icon

Chýbajú vám ľudia z Modrého koníka?

16. sep 2022

Ahojte,
je to taká škoda, keď si niekoho obľúbite a oni sú potom neaktívny. Kto chýba Vám? Všimla som si aj moju viesttu, že sa zapája menej. Verím, že mi neutečie, ja ju mám rada. Aj tú Ivku, ale tá to zabalila. A vy? Za kým je Vám smutno? 🥲

bloger
16. sep 2022

minecraft6 ale najviac mi chýba grundia. Prestala tu už asi úplne chodiť.

fadama
16. sep 2022

Ja som si jednu obľúbila, bola mi vzorom 🤣🤣🤣🤣
A nakoniec sa z nej vyklula podvodnícka 🤔😒🤣🤣

liz_lemon
17. sep 2022

@fadama ktora?

fadama
17. sep 2022

@liz_lemon tak nick uz netuším. Hrala sa na pilotku davala rady ako sa nebáť lietadla/ lietania.
Ja som taky strachopud a ona tak pekne vedela vysvetliť a podporiť sadnúť si do lietadla. Potom ze mala viac nickov a sama sebe nadavala 🤣🤣
A myslím, že aj to ze bola pilotka bolo vymyslené ( ak si dobre pamätám)😁

maca1984
17. sep 2022

@fadama Jesus viem. Jenny318 či tak nejak

fadama
17. sep 2022

@maca1984 áno áno môže byť 🤣🤣

liz_lemon
17. sep 2022

@fadama tak takuto si ani nepamatam, to uz musela byt nejaka diagnoza 😂

fadama
17. sep 2022

@liz_lemon je tomu už pár rokov 😁😁

lienka.7
17. sep 2022

Ale však @viestta je aktívna, možno sa nezapaja vsade, len kde uzna za vhodne.
Ale potom to stoji za to 👌👌👌🤣

azzflo
17. sep 2022

@fadama ona tu je este aktivna s novym nickom, tiez si pamatam ze mala dobry pribeh vymysleny a zeny jej to tu zrali 😀 ale ani som nevedela, ze sa to uz prevalilo, hlavne ked je tu stale aktivna a stale ocividne pokracuje vo svojich bajkach

azzflo
17. sep 2022

inak ja casto myslim na Misku @tomiholjubavi aj ked sa vobec nepozname, chybaju mi jej prispevky, dufam ze sa ma dobre

cacianka
17. sep 2022

@azzflo teraz žila v Turecku, a rozvádza sa.
Mne chýba napr. timea7

maca1984
17. sep 2022

@fadama našla som od nej ešte IP, dobre som napísala ten nick 😀

danica2711
17. sep 2022

tomiholjubavi

minutka
17. sep 2022

@cacianka rozvadza?! 😔 prisli mi s manzelom ako harmonicky par

janulik2008
17. sep 2022

@h2 zazvorku zrušili vraj kvôli tomu čo písala. Hlavne čo da týkalo potratov

fadama
17. sep 2022

@maca1984 tiez ti davala nejaké rady 🤣🤣

maca1984
17. sep 2022

@fadama ne, né.
"Vysvetĺovala" situáciu keď sa to prevalilo 🤣

kikaaa444
17. sep 2022

@zooeynka tak potom ste asi dve čo sa nudite keďže ty máš čas citat diskusie ktoré ta vlastne ani nezaujímajú a ešte na ne aj odpovedas 🙊🙊🙊 náhodou mila diskusia ;)

fadama
17. sep 2022

@maca1984 hmm, mohla všetkým vysvetliť 🤔😄🤣

maca1984
17. sep 2022

@fadama v podstate v tej správe ani nič nevysvetlila, len omáčky napísala.🙄

fadama
17. sep 2022

@lienka.7 zapaja sa iba tam kde si moze pichnúť alebo dat nejake rady. Este som ju nevidela pochváliť pekny príspevok 🤣🤣🤣

fadama
17. sep 2022

@maca1984 co uz, aj take tu sú 😅😅

dzina007
17. sep 2022

evittam tu chyba... sice vela ludi nemalo rado jej styl piasnia ale je pravda ze vela ludom pomohla vyznat sa v paragrafoch a v pravach ako zamestnanec alebo matka na rodicaku ci na materskej aby neprisli o peniaze ale vytazili maximum 🙂

franika
17. sep 2022

S malou prestávkou a aktuálne s novým profilom, som tu od 2009...bolo to tu fajn, iné, viac babatkovske, poradňové, ... Cca 2015 sa to začalo meniť, my-staré pasty sme odišli a poniektoré sme sa vrátili o pár mesiacov a ja som sa nestačila čudovať, kde sa kôň dostal🤭. Nabral úplne iný smer, nepíšem tým😉, ze zlý, ale my "starké" sme boli zvyknuté na niečo iné... A áno, je ich mnoho, ktoré odišli, ale už si nepamätám konkrétne ich profily, len o mnohých dosť viem, človek tu mal vytvorenú svoju komunitu a bolo to vzácne... Akosi sa to vytratilo, alebo len ja som sa zmenila😂

cacianka
17. sep 2022

@minutka svokor a neschopnosť tomicu trochu otca usmerniť.
Prečítaj si jej profil /blog

lienka.7
17. sep 2022

@fadama ale nooooo😉 myslím ze každá sme nejaká... ja tu tiež nie som v bohvie akej oblube 😉 a to preto lebo si dovolím mat iný (rozumej vlastny) názor ako niektoré tu stálice a "moralistky", nechvalim tu niečo co je naozaj otrasne (ale 50 folloveriek predo mnou napise ale uuuuzasneeee) a často krát napisem od srdca co si myslím. 😀 ale uprimne, je mi to fuk 🙃
@viestta kdeže siiiiiiii???? 🥰

viestta
17. sep 2022

@lienka.7 máš pravdu.

fadama
17. sep 2022

@lienka.7 ved jasné že sme každá iná, len som spomenula, ze ju som ešte niečo pekné nevidela komentovať.🤣🤣
No možno to uslo mojej pozornosti 😊🤭

lienka.7
17. sep 2022

@fadama ale nie... minule tu mala celkom pekný slovny pingpong tusim so zorom? (Ak som poplietla, sorry).
Mna len fascinuje to, ze ked napise niečo človek ostrejšie, tak ho tu hneď zhejtuju, ze to si dovoli len tu akoze. Ja sa ozvem aj v bežnom živote, nenam s tým problém.
Je tu mnoho rôznych anonymných tem, podla mna kopec vymyslených a nereálnych, presne ako v reality show. Maju "nóty" co a ako, aby to bolo zábavné pre diváka. 👌
Za mňa sú top tehu testy pred menzesom a hľadanie duchov 👻👻👻 a ked dotyčnej napíšeš ze nemáš vestecku gulu, si hnusná...