Chodíte aj samé do kina a na plaváreň?
Ahojte ženy, chodíte samé,keď chcete niekde ísť (plaváreň,kino,turistika, obed...)ale nemáte ísť s kým, nie jednorázovo,ale tak,že máte už vydate kamošky,nemáte frajera,ste v novom meste a podobne. 🙂
Milujem reštaurácie ,kaviarne ,bary a najmä sama ,so svojimi myšlienkami .Rada obzeram ľudí niekde na terase .Výlety ,kino ,divadlo ,prechádzky ,sauna tiež v pohode idem sama .
Uplne v pohode, teda aspom ked sme nemali dieta. Teraz som rada, ked sa koli velkej vzdialenosti dostanem na den s kamoskou - na obed, kavu. V plane je wellnes 😁 tak dufam ze to klapne. Ked som bola sama, tak uplne na paradu, sama na obed, kavu, kolac, cokoladu, welnes, kino. To boli casy 💃😀. Uzivaj pokial sa da, s malymi detmi je to takmer nerealne - pokial nemas po ruke rodinu, ktora postrazi 🙂
Bola som cele roky sama a tak som chodila vsade sama ale kino a restauracia mi nesadli solo. Citila som sa tam osamelo, lebo kazdy okolo mna tam bol s niekym. Naopak plavaren, dovolenka a turistika su skvele solo, lebo clovek sa nemusi obmadzovat, alebo prisposobovat tomu druhemu a ide kam chce a ako rychlo chce.
Mna niekedy otravuje ist s niekym, sama rychlejsie vybavim veci da sa povedat
No napríklad ja som človek čo veľmi rad chodi sám nakupovať, aj na kávu si zájdem rada sama, aj na víno večer do vinárne, nemám problém si ísť sama zacvičiť, na prechadzku, zobrať knihu a ísť na vylet niekde sadnut na deku a čítať si, ale naozaj si neviem predstaviť ísť sama do kina napríklad 😀 radšej si pozriem doma ten film, kludne si na neho aj počkám pár dni/týždeň, kým vyjde aj online. Lebo to mi príde take zvláštne asi by som sa necitila komfortne. Ja beriem ale kino ako takú výnimočnú udalosť, vždy som do kina chodila buď s rodičmi ako mala, alebo na rande 😂 čiže možno preto mám take predsudky. Ale niekomu to môže práveže ulahodiť, že to berie ako oddych, hlavne takí ľudia čo žijú filmami, majú ich radi a do kina sa tešia, že si vychutnajú ten film v klude. 😂 inak som taká samotárka, aj keď mám tie kamošky ktoré by som mohla zavolať alebo ísť s partnerom, tak idem sama lebo mám klud. A hlavne keď potrebujem veľa rozmýšľať tak idem sama na kávu alebo na víno. Ale keď si spoločensky typ a len nemáš s kým ísť tak skôr by som na tvojom mieste vyhľadala take miesta kde sa môžeš s niekym zoznámiť, lebo ti toto chodenie sama môže liezť na hlavu už 😂 skús nejaký kurz alebo jogu, zumbu, tanečnú… niečo skupinové tam spoznas hneď niekoho
kino plavaren a pod. ano ale turistika nie,
to mi pride nebezpecne (uraz,sama v lese atd.,)
No jasneee wellness kávy prechádzky obedy do Tatier na prechádzky a užívam si to a veľmi ! Už si to neviem predstaviť ani nechodiť sama ...niekedy keď som bola mladšia som sa bála ísť sama všade ale tento rok mám 24 a konečne som to prelomila ani neviem ako tak samo 🥰
@janka54321
Samozrejme , chodím všade sama. Nemám ani s kým aj keby som chcela 😀😀 aj na túru , do lesa , do restauracie a tak...

Do kina, do divadla, do reštaurácie... sama nechodím. Na plaváreň, na bicykel, na turistiku, do posilky... v pohode aj sama.