Chyba pri doručení zásielky
Ahojte,. baby. Píšem sem veľmi nahnevaná, a predtým,že to začnem barjako riešiť, som zvedavá na Vás názor.
Minulý pondelok som objednala priesady dosť vzácnych rastlín od súkromnej osoby za vyše 100 eur. K cene som zaplatila expresneho kuriéra. Síce odosielateľka mi poslala všelijaké fotky,ale v tom hektickom období pred sviatkami som tomu nevenovala ziadnu pozornosť. Sobotu som panej zavolala,kedy poda balík,aby som podľa toho rozvrhla týždeň. Ona sa neskutočne čudovala,že balík podľa jej údajov už skoro tyzden, takze od 16 ho je uložená na poste. Tak dnes som volala postarke, kt.potvrdila,že áno,balík má,a dôvod nedorucenia bolo,že ani kuriér,ani dopravná spoločnosť nevedeli ma kontaktovať, nakoľko odosielateľka uviedla neexistujúce telefónne číslo. ( Ja som jej poslala správne).ešte bola ochotná,že dnes ma počká, kým dôjdem z roboty,aby tam balík nestal ešte jeden deň. Napísala som predávajúcej, kt.inac mi to dala milá, seriózna a ochotna,kde sa stala chyba,a ona dosť arogantne odvrhla,že preto posiela zákazníkom podaci list a číslo,aby kontrolovali správnosť údajov a balíka na ceste. Fakt nesiem spoluúčasť na 100 eurovej škode?! Lebo som toho názoru,že keď dovoz zaplatím,udávam správne údaje,jediná moja povinnosť so založenými rukami čakať na kuriéra. Či vy na to?
@vetthy bola to jej chyba. Jednoznačne. Ona sa pomýlila v telefónnom čísle?
Pri väčšom počte balíkov nemáš šancu sledovať také veci. To keď niekto objednáva raz za pol roka, tak si to možno pozerá.
@vetthy ale svojim spôsobom je to aj tvoja chyba. Kúpila si kvety za 100€ a čakala týždeň. Informovala ťa pani o odoslaní, či nie? Mohla si ju požiadať, aby to poslala až po sviatkoch. Mohla si ju bombardovať skôr, či už balík poslala a nečakať týždeň. Zbytočne sa tu rozčuľuješ. Na našich názoroch nezáleží, musíš si to doriešiť a predávajúcou.
Podstatná otázka na záver - už si balík prevzala? v akom stave sú kvety? čo vlastne požaduješ od predávajúcej?
@vetthy tak potom neobjednávaj, keď sú nenájdeš 30 sekúnd na kontrolu balíka. Takisto si na vine a vlastne ani neviem, o čo ti ide
@vetthy zbytočne sa tu rozčuľuješ. Bola na fotke dobrá adresa so zlým číslom? Keď bola mala si to riešiť alebo si aspoň uznať chybu a nabudúce si budeš dávať pozor.
tak chybu ste spravili obidve. hlavne, ked si objednavam nieco drahsie a dolezite, tak doverujem, ale preverujem. ved to je v tvojom zaujme. ked ti poslala ten podaci listok, mala si si skontrolovat udaje, nestalo by sa to...
Chyba je na oboch stranách. Ale ty sa zbytočne zduvas a vyvinujes. Poslala ti údaje na kontrolu (normálne to posielajú aj oficiálne firmy s poznámkou, že aj nájdeš chybu, máš ju dovtedy a dovtedy oznámiť), ty si to odignorovala. Tvoja chyba. Keď čakám nejakú expres zásielku, tak sa ozvem a nezobudim po týždni. Zbytočne dupes nožičkami.
@13uzivatelka11 ok. Ak by som to začala naháňať dajme tomu,štvrtok,tak isto nepochodim.to je malá dedinka, posta je otvorená do 10,00 a potom poštárka ide doručovať. Takže do utorka by sme nepohli ani tak, ani tak
@vetthy reaguješ iba na to, čo sa ti hodí. Fakty ignoruješ 🤷🏻♀️ ak chceš poradiť, nie iba potľapkať po pleci, tak odpovedz:
* poslala ti pani fotku s balíkom, kde vidieť tvoje údaje?
* vedela si, kedy bol balík poslaný?
* prevzala si ho už?
* v akom stave sú kvety?
* čo pozaduješ od predávajúcej?
@vetthy nemáte zvonček?
@simsalabim stat sa to moze, ale da sa to jednoducho napravit
@vetthy čo tu vlastne riešiš ??
Pani sa pomýlila stane sa, chyba sa opravila, nikto ťa nepodviedol, neoklamal... balík dostaneš, život ide ďalej. Pri toľkých povinnostiach čo si uviedla, máš čas vypisovať na MK?? Daj sa do kľudu, uvar si medovkový čaj, prehltni pár Mg, užívaj si život a pekné počasie. Týmto samonasieraním ubližuješ len sebe, plytváš energiou, privedieš si psychické problémy a rakovinu. Pekný deň prajem 🙂
je to tvoja chyba, ona sa s tym piplala a ty to nepreberies vcas? jasne ze sa hneva
max by som ti dala na jej mieste 10% zlavu na dalsi nakup

@vetthy nebola jej povinnosť sledovať tvoj balík a oznamovať ti prečo si si ho stále nevybrala z pošty