Chutí vám káva?
Ahojte
Viem, že riešim bizarnosti , no podľa mňa každý má dosť svojích problémov a preto sa obraciam sem s touto ležernejšiou témou.
Chutí vám káva? Resp.kedy ste jej prišli na chuť a akú kávu máte najradšej?
Ja by som si tak rada s kamarátkami alebo kolegyňami dala kávu pri zákusku alebo po obede, no neznesiem jej chuť.
mne chutí, ale mám kamošku ktorej nie, keď si ideme niekam sadnúť dá si čaj alebo niečo, ono v tom nie je podľa mňa žiadny problém, nemusíš sa opičiť, keď ti to nechutí 🙂
Týmto sa netráp.. Keby ťa nahovárali na cigarety, drogy... Tiež by si sa snažila vyhovieť ?Ak ti káva chuti daj si ,ak nie nedaj . Nerieš či si ostatný myslia že si ju nevieš vychutnať.
Írska je skvelá! 😁 Kávu ani nemám veľmi rada, ale pijem ju, myslím si, že skôr len kvôli posedeniam pri nej. ☕️
@brembo tak to si jeden z mala. Vacsina ludi maju k tomu poznamky.. a aj ked vedia ze kavu nepijem tak sa vzdy spytaju ci si dam.. dost to lezie na nervy
A ked uz reagujem podrazdene ze naco sa furt pytaju tak odpovedia ze "preistotu ci som nahodou nezacala" 🙈
Proste pre niektorych nepochopitelne😄
Dlho som kavu nepila raz za cas na nejakej diakoteke alebo svadbe aj to skor energetaky.kavickovat som zacala asi az ked som zacala pracovat to bola taka klasika ze rano v robote kavicka s babami na rozbeh.na chatach po rozbijacke trochu nakopnut.paradoxne uz 10 rokov robim baristu o kave ti napisem seminarku ale pravy kavickar zo mna nikdy nebue lebo pre mna najlepsia je neska na plynovej bombe rano s muzom na rybach 😉

@amiaja Ja som na tom podobne,ale s fajčením.