Chodíte na stretávky zo strednej a základnej školy?
Ahojte, minulý týždeň mi volala bývalá spolužiačka zo strednej, že tento týždeň zorganizovala pre pár bývalých spolužiakov stretávku. Bude nás tam okolo 8. Naposledy sme sa videli pred 10 rokmi. Viem, že niektoré sa medzi sebou stretávajú. Jedna zo skupinky má prísť na par dní zo zahraničia a mňa volajú len ako prekvapenie pre ňu, že zase sa zíde stará partia. Ona mi ani nedala vedieť, že príde. A je mi trápne tam prísť len ako také spestrenie. Premýšľam, ze dnes napíšem, že tam neprídem. Vy chodíte na stretnutia zo základnej, strednej školy? Alebo keď si na vás niekto len tak spomenie a pritom nie ste vôbec v kontakte?
Zo Zs sme mali len 1x a z gymka mame pravidelne kazdych 5r...tento rok sme mali po 20r...z 26 nepridu vsetci, ale cez 15 je nas stale...niekto ostal v meste, niekto je inde a dost ich je za hranicami, takze neda sa vyhoviet terminovo vsetkym. Stale pride aj triedna. Boli sme tam skupinky, ale nakoniec dobry kolektiv, stuzkova to len ukazala. Vela nas je na fb, takze o niektorych vieme, len 1 nikdy nebola.
Z VS sme napr.nemali ani raz stretko a to nas bolo len 16 a celkom dobry kolektiv...ale este viac rozlietany po Sr a svete.

Zo začiatku som chodila, ale potom sa všetci rozpchli, pár do zahraničia, pár do iných miest. Mali takú menšiu partiu, čo aj v škole boli spolu, oni sa stretávajú doteraz. Mňa volali minulý rok, lebo vraj si spomenuli a nič o mne nevedia. Tak sme trošku popísali, ale odmietla som stretávku. A zase ani neodpíšu, aj keď sa ozvem. 🙂