂
ake testy ti robili?

miyya
23. jún 2010

krvny obraz a všeko mozne ani neviem a eeste moc.lekár to vravel tak rýchlo sestričke.

mariposita
23. jún 2010

Ahojte kocky, pridavam sa k vam s tym snazenim 🙂 Chcem sa vas spytat ci mate DNP a ci si myslite ze sa to oplati, kedze nova vlada chce robit zmeny a skrty?

mirka251
autor
23. jún 2010

dobre ranecko kocice 🙂 🙂

mirka251
autor
23. jún 2010

@miyya dobre mojo ja som tiez bola u vestice tak si vobec nic otebe nemyslim 😉 a tesim sa stebou ohladom vysledkou 🙂

marikac
23. jún 2010

@mariposita ahoj, ja to mam, a neprepokladala som skrty ake planuje vlada....ale neviem ako to planuju urobit...

marikac
23. jún 2010

@mirka251 ja som bola tiez u vestice...a zatial vsetko sa plni

janirea
23. jún 2010

ahoj @mariposita,
ja si DNP neplatim a ani platit nebudem,,,,mne sa to neoplati, kedze som zamestnana,,,vyslo by mi to cca podobne

mirka251
autor
23. jún 2010

@mariposita ahoj a vitaj 😉
@marikac ja to idem v piatok prihlasit a dufajme,ze nam to neposer...... 😉

janirea
23. jún 2010

baby,,,ja by som sa bala ist k vestici,,,,,ak by povedala nieco zle, tak by ma asi svihlo

mirka251
autor
23. jún 2010

@janirea ak mas dobry prijem v praci 🙂

dudiva
23. jún 2010

@janirea ja taky tak 🙂

miyya
23. jún 2010

ja si myslím,že to DNP si teraz eššte nerobte. podla mna to nová vláda zruší,ale uvidíme čo bude, ktovie či nezrušia aj tie príspevky na druhé a tretie dieťa. no uvidíme čo sa bude diať. podla mna bude znova niečo nové.už ma to inak fakt nebaví,stále menia veci,každý rok je to iné. no uvidíme čo nové na nás vymyslia tentokrát.

mirka251
autor
23. jún 2010

@marikac mne sa uz tiez jedna vec splnila,ale ja som bola len pred mesiacom,tak uvidime 😉

miyya
23. jún 2010

aj ja som mala super plat pred tehu,to boli časi.jaaaj pekne som zarábala,viac ako manžel,ale to bejvávalo 🙂

mirka251
autor
23. jún 2010

@janirea ono musi ti povedat aj nieco zle 😉 ale ja odkedy som bola tak som v takej euforii stastia ,ze by ste neverili 😀

miyya
23. jún 2010

@mirka251 mne sa napodiv asi tá prvá karta FAloš splnila. rýchle ale čo už. bolo mi povedané,že ma sklamu priatelia a večer sa tak aj stalo. nahrali na nás habatúru a uplne som nepochopila, prečo to urobili.je to komplikované,nebudem to sem písať,ale velmi ma to sklamlo a manžel ten funel celý večer. 😔 😔

miyya
23. jún 2010

@mirka251 že?? aj kyvadlom ti robila??lebo mne hej a bolo to také ja neviem, cítili som také tlaky.aj mužovi robila s kyvadlom a ten bol tiež hotový.

mirka251
autor
23. jún 2010

@miyya ono nieco na tych vesticiach bude ja som tiez tomu neverila,ale ked mi povedala vsetko co sme doma riesili za posledny mesiac,tak som skoro padla na rit 😉 a s tou sukr. temou mas pravdu 😉

marikac
23. jún 2010

@janirea spravidla zle veci nehovria a ak uz by ta na ne chceli upozornit , tak skor by to vyjadrili ako varovanie...ze na to si dajte pozor a pod...manzel tymto veciam neveri, je silny katolik, takze u neho vraj "hresim" ked tam choidm...ale uz ked sa to plni...tak ma tam posiela znova a znova 😀

mirka251
autor
23. jún 2010

@miyya nie moja nam len z kariet ale bola som z toho hotova a vsetko mi vysvetlovala ze co ktora karta znamena 🙂 taka mlada kocka okolo 35