Chipsy od Plačkovej
Mali ste už od Plackovej chipsy?
@gabika0825 aj cyrilové lupienky sú tiež aj octové
@babulkomale ja ani neviem kto to je keďže bulvár nesledujem ani priblblevrelacie na JOJke a markize
Kúpila som zo zvedavosti. Chuťovo nič moc, fakt obyčajné slané tesco chipsy, ale mne prišli menej mastné. To bolo ich jediné plus. U nás v Sintre stoja 1,29 čiže toľko ako aj Slovakia chips
A toto ma vždy dojme ,že sa nájde ešte niekto kto podporí tieto dubaj-insta-kolagenove ,, celebrity,,
@gabika0825 otcove sú aj v lidli pod ich značkou
@gabika0825 octove na trhu du od pringles modru skatulu maju 😉 mne veľmi chutia
že to vôbec niekto od tej Nány kupuje...
@vans73 otcové? Bohyňu to čo je zas za príchuť...
pre mna boli strasne slane...
Nikdy som nejedla solene chipsy, jej som ochutnala zo zvedavosti a boli/su vazne dobre. Ale to je mozno tym ze som tehotna 😂.
Zjedla som asi 5 balikov a potom som nasla uplne identicke len ovela lacnejsiu variantu 😂
Ked porodim dam vediet ci su este stale dobre 😂🔫
@gabika0825 nie su? Vinegar chipsy ma pringles roky rokuce, rovnako aj lays🙂 zas nech sa netvari ze novinku vymyslela.len u nas v sr nie su bezne lebo take veci nejeme, v anj na vinegar chipsoch podla mna vyrastaju😂tam som ich 1.krat mala pred 12tymi rokmi a odvtedy sa pomaly dostavaju aj na sr ale nie v takom mnozstve ako boli dostupne tam.takze och....tato plackova🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂😂😂
@deti95060810 veeelmi dobre a navykove🙂 len u nas je na etikete uvedene vinegar🙂 skuste su fakt mnam🤣
@viestta presne moja reč🤣🤣🤷☝️
tá speňaží raz aj smrtke nechcem povedať čo.... každú volovinu😀 ja ju nesledujem ani neviem čo predáva,velakrát sa to dozviem iba tu z koňa ale teraz som sa dobre nasmiala😀 a na blbých ludoch si mastí vrecká.Všimla som si aj že čím väčšia hovadina tak tým sa to viac predáva.Ja osobne by som si v živote od nej nič nekúpila už len z princípu a preto že je to Plačková a je mi vrchilne nesympatická a takých ludích nepodporujem 🙂
Ani zadarmo

@slavomira236 mne to pisat nemusis, my nemame TV stanice uz 15 rokov. Ale tomu kto je Plackova sa ujst neda, uz len v rade pri pokladni pri casopisoch 😃
To ma na balíku čo napísané Plačkova?
To už nemá obdoby
Ako toto niekto môže podporovať nepochopím v živote by som si od nej nekúpila ani prd ...všetko nekvalitné , predražené šunty s nálepkami
Nemala som ani mať nebudem. Ani som ich nikde nevidela. Mám svoje obľúbené chipsy a tú osobu určite nebudem podporovať.
Sú napustené aj s pervitínom? 😂😂😂😂
ale ak niekde uvidim napisem;)
Kupila som zo zvedavosti a za mna nie.. nechutili mi, boli akokeby tvrde a mastne. Najlepsie su lays
@viestta
ale ty by si už mohla byt značka.meno maš.uz len vymysliet, čo budeš predavať ..
Ono to fakt existuje 😳🤦♀️🤦♀️🤦♀️

ani zadarmo, chipsy ani nič iné, Plačková je pre mňa anti-značka