Chodíte samé do kina alebo radšej s niekým?
Ahojte, boli ste uz niekedy same v kine? Ja zial nemam ziadnu kamosku,ktora by isla so mnou do kina. Sestru mam daleko, aj svagrinu a nemam ani sesternicu ziadnu. Kamosky som mala ale prestali sa so mnou bavit. Uz som volala 3x kolegyne ale vzdy nieco…tak rozmyslam ze by som isla sama.len je to asi divne a nudne
Naposledy, čo som bola v kine, som tam bola úplne sama. V hľadisku nikto okrem mňa. To bolo super, vyzula som sa, vyložila si nohy, nahlas som sa smiala... paráda :D
uplne v pohode by som isla sama.
Tiez som bola aj sama v kine, nikto si ma nevsimal, ved sadnes a pozeras. Rada chodim sama aj na turistiku a bicykel, kludne celodenne, to sa tiez vela ludi cuduje, ale je to fajn.
V kine som sama nebola, ale nemala by som problém ísť. Videla som v kine veľa ľudí čo tam bolo samých. Ale napríklad na kávu a koláč som si išla sadnúť sama. Alebo aj sa idem najesť sama. Nič divné na tom nie je, takže šup šup, zájdi si cez víkend do kina 🙂
Chodím sama na kávu, do kina, na plaváreň, do kníhkupectva sadnem, čítam, som v spoločnosti ale zároveň sama, na 2 dni na wellness som bola, aj kino...decká veľké už niekedy nechcú, muž domased...málokde chce ísť...kamošky majú malé deti
Chystám poznavacky Berlín, Dubaj, Lisabon, USA...od 17 som bola vo svete ...
Aj ja chodím sama, keď sa nikomu inému nechce alebo nemajú čas. Idem sama aj do kaviarne, na obed, do kina, na koncert do filharmónie..... Nevidím na tom nič čudné
No ked je to za teba nudne. Za mna tiez. Bola som asi len raz. ;D Si radsej pozriem doma.. Ked idem do kina,skor to beriem ako cas s niekym.. pred,pocas,po..
ja som tiež párkrát bola sama, keď som nemohla nikoho zohnať. Prvýkrát mi to prišlo čudné alebo potom som si zvykla. Dokonca, keď idem po meste al dostanem chuť na kávu , tak si sadnem a aj kávičkujem sama. Na plaváreň, do fitka idem sama, na výlet, prechádzku, do wellnesu - ten si najviac užívam keď som sama a normálne sa mi to začalo páčiť. Človek je sám so svojimi myšlienkami, nikomu sa neprispôbuješ, robíš si čo chceš
Mne sa raz stalo, že som bola v obrovskom kine v Auparku uplne sama a môžem povedať, že to bol divný pocit, normálne som sa trosku bála, asi po 15 minútach vošla nejaká pani, tak som celá šťastná zakričala,ze super že už nie som úplne sama v celej sále, asi sa ma zľakla, lebo ostala sedieť vpredu a občas sa pozrela dozadu na mna🙂🙂🙂asi mala pocit, že som šiši
Pokým nejdem s deťmi, tak chodím sama. Do kina, do divadla, apod. Uľahčuje mi to život, čo sa dohadovania týka. Inak prvýkrát, keď som išla do kina sama, bolo to trochu divné, ale potom zhasli svetlá a bolo po strese. Odvtedy to vlastne preferujem 🙂
Tiez mi to kedysi prišlo také divne, ved do kina sa chodieva s kamošmi alebo na rande.
Potom som sa raz dostala sama do kina zhodou okolnosti. Išla som s dcerou aj neterou, baby si vybrali nejakú akčnú blbosť so superdinami co fakt nieje moja šálka kávy. Naopak hneď vedľa v sále premietali film ktorý ma zaujal. Tak som dievčatá poslala na ich film a ja som sla na svoj.
Zistila som ze je to úplne v pohode byt sama v kine a odvtedy chodievam sama.
Pretože môjho filmy nebavia a s kamoškami sa treba vzdy dohadovať pár dni dopredu. Ja som v tomto spontánna, väčšinou sa rozhodnem pre film tak 30 min pred začiatkom
@wolf_ mne sa dokonca veľakrát stane, že sa len tak náhodne dám s niekým do reči a zrazu som tam ani sama neni. Stalo sa mi to aj na wellnesse, na výlete, na trhoch. Niekedy stačí len nejaká poznámka a zrazu sa prichytím že s niekým už polhodiny kecám. V kine jasné, nie. Dokonca som bola na káve v kaviarni, vytiahla som knihu, že dočítam kapitolu. Okolo išla jedna pani omylom do mňa štuchla, bola naložená taškami, kniha vypadla , všimla si čo čítam a že ona číta podobný žáner a blablabla a zrazu sme prekávičkovali dve hodiny.
To je ako keď ideš sama na kávu. Najprv som s tým mala problém a potom som napr v meste musela na niečo niekoho čakať hodinu a teda išla som na kávu sama prvýkrát a zistila som, že to vôbec nie je divne a xy ľudí chodí samých.
Jasneee! Sama! Je to super! Aj koncerty,predstavenia, kino, aj káva... Neoberaj sa o zážitok!

Chodím, hlavne na horory 😁