icon

Chlap z pokecu sa mi vyhráža a ja sa začínam báť

22. jún 2020

Mam sice priatela ale spoznala som jedneho fajn chalana teda aspon som si to myslela. Navypraval mi kopec hluposti aj ked som mu neverila ani slovo no po roku pisania sme sa dohodli na stretku. Na stretko prisiel mierne podnapity bol neprijemny,vulgarny ale povedala som si ok. Objednal si pivo a frtany a mne aj napriek tomu,ze vedel ze som autom vino. Samozrejme,ze som ho nevypila nastastie casnicka bola velmi zlata a po nnenapadnej dohode mi nalievala vodi s citronom. Chlap bol totalne nevychovany vyblakoval tam po nej po mne zjapal,ze vsak ma na sukacku. Uprimne mala som dost a pri prvej prilezitosti som usla do auta a odfrcala domov. On sa mi ale teraz vyhraza ze ked som ho o....a tak aj on bude svina. Mam sa bat? Bola som fakt hlupa,ze som sa s nim stretla lutujem to. Na mobile som ho blokla a idem zrusit aj pokec len sa bojim,ze mi znici vztah s priatelom ktory o tom nema sajnu. Viem naletela som ale proste je to humusak a v zivote ho nechcem viac vidiet. Co mam robit baby strasne sa hanbim a hrozne bojim.

Strana
z2
moonlight1210
22. jún 2020

@wewerka01 nie, nema kazda bokovku. Mam znamu, ktorej kolegyna to stiha aj za mna a niekolke dalsie. Ta ma popri priatelovi rozrobenych hned niekolko trudov. 🙂
Takze ja mam nadrobene a mozem byt s pokojnym srdcom verna. 🙂

moonlight1210
22. jún 2020

Iba ma nabubrele silne reci.
Ak ho vsade zablokujes a nevie ani riadne kto si, kde byvas, co robis, koho poznas, tak ho to zachvilu prejde , lebo sa mu nebude chciet namahat piplat sa so zistovanim a patranim. A zameria sa na novu obet.
Iba ho nastvalo, ze myslel, ze ked si suhlasila so stretkom, tak ma isty sex a zrazu baba zdrhne. Ale to zachvilu vysumi.

Iba ak by to naozaj bol nejaky psychopat. No skor to vyzera, ze iba na nete lovi naivne zaby a lahku korist, lebo sa mu prilis namahat nechce.

Poucila si sa, vsetko o nom vymaz, konta na pokeci a podobnych platformach zrus, zmaz ho z priatelov a zablokuj, kde sa da.
Vyhrazne spravy si odloz pre pripad potreby (ak si ich nezmazala).

A do buducna, ked ides nieco taketo zakazane steklive vyparatit, tak si vzdy poloz dve otazky: chcela by som to vysvetlovat svojmu priatelovi, ked sa to prevali?
Chcela by som to raz vysvetlovat mojim pubertalnym detom, az im niekto zlomyselne porozprava pikosky zo zivota ich matky a mozno ich este aj vysperkuje?

Nikdy totiz nevies, ci sa takto nezamotas do “vztahu” so zenacom (ktory ti manzelsky stav zataji) a jeho rozzurena manzelka odhodi hrdost a urobi ti taku reklamu, ze bude jedno, kam sa odstahujes, reklama pojde s tebou.
V meste mame jednu taku. Este o desat rokov po tej hanbe, ked sa vydavala, si ludia o nej ako neveste hovorili “vies, to je ta, co vtedy... ktovie, ci ten chudak vie, koho si berie.”. Nikdy sa toho nezbavi. Moze uz byt slusna, aka chce, ma to ako bilag vypaleny na chrbte (co je nefer, lebo kolkym zenam horsie veci presli premlcacou dobou, ale tato mala smolu, ze manzelka to tak nenechala a postarala sa, aby to voslo do urban legends.)

Pripominaj si, ze povest mas len jednu a s takymito vecami sa neoplati hrat. Nehovoriac, ze “pri troche stastia” sa do takychto ohovaraciek dostanes aj nevinne pre nieciu zlomyselnost. Tak tomu nenahravaj sama.

panelacikova
22. jún 2020

autorke: ľudia občas robia hlúposti, ktoré potom oľutujú. v prvom rade by si s ním mala úplne skončiť kontakt. bloknúť ho a sama z pokecu odísť. netuším, či je z jedného mesta (dediny) ako aj ty, ale ak je to mesto väčšie, máš šancu, že ho už nestretneš, pokiaľ si mu nedala nejaké kontakty (hoci len cez FB)... a do budúcna máš ponaučenie, že 99% na pokeci sú kkti, ktorí nestoja za reč 🙂

eliska13
22. jún 2020

Tak za rok si mu toho určite veľa o sebe a súkromí prezradila.Preco vie meno tvojho priateľa?Všetko zablokuj a viac nerieš dúfam, že nevie kde robíš, bývaš podľa SPZ si vie zistiť nejaké veci.
Nestojí to za tie nervy písať si rok a stretávať sa s nejakým psychopatom

eliska13
22. jún 2020

Jaj citam, že ŠPZ nevie...načo si mu ukazovala fotku priateľa, keď bol opitý a prvé stretko??Je to už jedno, ale taky blázon si nemusí dať pokoj

lavender273
22. jún 2020

A cez pokec sa ti zdalo ze ten dotycny je Albert Einstein kombinovany s Leonardom DiCapriom, preto si suhlasila do stretnutim?

77daniela77
22. jún 2020

@lavender273 Hej.....asi bol neodolatelny.....😉

mondolina
22. jún 2020

@lavender273
Okrem iného jej " navyprával kopec hlúpostí, ktorým neverila" ale ináč bol fajn🤔😂🙏
Tak sa s ním stretla aj keď má frajera.
Čo už

autor
23. jún 2020

Ja som sa s nim nestretla za ucelom sexu alebo tak. Ja som to brala ako kamaratsky pokec no on to zrejme pochopil inak. Olutovala som to v momente ked v tej restauracii po mne bliakal,ze nemam co po nom hulakat,ze tak mozem na svojho hulakat a ja som praveze ani hlas nezvisila a vsetci sa na nas obzerali ja som sa hanbila ako pes

simca06022011
23. jún 2020

ako za sekundu co na mna zvysil hlas, ale mal narazky na sex, by som sa zdvihla a nech si tam vrieska...

simca06022011
23. jún 2020

Inak neviem ci by prisiel pripity a este sa viac opil, chlap, co prisiel na rande a cakal sex.. ;) skor je to nejaky pako zakomplexovany.. konecne nejaka suhlasila so stretkom, namotal sa cez pokec na nu a ona odolala jeho sarmu :DDD

lavender273
23. jún 2020

Kristova noho..toto je jak z parodie S.o.S - prcave prilezitosti

autor
23. jún 2020

Horsie je ze ani pekny nebol urobila som chybu,ze som sa neotocila hned jak som ho uvidela ale nemala som ako lebo auto som mala na opacnej strane kde stal on takze by si ma vsimol hned aj ked by som sa tvarila,ze ho nepoznam

s_a
23. jún 2020

"horsie je ze ani pekny nebol" 🤣🤣🤣 ano toto je úplne kamarátske stretnutie, kde sa pozeráš na výzor.. Toto si uz asi len niekto srandu robí z nás 🙂

autor
23. jún 2020

A co sa tyka tych veci ja som mu zahmlila kde byvam o praci som mu ani nehovorila iba ze robim na smeny ale kde to nevie, moje auto v zivote nevedel iba vedel ze je modre a je to fabia nastastie ho ideme predavat ale spz nevie. Moj chlap sice byva blizko toho mesta ale nie priamo v meste ale to nevie. Vie len,ze byt mame v dubnici ale nevie ani ulicu ani ako vyzera

erikissima
23. jún 2020

A ma nejaký materiál ktorým by sa ti mohol reálne vyhrážať? Intímne fotky s tvárou atď napríklad? Co všetko si mu za ten rok popísala? Určite ste sa bavili iba v kamaratskej rovine? Ak máš svedomie čisté, nemáš sa čoho báť si myslím...to ssu len dristy ohrdnuteho vymleteho magora 🤷‍♀️ Bloknut číslo, Bloknut pokec, jeho to prejde, nájde si zas inú obeť. Horsie bude ak ta ma čím "zničiť", až nedopadnes ako moja bývalá spolužiačka, ktorej nahé fotky kolovali facebookom, lebo poslala "kamoša" do riti 🤷‍♀️ Aspoň si sa poučila

Strana
z2