Chodia sa mamičky len hádať na modrého koníka?

bubinko83
3. nov 2011

Nemate ten pocit že niektore mamičky sa tu chodia doslovne len hadat a rypat? 😀

traktor
3. nov 2011

@bubinko83 a v tejto teme to bude podobne, pretoze tu pridu baby hovorit, ze nie su tabulkove, ze robia ako chcu..pride druha strana..zvrtne sa to na ockovanie, na mlieko..a sme doma 😀 😉 ..a tema ti bude urcite zavreta..

danuska111
3. nov 2011

@traktor normálne, že sybila, ale nie v zlom 🙂

maminuska
3. nov 2011

@bubinko83 ja by som to tak dramaticky nevidela, je to normálne a nemyslím si že su tu vyslovene potvory ktoré robia tak a že teraz sa idem pohádat, jednoducho niektoré maminy su temperamentnejšie, nevedia kedy prestat s obhajovaním svojich názorov, iné su zasa vztahovačné a chýba im nadhľad .........
Ale že by vyslovene niekto vstupoval do témy kde by sa chcel hádat .... Iste vznikaju prípady ked niekto vystupuje pod inými nickami , alebo si učelovo robí prdel.

jarunka111
3. nov 2011

@bubinko83 áno, je tu dosť hádok a konfliktov 😒 Súhlasím s traktor v podstate aj s maminuska. A podľa mňa alebo lepšie povedané, čo mňa vie teda tu riadne vytočiť 😠 , že niektoré tu komunikujú, akoby spali v knižnici. Samé "múdre" rady a názory, až sa človek cíti, že akoby mal pri niektorých IQ húpacieho koníka. Akože je to fajn, že sa nedozviem len informácie, že jedna baba povedala, ale že to má aj nejaký "rozumný" základ, ale keď je niekto natoľko vzdelaný, tak by mohol vedieť aj tie informácie podať. A to by malo teda ešte väčšiu výpovednú hodnotu 😉 A to už hovorím aj o tom ako svoje IQ dostať do súladu s EQ. A teraz píšem ja ako z literatúry 😀 😀 😀 inak ide e emociálnu inteligenciu (empatia, porozumenie, takt.....)

danielik79
3. nov 2011

@bubinko83 ja si tiež nemyslím že sa tu chodia baby len hádať rýpať ale ked narazíš na takú ako je sashulka tak fakt v tebe zovrie žlč 😀 .

viera27
3. nov 2011

@jarunka111 jeeezis, to si krasne napisala. Som sa normalne zamyslela, lebo aj ja sama tak mozem hocikedy posobit ako popisujes. Ja si aj sama poviem, ze mam vyssie IQ, ale EQ toaletneho papieru 😀 . Ono to ale castokrat ani nie je tak myslene, to len jednoducho clovek ktory je silny pragmatik pise a castokrat bohuzial aj cita len tie casti, ktore su fakty a pouziva len argumenty. Tou jemnou "clovecinou" sa nezaobera a potom vyznieva ako arogantna namyslena bestia. Ale teda aj to EQ je dolezite a clovek by mal teda aj to rozvijat.

jarunka111
3. nov 2011

@viera27 tak pokiaľ sa vieme uvedomiť, tak sme na tom ešte dobre 😀 ...sa utešujem, že? Ale nie, je to tak! Ale keď človek stratí súdnosť a prestane "smrdieť človečinou", tak sa samozrejme nedokáže ani uvedomiť a potom sa čuduje, že čo také sa na druhej strane stalo?

@danielik79 vidím, že by sme si mnohí našli také "duše" ako spomínaš aj ty 😖

czechzuzanaba
3. nov 2011

Ja myslim, ze na to ze sme tu same zenske, ktere nemaji nic jine spolecne nez ty deti, je to tu este ok 😀

Navic kdyz pripocteme to, ze to napsani a precteni muze nekdy vyznit treba jinak, nez kdyby to clovek rekl a druhy slysel... 🙂

martinjasen
3. nov 2011

Taketo temy myslim, ze nemusime riesit. Z toho bude iba hadka. Temu uzamykam.