icon

Chutí vám pečivo z Yeme?

12. okt 2024

Nie len chleba ale aj slane a sladké (napríklad slimak) ?
Ja si nemôžem pomôcť ale strašne je to na mňa suché.
A teda cena strašná a chuť o dosť horšia ako tesco.
Ako to vnímate vy ? Ani neverím, ze to niekto reálne kúpi.

Strana
z3
pribinak
12. okt 2024

Kuoujeme len chlieb a ten majú skvelý. Koláče a spol. sú dosť drahé

katy1807
12. okt 2024

áno chuti 🙂

ndrag
12. okt 2024

chuti a pravidelne kupujem 😊

zuzanka.zuzu
12. okt 2024

áno 😍 mňam, snažím sa mať pravidelne cestu okolo aj keď práve nemám 😁

jana_eyre_2
12. okt 2024

Nenakupujen tam pravidelne, ale nikdy sa mi nestalo že by tam bolo niečo suché.. vždy to bolo chutné, hoci drahé..

personality
12. okt 2024

Áno je výborné. Ale cena prehnaná v každom prípade.

personality
12. okt 2024

Hej určite nikto to nekupuje a preto to pečú každý den. 😂

azzflo
12. okt 2024

chlieb nejeme, ale tie sladke a slane pagace a podobne su na mna tiez velmi suche

subartic
12. okt 2024

nemám predstavu čo to tam stojí , nikdy som tam nebola. Môžete ma uviesť prosím do obrazu čo je to v tomto prípade drahé ?

mimirka32
12. okt 2024

Mne tam pecivo velmi chutilo, ale odkedy este viac zdrazeli, nechodim tam

autor
12. okt 2024

@subartic jeden oskvarkovy pagac alebo skoricove osie hniezdo 2 eura a to je tam najlacnejšie. Zvyšné koláče 3-4 eura za kus.

jasminet
12. okt 2024

Mandlovy croissant - mnam, ale straaasne syty. Lubim kardamomovy uzol. Inak len chleba, bagety, sunka, syr.

oriesocek
12. okt 2024

@subartic niektoré ochutené croissanty a pečivo aj kúsok 4 EUR.

lucik194
12. okt 2024

predpokladam, ze si trolllll no co uz

vies, preco Ti chuti viac tesco vyrobok, lebo je to zamrazeny polotovar plne eciek a ochuteny aby co najviac bol sladky / slany ..... proste si si zvykla jest odpad a uz ani nevies, ako chuti normalne upecene pecivo......

stanzi
12. okt 2024

Jezis, ze chut o dost horsia ako Tesco, jasne 😀 Nakupujeme tam pecivo takmer kazdy den (chlieb/sladke/slane), je vyborne. Len vynimocne natrafime na suche pecivo (stalo sa mi to pri osom hniezde), inak fakt nie. Inak odporucam orechovy rozok, kardamomovy uzol alebo mandlovy croissant, mnam 👍

nynia
12. okt 2024

Nekupujem tam pravidelne nakoľko pečivo jem len výnimočne ale vždy keď som kúpila bolo výborné.

vanilkovazmrzka
12. okt 2024

Ja tam nenakupujem ale vsetci v mojom okoli tam chodia prave a len na pecivo lebo je vyborne

sofiia87
12. okt 2024

Ano, kupujem tam pravidelne chlieb, aj bezlepkovy. Kedysi som kvaskovala, no nemam na to cas a radsej si take dobre pecivo kupim.

katka708
12. okt 2024

Zemiakový chlieb je top. Rožky sa mi zdali suché tak tie nekupujem. Syrová ciabatta tiež super a za croasantovou kockou plnenou lyra krémom by som vrazdila.
Teraz som na bezlepkovej strave tak sa oblúkom vyhybam....

fido69
12. okt 2024

Neviem aká je pekáreň v Yeme, ale kedysi som si kupoval obyčajný syrový rožok v Naglreiter. Myslím si, že už pred 15-timi rokmi som zaň platil skoro 1€, keď obyčajný rožok stál 5 centov. Ale tá chuť bola tak úžasná, že som nikdy neodolal. Kupoval som si ho po obede ako zákusok. Treba ochutnať a potom sa rozhodovať či si ho ešte niekedy kúpim.
Tiež Ölz Vianočka alebo makovnik s medom sú veľmi chutné. A dajú za dobrú cenu kupiť v Kauflande alebo v Bille. Tiež doporučujem vyskúšať aj keď sú drahšie než ich slovenskí príbuzní. 😉

klotildabazarik
12. okt 2024

Cena je preto taka lebo sa to tam priamo pecie nie je to polotovar ako v tesco

autor
12. okt 2024

@lucik194 neviem ci si vstavala hore zadkom alebo mala neúspešný deň. Právo súdiť a odsudzovať na základe len tvojej domienky neviem kto ti dal. Spamätaj sa a vybi si svoju frustráciu niekde zmysluplnejsie. Trollujes tak v každej diskusii nevhodným komentárom nehodici sa do kontextu príspevku.

dobryden
12. okt 2024

Vobec nie,podla mna najhorsie pecivo je v Yeme.

jasminet
12. okt 2024

@fido69 mne napr. Olz vianocka poslednou dobou smrdi umelinou. Radsej obycajnu vianocku z malej pekarne pod domom, nez toto... A to som ju naozaj mavala rada.

dobryden
12. okt 2024

A inak suhlasim s tym ze je to dost suchy,ja celkovo nemam rada vysušené chleby,ci kolace.Mne najviac chuti kvaskovy chlieb v Kraji,alebo rakúsky chlieb z billy,tvrdy,tmavý zabalený v tom oranžovom obale s takou bielou grazurou,mnam ten jem aj tyzden a cim starsi,tym lepsi,to sa o Yeme neda povedat,mne naozaj nechutia ani chutovo.

mamina7070
12. okt 2024

kupujem tam najma chlieb ich pecivo minaz tak nechuti

quaxi
12. okt 2024

Kedysi sme tam kupovali rožky, chlieb a žemle. Potom začal manžel doma piecť tak dlho nebol dôvod a keď sme tam teraz po dlhej dobe nakúpili tak som bola riadne sklamaná. Rožky sa o kus zmenšili, žemle nedopecene, neboli chrumkavé. Tie koláče sme skúšali občas, niektoré boli dobré napr croissanty a osie hniezda mi tam chutili, ale niektoré koláče nič moc, suché, alebo málo sladké. Napr makovník máličko plnky a horký mak, naozaj vôbec nestál za to.

13uzivatelka11
12. okt 2024

@fido69 nemôžeš porovnávať eckovu vianočku a domáce pečivo z yeme..

bosorkabb
12. okt 2024

Ja tam kupujeme chlieb, rožky aj sladké veci ale to málo keďže veľmi sladké nemusím. Tesco má poľský polotovar tak ako každý supermarket. Tým veciam sa vyhýbam viem čo to obsahuje a to stačí.

dobryden
12. okt 2024

@13uzivatelka11 a naozaj je to domace?Kde to pecu,priamo v obchode?

Strana
z3