Chyba pri doručení zásielky
Ahojte,. baby. Píšem sem veľmi nahnevaná, a predtým,že to začnem barjako riešiť, som zvedavá na Vás názor.
Minulý pondelok som objednala priesady dosť vzácnych rastlín od súkromnej osoby za vyše 100 eur. K cene som zaplatila expresneho kuriéra. Síce odosielateľka mi poslala všelijaké fotky,ale v tom hektickom období pred sviatkami som tomu nevenovala ziadnu pozornosť. Sobotu som panej zavolala,kedy poda balík,aby som podľa toho rozvrhla týždeň. Ona sa neskutočne čudovala,že balík podľa jej údajov už skoro tyzden, takze od 16 ho je uložená na poste. Tak dnes som volala postarke, kt.potvrdila,že áno,balík má,a dôvod nedorucenia bolo,že ani kuriér,ani dopravná spoločnosť nevedeli ma kontaktovať, nakoľko odosielateľka uviedla neexistujúce telefónne číslo. ( Ja som jej poslala správne).ešte bola ochotná,že dnes ma počká, kým dôjdem z roboty,aby tam balík nestal ešte jeden deň. Napísala som predávajúcej, kt.inac mi to dala milá, seriózna a ochotna,kde sa stala chyba,a ona dosť arogantne odvrhla,že preto posiela zákazníkom podaci list a číslo,aby kontrolovali správnosť údajov a balíka na ceste. Fakt nesiem spoluúčasť na 100 eurovej škode?! Lebo som toho názoru,že keď dovoz zaplatím,udávam správne údaje,jediná moja povinnosť so založenými rukami čakať na kuriéra. Či vy na to?
no a poslala ti ten podaci lístok a ty si ho ignorovala a neskontrolovala? Tak tvoja chyba.
Pomylit sa moze každý.
Inak prečo si tak dlho čakala kým si sa ozvala keď si si zaplatila expres?
Posielať niečo drahšie pred sviatkami nemá zmysel.
Keby si niečo objednam tak tu zásielku nahanam kde je čo je ….
Tak ja neviem autorka.Si nejaká divná.Ja keď si niečo objednám a obzvlášť niečo drahé a vzácne tak sa toho neviem dočkať a normálne sledujem cestu balíka a naháňame to,nech je čím skôr u mna
Ak ti poslala oznámenie o odoslaní, je to tvoja chyba, oznámila ti, že balík je na ceste, vedela si si ho sledovať
Tak ale chybu urobila aj odosielatelka, udala nespravne telefonne cislo - ved to je ako zla adresa…
Sama si si odpovedala, že si nevenovala pozornosť tomu čo ti ona písala. Určite ti napísala že balík odoslala, riešila by som to po dvoch dňoch od tej správy, kde je balík.. ale tiež chyba že napísala zle číslo, ale tak stane sa keď to človek píše ručne..
Na jednej strane ty píšeš že pre hektické obdobie si nevenoval pozornosť čo ti poslala, ona sa zrejme pre to isté hektické obdobie pomýlila ...
Čiže za mňa ste vinne aj nevinne obe....
Je to len tvoja chyba, objednala si express kuriéra a po týždni ťa napadne zavolať kde je zásielka?, no bohužiaľ už v stredu si mala hľadať zásielku, stane sa za chyby sa platí ako sa vravi, a akože poštárka to musela hodiť do schranky lístok o zásielke?
u mňa je na vine pani... mohla napísať aspoň mäkké ň a doplniť správne tel. číslo.
už NIKDY by som od nej nič neobjednala.
@simsalabim predpokladam, ze pred odoslanim zasielky jej poslala screenshot potvrdenia o objednani kuriera...alebo aj ked to bolo po odoslani, kupujuca by zistila HNED, ze je zle zadane cislo a mohla to rierit vcas
Zeny, za nespravne telefonne cislo je v tomto zodpovedny iba odosielatel. Autorka si skontrolovala spravnost udajov, ked ich posielala predavajucej. Je blbost od nej ziadat, aby to kontrolovala po nej opatovne.
Autorka, ked si si dala poslat zasielku expresne, mala si si ju aj sledovat🤷🏼♀️. Najma ked sa blizili sviatky a hrozilo, ze kvoli dnom volna ti ju nebudu vediet dorucit.
@deti95060810 ved keď jej poslala potvrdenie o odoslaní a autorka si to neskontrolovala tak ako mohla odosielajuca niečo riesit?
@nyusika a ja zas predpokladam, ze udaje si mala skontrolovat odosielatelka 🤷♀️ Ked niekomu poslem spravne udaje, necakam, ze to domrvi.
@vetthy zapni si SMS alebo email namiesto žltého lístka https://eposta.posta.sk/oznamovanie-zasielok/ aby pošta mala tvoje aktuálne kontakty, Tak ti vedia poslať mail alebo SMS že máš niekde list alebo balík.
Keď čakáš niečo dôležité cez poštu sleduj si to tu https://tandt.posta.sk/ aj si zapni notifikácie.
Za mňa - chyba autorky .
Ak čakám dôležitý balík sledujem si ho každý deň ,je to minutka času , sviatky/ nesviatky.
Preklep dokáže urobiť každý človek.
A existuje aj niečo také ako podľa sledovacieho čísla si nastaviť notifikáciu.
Ak v tých fotkách čo poslala bola viditeľná chyba tak je len tvoj problém, že si to neriešila.

@vetthy podla mna tvoja
ked ja cakam na nieco dolezite a drahe, venujem tomu pozoronost - chale si express kuriera - ak by som to nemala v stredu doma, pisem predavajucej