Chrápete v noci? Ako to riešiť?
Ahojte stala sa mi taka vec, ze strávila som noc s mužom, a ráno mi povedal, že som chápala, strašne sa za to hanbim. Tak sa chcem spýtať či tiež v noci chrapete niektorá. Môže to byť spôsobené tým, že som pribrala. Teraz už nemám ani chuť sa s ním znova stretnut, lebo dosť mi je to trápne.
@annm81 no vraj ze s každou mal sex až do konca, a ja som to stopla. Tak to myslel. Ale zase predtým mi hovoril ze veľa žien sa ho zľaklo ešte predtým ako vôbec nejaký sex mali. A teda sa ani nedostali nejako ďalej.
A čím ťa upútal? tak pravdepodobne dlho nemal sex, tak mu to nefungovalo tak ako malo...
@earlgrey rozumeli sme si a mali co povedať, z môjho pohľadu a tiež iné veci sa mi páčili na nom osobnostne
Načo sa dobrovoľne vystavujes nekomfortnej situácii? Však si si mala užiť pekný večer a hajde domov, v kľude sa vyspať sama,pochrapat,poprdiet a vybavené.
@anita6666 co siiii, damy negrgaju a neprdia 😁, tfuj take slova.
koľko máte obaja rokov?
zdrhla by som kvôli nemu samozrejme.
@ibrunova 33 a 43
@earlgrey nie neozval sa a myslím že sa už ani neozve. Bol prítulny, až dovtedy kým som chcela ukončiť ten sex a to vlastne zobral ako odmietnutie. Potom sa ma ešte pýtal ci sa mi to páčilo. Ja som bola najskor ticho par sekúnd a potom som povedala ze aj áno. A keď som sa ho to opýtala ja, tak povedal, že najskôr áno a potom nie ten koniec. A ze sa mu to ešte nestalo, že by nedokončil s nejakou sex. Boze teraz rozmýšľam, či nebude mať traumu a nemám sa mu ozvať ja. 😂
Ale teda mal už také s ktorými nedosiel ani tak ďaleko ako so mnou 😀
A čo ťa na ňom priťahuje? Mne je z neho blivno už len keď to čítam..
Ak ti na ňom záleži a chceš pokračovať v stretávaní, tak sa mu ozvi...a ak nie, tak kašli na to...ďalší sex môže byť lepší, len treba o tom pokecať...a zistiť, čo sa komu páči...keď teba nebaví akrobatika, treba mu to povedať...mňa by zase nudil sex, kde by sa polohy nestriedali 😀 ale tak každý sme iný
keby mi chlap predviedol nic moc sex, tak by ma moje chrapanie trapilo najmenej. Tak hlavu hore.
@ibrunova musím to tu písať? Niečo asi ma priťahuje.
@vesimelonimarsista ale veď on chcel striedať polohy, a možno mu andulka odpadla, lebo videl, že si to autorka neužíva 😬
@earlgrey sex s tucnym, zadychcanym chlapom nie je nic moc. Asi nevedel, kam ma dat tu nadbytocnu slaninu, preto furt hladal nejaku prijemnejsiu polohu. Dobry chlap sa pri sexe zaujima, ci sa jeho partnerka citi komfortne.
Nemusíš, už toho vieme až až 😂
@vesimelonimarsista to je uhol pohľadu..neboli sme pri tom, nevieme 😄 to, že teba tučný zadýchčaný chlap so slaninou nevzrušuje neznamená, že nevzrušuje autorku..ak by tam chémia nebola, neskončí s ním v posteli 🤷♀️
@vesimelonimarsista ale zase zaujímal sa, ale keď je tučný tak co ma robiť, naozaj ta slanina zavadzala.
Tak možno si sa dotkla jeho superega, keď si ho zrušila v polovici a takto Ti to chcel "vrátiť". Ja chrápem, keď si vypijem, syn je astmatik a tiež občas chrapká. Muž tvrdí, že on nechrápe, ale to len preto, že sám seba nepočuje (ja jeho áno 😉). Zasmejeme sa na tom a to je všetko. Moja mama chrápe tak, že ju počuť aj do susednej izby. Začalo jej to vekom. A vieš čo? Otec jej to nikdy nevykríkal. Keď sa ľúbite, ľúbite sa aj s chrápaním. Keď Ti to mal potrebu vyhodiť na oči po prvej spoločne strávenej noci, tak mi to fakt zaváňa snahou raniť Ťa, lebo on sa cíti zranený... Od takého muža ruky preč.
@biba_18 moj manzel chrape kvoli astme a ano, aj ja chrapem. Aj mame nadvahu, ale to som aj predtym chrapala obcas, mame uz 40 rokov. A zhorsuje to akakolvek jemna viroza, sopel, pri detoch to riesime casto. Kazdopadne, ked by aj novy chlap v posteli chrapal, iste by som mu to nehovorila rano, mlcala by som. A obzvlast, mal zo slusnosti podla mna drzat zobak duplom, ze slo o opacne garde.
Baby ja to nechápem predtym mi písal ako ho pomaly žiadna nechcela a teraz ako najväčší borec, ako posledne tri s nim boli veľmi spokojne. A teda chyba je vo mne napísal. 😂
No a???

@annm81 nepovedal to zase nejak v zlom. Ja som sa pýtala ze kedy zaspal ci hneď alebo ako a on na to, že som mu chrapala do ucha (pričom som ešte ani blízko pri ňom nebola), takže on až po mne.