Chodia v rýchliku KE-BA kontroly?

14. mar 2021

Buduci pondelok potrebujem surne ist k svojmu lekarovi do ineho okresu cca 200km od mojho sucasneho bydliska. Mam zdravotny problem, neda sa to uz odkladat. Objednala som sa k lekarovi, najblizsi cas na pondelok bol 9:40 na vysetrenie. Rano (pondelok) cca do 7:00 budem musiet ist este na krv a až potom spominane vyšetrenie 9:40. Pri pripadnej kontrole v rychliku z Kosic do Bratislavy budu mi akceptovat ze cedtujem uz v nedelu (zostanem u rodicov) kedze ako pisem rano musim ist na krv a nemam vzdialenost 10 min cesty ale niekolko hodin??? Ci to mam ako s prepacenim blb cestovat v noci aby som sa rano stihla dostavit na krv??

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zalka
14. mar 2021

Známy mi písal, že pri ceste BA-ZA ho kontrolovali, a vlastne všetkých vo vlaku, kam ide preečo ide .. tiež šiel na vyšetrenie.
Maj zo sebou nejaké potvrdenie a nemyslím, že bude problém, to že cestuješ večer.

emilius03
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
14. mar 2021

Mam zatial len odfoteny screen o objednavke na vysetrenie avsak nie je tam moje meno je tsm len uvedene ze objednanie prebehlo uspesne. Objednavala som vcera tak mozno v pondelok pride nejake este pitvrdenie od ordinacie no bojim sa toho cestovania, nespekulujem a nikam inak nechodim

m14m
14. mar 2021

Buduci pondelok myslis 22.3.? To budu uz uuuplne ine pravidla...toto co je teraz trva do 21...potom sa uvidi co dalej. Ale k lekarovy mozes.