Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
ahojte 🙂
co je noveho?
ahojte babulky,tak som dnes volala k lekárovi a výsledky testov mi vyšli na jedničku. som úplne zdravá, žiadne odchylky nemám. tak super správička. 🙂 🙂 🙂 🙂
krvny obraz a všeko mozne ani neviem a eeste moc.lekár to vravel tak rýchlo sestričke.
Ahojte kocky, pridavam sa k vam s tym snazenim 🙂 Chcem sa vas spytat ci mate DNP a ci si myslite ze sa to oplati, kedze nova vlada chce robit zmeny a skrty?
dobre ranecko kocice 🙂 🙂
@mariposita ahoj, ja to mam, a neprepokladala som skrty ake planuje vlada....ale neviem ako to planuju urobit...
ahoj @mariposita,
ja si DNP neplatim a ani platit nebudem,,,,mne sa to neoplati, kedze som zamestnana,,,vyslo by mi to cca podobne
@mariposita ahoj a vitaj 😉
@marikac ja to idem v piatok prihlasit a dufajme,ze nam to neposer...... 😉
baby,,,ja by som sa bala ist k vestici,,,,,ak by povedala nieco zle, tak by ma asi svihlo
ja si myslím,že to DNP si teraz eššte nerobte. podla mna to nová vláda zruší,ale uvidíme čo bude, ktovie či nezrušia aj tie príspevky na druhé a tretie dieťa. no uvidíme čo sa bude diať. podla mna bude znova niečo nové.už ma to inak fakt nebaví,stále menia veci,každý rok je to iné. no uvidíme čo nové na nás vymyslia tentokrát.
aj ja som mala super plat pred tehu,to boli časi.jaaaj pekne som zarábala,viac ako manžel,ale to bejvávalo 🙂
@mirka251 mne sa napodiv asi tá prvá karta FAloš splnila. rýchle ale čo už. bolo mi povedané,že ma sklamu priatelia a večer sa tak aj stalo. nahrali na nás habatúru a uplne som nepochopila, prečo to urobili.je to komplikované,nebudem to sem písať,ale velmi ma to sklamlo a manžel ten funel celý večer. 😔 😔
@janirea spravidla zle veci nehovria a ak uz by ta na ne chceli upozornit , tak skor by to vyjadrili ako varovanie...ze na to si dajte pozor a pod...manzel tymto veciam neveri, je silny katolik, takze u neho vraj "hresim" ked tam choidm...ale uz ked sa to plni...tak ma tam posiela znova a znova 😀

jaaj spánok malý ma budil už nadránom