Čo robiť, keď máte záujem o dvoch mužov?
Čaute. Momentálne som vo fáze hľadania vzťahu a asi práve preto sa mi celý víkend tak zvláštne zamotal. Vysvetlím. Od štvrtku sa mi všetko začalo komplikovať. Mala som naplánovaný piatkový výlet s mužom, ktorý sa mi veľmi páči a intímne sa stretávame uz mesiac, no on mi vo štvrtok napísal, že mu je zle a nevie či pôjde.. Brala som to tak, že sa chce stretnutiu vyhnúť. V ten istý deň som v obchode stretla iného muža, no a dal sa so mnou do reči, bol milý a spontánny. Poznáte to.. Nakoniec som sa s ním dala ukecať a išla som k nemu. Ostala som uňho na noc a skončilo to aj intímne, mali sme spolu sex. Dokonca sme sa dohodli, že zostanem aj v piatok.. V piatok ráno sa však ozval ten, na ktorom mi viac záleží a spýtal sa, kedy vyrážame na výlet.. Rýchlo som sa rozlúčila s tým druhým a celý deň som strávila s ním. Bolo to neskutočne krásne, presne také, aké to vie byť len s ním no a večer sme boli spolu a skončilo to medzi nami tiež intímne,... a ja som si uvedomila, že k nemu cítim oveľa viac, aj keď aj ten druhý muž bol príťažlivý a bolo mi s ním dobre.
V sobotu to celé vyvrcholilo, napísal mi, že chce byť so mnou, že na mňa stále myslí a nevie sa sústrediť na nič iné. A vtedy na mňa doľahli výčitky, pretože aj ja to cítim rovnako... Zároveň sa mi však ozýva aj ten muž z obchodu, chce sa znovu stretnúť… a je to až trápne, ale ja ani neviem jeho meno, mám na neho len číslo a prezývku na facebooku. Viem však, že nad vzťahom s ním ani neuvažujem a začína mi byť jasné, čo vlastne chcem. Dlho sa nenašiel nik normálny, a zrazu sú dvaja.
Čo by ste urobili na mojom mieste?
Snad pouzivas ochranu, nic viac k tomu.
@anonym_fbccef s tým z obchodu áno. Samozrejme ved sme sa poznali iba pár hodín.
No treti by tomu este len pridal ten spravny smrnc. 🙂 Len sa nesmu stretnut naraz.
Ľahká žena je na vzťah nevhodná, ešte budeš párkrát na pobavenie a ak bude chcieť vážny dlhodobý vzťah si nájde inú s lepšou morálkou.
Neinspirovala si sa filmom Dieta Bridget Jones? O par mesiacov budeme tipovat, kto je otec ... Uplne najhorsie je, ze ako sa tu kazda stazuje, ze normalni muzi uz vraj nie su a ty si si obsadila hned dvoch.
Neinspirovala si sa filmom Dieta Bridget Jones? O par mesiacov budeme tipovat, kto je otec ... Uplne najhorsie je, ze ako sa tu kazda stazuje, ze normalni muzi uz vraj nie su a ty si si obsadila hned dvoch.
@anonym_a44395 všetky ste múdre, ale ako by ste vy reagovali... On je veľmi nečitatelný a kto mal vedieť čo mysli pod tým že mu je zle.
No co by som robila, toho z obchodu ignorovala a dalej sa stretavala s tym prvym
A prosím ta, ten v obchode ta ako dostal? Ja si ani neviem predstavit, ze by ma niekto pri jogurtoch ukecal na to, aby som sla k nemu 😀
@anonym_a44395 všetky ste múdre, ale ako by ste vy reagovali... On je veľmi nečitatelný a kto mal vedieť čo mysli pod tým že mu je zle.
@anonym_autor Ten, co mu bolo zle, mozno tiez len niekoho stretol v pizzerke, zakecali sa,.... 🙂 Ty sa das len tak niekym ukecat v obchode a stravis s nim noc. Ale aspon hned vyskusas, ci stoji za to.
ako vieš, že ten z obchodu je normálny? veď ho poznáš len pár hodín aj to ste presexovali časť a časť prespali. Ináč obdivujem tvoju odvahu ísť k cudziemu mužovi do bytu, k mužovi, ktorého nepoznáš.
No co by som robila, toho z obchodu ignorovala a dalej sa stretavala s tym prvym
@anonym_9a3c6d ale ona zasa býva bližšie a nemá dieťa, A ak niekomu podľahneš po 2 hodinách .... Chápeš.
ako vieš, že ten z obchodu je normálny? veď ho poznáš len pár hodín aj to ste presexovali časť a časť prespali. Ináč obdivujem tvoju odvahu ísť k cudziemu mužovi do bytu, k mužovi, ktorého nepoznáš.
@earlgrey Vidis, preto teraz chodi s dvomi, lebo sa neboji. A Ty ...? 🙂
Ako dokazes po 3dnoch zhodnotit cloveka ze je normalny ma vztah? A pre dobro toho prveho jeho si nevyber ak by si onho naozaj mala zaujem nehladala by si dalej. Ja si neviem predstavit randit s niekym a popritom po par vetach lahnut do postele druhemu. Aj mne sa stalo, ze mala som sa stretnut s priatelom a ochorel (alebo naopak) a ani by mi nenapadlo kvoli tomu, ze sa nudim a odpadol mi program vyspat s uplne cudzim clovekom.
A prosím ta, ten v obchode ta ako dostal? Ja si ani neviem predstavit, ze by ma niekto pri jogurtoch ukecal na to, aby som sla k nemu 😀
@anonym_9a3c6d akože ... si dobrá.. Presne pri jogurtoch to bolo.. tam sa na mňa usmial a oslovil.
@anonym_9a3c6d
Ja by som znova isla do toho obchodu nasla tretieho este lepsieho
@anonym_autor “co by ste urobili na mojom mieste?”
Nevieme.
Nesexujem s kadekým, s kým sa spoznam ráno pri rožkoch..
@earlgrey býva o ulicu ďalej. Z mladosti som ho registrovala ale iba z videnia.
@anonym_autor “co by ste urobili na mojom mieste?”
Nevieme.
Nesexujem s kadekým, s kým sa spoznam ráno pri rožkoch..
@dennissa16 jogurtoch.
Každopádne niesme na tvojom mieste a každopádne klames oboch
Ved im povedz, že sexujes s oboma či takú babu chcu
Alebo aj oni sexuju s viacerými?
Si vážne ľahká korisť a po jednom stretnutí, keď už sexujes to máš aké parametre výberu muža?
A ešte ani nevedia aká si
Je to len pretvárka pred nimi a pokiaľ sa budeš hrat na niečo čo niesi,tak ani nezazijes skutočnu lásku a vzťah lebo stále budeš len herečka o ktorú by ani nezakopli keby vedeli pravdu
Prepáč ale je to tak
A určite sama to vieš
Na Tvojom mieste by som mala spolahlivu ochranu, lebo o mesiac budes pisat ze si tehotna, ani jeden z adeptov nie je frajer ani partner a vlastne nevies s ktorym z nich si otehotnela, nech sa zeny vyjadria k pravdepodobnosti pocas datumov styku 😃
Ostatok nekomentujem, prides mi ako Alica v krajine zazrakov alebo teda dievcatko v krajine sexu po dobe kedy nikto dlho nebol 😃
A teraz vazne - s oboma sa prioritne zabavate (pre mna je teda sex velmi intimna vec a nedokazala by som sa hned vyspat s vtipnym chlapom co sa mi prihovori v obchode) ale beriem to tak, ze dnes ma kazdy inu predstavu zabavy ci zivota, takze slobodne.
Za mna ale nevidim nikde ziadny vztah, a ani naslapnute (len preto, ze ste spolu spali?). Vybavis to najlepsie uprimnostou. Je to o spoznavani? No tak uprimne... "Vies, nie si jediny s ktorym spavam, musim si to premysliet". A uvidis. Ten, ktory to zakceptuje, bude ten pravy ❤️😃
@dennissa16 jogurtoch.
@anonym_autor Toto si nemala pisat, teraz vsetci nezadani tunajsi chlapi budu rano stepovat pred regalom s jogurtami ...
@anonym_autor Z videnia. Ok. Mne z videnia príde toľko ľudí normálnych a keď otvoria ústa, tak... 🤷♀️
@earlgrey koľko poznáš chlapov čo kupujú pre seba veľmi kvalitne a drahé jogurty?
Že ty píšeš poviedku? 😅
@earlgrey býva o ulicu ďalej. Z mladosti som ho registrovala ale iba z videnia.
@anonym_autor tak to musel o tebe vedieť, že si “taká”.
Isto budeš v tomto smere na sídlisku známa.
Prepáč
Že ty píšeš poviedku? 😅
@anonym_f304d3 jasne, že si z nás robí 🔹

Snad pouzivas ochranu, nic viac k tomu.