Bol to skutočne rande alebo iba stretávka?
Začal som si písať s bývalou spolužiačkou, boli tam sympatie, tak som ju zavolal na rande, s čím súhlasila. Naživo ešte bola krajšia, ako som si ju pamätal, celé rande bolo super boli tam pohľady aj dotyky. Na konci som šiel zaplatiť, ale ona mi povedala, že pôjdeme na 50/50, že nechce aby ju kamoši pozývali. Toto mi prišlo trochu divne, ale som neriešil, odprevadil som ju domov, boli nejaké bozky aj ruky na zadku, chcel som ísť aj ďalej, ale povedala, že na prvom rande takéto veci nerobí. Reku, vravím si, nevadí. Prídem domov napíšem jej, že bolo s nou super atď. a ona mi nato odpovedala, že je rada, že sme sa po tak dlhej dobe videli a že mám nabudúce zavolať aj ostatných spolužiakov, nech spravíme normálnu stretávku a nie len stretávku o dvoch.
Na toto som jej už neodpísal, jednu chvíľu to vyzerá, že bude môj tarzan objavovať jej džungľu a o 5 min mi povie, že to bola stretávka zo školy. Aký máte nato názor, mne je fakt trápne jej písať, či vie ze sme boli na rande ....
No tak je to jasné, ostal si v friendzóne. Teda klasika, že ty si chcel niečo viac a ona nie. Toto mnohé ženy ľubia robiť...
Možno uvažovala nad tebou, keď ste si vyšli,ale esemeskou typu: zavolajme nabuduce ostatných..,dáva najavo že nič viac už nechce s tebou.
Nemá záujem. Snáď si jej na tom rande nevravel nič o "tarzanovi". Lebo ak hej, tak to vysvetľuje prečo ťa už nechce vidieť.
Divna baba, ze sa bozkava a necha sa obchytkavat kamosom.. a ze na 1. rande to nerobi.. takze to bolo rande, alebo nie? Nema schizu?
Raz ma jeden ocapával (nie jedno stretnutie) a keď som si tiež chcela namýšľať, tak mi veľmi rýchlo vysvetlil, že to predsa sebou robia aj len kamoši. Divná mentalita. Asi si tiež takú stretol a na tom rande si bol sám. Inak to o Tarzanovi naozaj pri ženách nepoužívaj, lebo to znie čudne.
Kto inicioval dotyky a bozky? Ak ty tak je mozne ze len nechcela povedat, ze jej to je neprijemne a radsej bola ticho. Su aj take zeny, ktore to radsej pretrpia a uz tou spravou ti dala najavo, ze nepocita sa stretnut s tebou vo dvojici dovolim si tvrdit prave kvoli tym dotykom a bozkom.
Divna baba, ze sa bozkava a necha sa obchytkavat kamosom.. a ze na 1. rande to nerobi.. takze to bolo rande, alebo nie? Nema schizu?
@anonym_a2914d ved toto ani ja nechapem
Kto inicioval dotyky a bozky? Ak ty tak je mozne ze len nechcela povedat, ze jej to je neprijemne a radsej bola ticho. Su aj take zeny, ktore to radsej pretrpia a uz tou spravou ti dala najavo, ze nepocita sa stretnut s tebou vo dvojici dovolim si tvrdit prave kvoli tym dotykom a bozkom.
@anonym_ccdc24 ja no ako mam vediet že to nechce keď nič nepovie, neviem čítať myšlienký
Nemá záujem. Snáď si jej na tom rande nevravel nič o "tarzanovi". Lebo ak hej, tak to vysvetľuje prečo ťa už nechce vidieť.
@anonym_cc3b29 jasne že ne 😂
@anonym_ccdc24 ja no ako mam vediet že to nechce keď nič nepovie, neviem čítať myšlienký
@anonym_autor tak keby chcela, sama zacne... Ved si sa na nu nemal hned vrhat a bozkavat a obchytkavat ju. To slusny chlap nerobi. A je jasne, ze sa s tebou uz osamote stretnut nechce, prave po tomto tvojom tarzanskom vystupe.
@anonym_autor Pri ženách si musíš všímať ich komunikačné signály. A hlavne neverbálna komunikácia tam funguje. Žiadna žena ti nepovie priamo, že: "počuj, nič z toho nebude". Zahrá to tak pekne slušne neutrálne do out-u a čaká že to sám pochopíš a zároveň ona ostane spokojná, že ti vlastne neublížila odmietnutím. To isté urobila ona, nepriamo ti naznačila že nič nebude ale zároveň s tebou ostala v priateľskom móde, že vie že keď ju stretneš niekde znova, nebudeš na ňu krivo zazerať.
Niektoré ženy ani toto nevedia, potom použijú ten trápny "ghosting", kde sa odmlčia uplne a čakajú že to sám vzdáš. Ale to je už také trápne, skôr detinské z ich strany.
@anonym_autor tarzan, ruky a bozky to pokazili. Buduce rande = tlak na sex...brrr 🙄
Si kamoš, ktorý prešiel za pomyselnú hranicu.
Za predpokladu, že nie si náš MK zúfalec so svojou dvojročnou tajnou láskou, ktorá nemá záujem.
@anonym_autor obchytkávanie a bozkávanie začal kto? Ty? Bolo to vzájomné alebo ona len stála a držala a čakala,kedy prestaneš?
@anonym_autor na zaciatku mozno aj mala zaujem, ale ked si sa premenil na tarzana, tak zaujem opadol.
@anonym_autor neverbalna komunikacia ti asi nic nehovori... vlastne nepochopil si ani jej odmietnutie takze s medziludskymi vztahmi to asi mas narocnejsie.
@anonym_autor Keď jasne povedala, že sa nechce s tebou stretávať len vo dvojici, ešte ak by celá trieda na stretávke, tak to je jasné odmietnutie.
@anonym_autor bol si na rande ale proste zmenila počas rande názor.....niečo jej vadilo, možno humor, možno si povedal niečo čo bolo pre ňu cez.....preto zo začiatku mohli byť aj bozky a dotyky, ale jednoducho nechce viac.....veď jej skús zavolať či sa ešte stretnete a uvidíš... možno nabudúce zmení názor....
@anonym_autor Na rande zistila, ze uz nechce rande.

Tarzan objavovať džungľu? 😀😀😀😀😀