Chlapi. Dívajú sa po iných?
Baby divaju sa aj vam vasi muži po inych babach?? ak ano ako to zvladate? lebo ja to nezvladam vobec :/ som schopna ho kvoli tomu nechat, je to normalne?
je to normalne..a myslim, ze kto povie nie, tak klame..predsa chlap nema klapky na ociach..musi sa pozriet 😀 😉 , to, ze sa pozrie, neznamena , ze ma nelubi..cize , mne to nevadi, nech kuka kolko chce..aj tak lepsiu zenu ako ja nenajde 😀 😝 😉
no ono nie je pozeranie ako pozeranie všakže .....ak ide o civenie treba to riešit mne osobne to vadí tiež ale niekedy vobec a priznám sa i ja sa kuknem aj na chlapa ale aj na babu ako je oblečená a tak ale necivím kuknem a idem dalej 😉 😀
slubil dozivotnu vernost, nie slepotu. Vsak nech sa pozera kolko chce. Pokial teda samozrejme necivi a nedajboh nema nejake zranujuce komentare. Pokial len tak zbehne niekomu zadok v dobrych dzinach alebo pekny vystrih, tak nie je o com. Vsak by bolo nieco v neporiadku keby tak nespravil . Vsak my tiez napr. filmy s Bradom Pittom nepozerame kvoli peknej prirode, ze 😀 ?
@1rixes mňa by skôr zaujímalo, koľko máš rokov, keď ťa takéto niečo dokáže naštvať a popudiť k rozchodu??? To je trošku detinské, teda aspoň mne to príde. A ešte jedna otázka, ty sa snáď po iných chlapoch nepozeráš? Lebo to by som potom chcela vedieť, ako chodíš po ulici... 😖
😀 dobra otazka, keby sa tvoj chlap nekukol za peknou babou tak to by nebolo normalne.... kym sa pozera tak je normalny chlap.... a keby sme sa koli tomu vsetky s chlapmi rozchadzali tak by sme boli vsetky same....neries take veci...

Je to uplne normalne-myslim to pozeranie po inych. Nemysli si, ze ked sa ten tvoj pozrie na inu, ta nelubi. Proste je to v nas zakodovane, pozriet sa aj na inu zenu. Myslim, ze aj zeny sa pozeraju po inych chlapoch, aj ked su zadane... 😉