Chceme začať so snažením v lete 2010. Kto sa pridá?
Ahojte kocky,chystame sa na babetko.Chceli by sme to skusit v auguste,aby bolo majove.Dufam,ze sa to podari.
tak ako hovori marikac ze ti nepovie priamo,ale ti to nejak naznaci 😉
na nič také neveril. asi mám dnes deficit spánku. písem jednu vetu a už rozmýšlam o druhej a tak to aj vyzerá
no mne veštila kamoška,chodí k nám domov.ona sa tomu venuje už dlhšiu dobu,ale až teraz prvýkrát mi ona veštila
ono aj s tymi vesticami je to tak,ze na aku natrafis niekto ta chce len ofrckat o prachy,ale niekto tomu ozaj rozumie a ma aj nejake tie schopnosti
ale ako sa hovori...."lepsie ocakavane, nez prezite"
@miyya ono je asi lepsie ked ti to aspon naznaci,lebo mozes proti tomu nieco skusit podniknut 😉 nam povedala jednu vec ktora by sa mala stat,ale museli sme to ovplyvnit svojim rozhodnutim,lebo inac by to asi bolo tazko splnitelne 😉 takze sme spravili prvy krok aby to bolo mozne a uvidime ci to tak bude 🙂 ossudu musis aj trosku pomoct si myslim
@miyya aj ja som velmi zvedava....a uz ked viem o tej vestbe, tak casto na to myslim (muz sa hneva, ze ja si tej vestbe prispobujem okolnosti, aby mi to pasovalo)... 😀 ale ved najdolezitejsie info co mi dala by sa malo vyplnit uz coskoro....mam otehotniet pred alebo na dovolenke, a to by sme mali ist 20.7., a bude to syn... 😀
babule idem riesit tu sukromnu skupinu a aky jej dame nazov 😕 pocuvam navrhy
dievcata na hlavnej stranke ma jedna snazilka kopoc grafov a je to zaujímavé,ako jej to vychádza 🙂
baby, ked mame tuto temu, tak vam napisem moju skusenost:
lekar, ktory nam diagnostikoval vsetky zle veci povedal, ze sme jeho 13-ty pripad,,,,,,,do nemocnice ma prijali 13-teho,,,na izbu č. 13,,,,ako tretiu v poradí,,,,ked som bola na predoperacnom vysetreni, jeden pan sa ma pytal, ze kolko je hodin,,,bolo 13:13 a bola som na rade,,,,,,,malinky sa narodil o necele 3 dni (16-teho) o 13:00hod,,,,,a nakoniec z vysledkov amniocentezy vyslo poskodenie 13-teho chromozomu,,,,,,no a pomedzi to som mala v tom mesiaci 15-teho narodeniny
,,tak ma to vsetko donutilo zamysliet sa nad tymito ciselnymi nahodami ,,,,,,a preto mam respekt a fest velky
tak co tie navrhy???? 😕 😕 😕
@janirea rovnako ako existuju vestkyne, su aj take "babky liecitelky", ktore ti vedia povedat, ci je clovek urieknuty, alebo od narodenia si so sebou nosi svoj tazky kriz a pod. vacsinou zle veci sa stavaju od urieknutia....aj ked malo kto tomu veri, je to mozne...ty mas v zivote vela 13-tiek, co podla mna uz nahoda nie je....
skus stranku www.moneo.sk , obcas su tam astrologicky,numerologicky, co vestia v urceny cas uplne zadarmo, z datumu narodenia a mena, skus to vyuzit...a podotykam, nemala som v plane ta vystrasit... 😉
NAVRHY AKO NAZVEME SUKROMNU SKUPINU 🙂 🙂 🙂
aku sukromnu skupinu? 😨
@janirea fu same 13!!!!!!!by som sa bola toho cisla
@marikac jej tak aby sa ti ta vestba splnila
@petuska123 dakujem, aj ked ciastocne len 😀 ja chcem dievcatko 😀
a preco chcete ist do sukromnej???

@mirka251 ty si zakladatelka témy,tak to potom neako dorieš šéfe. 😉 😉