Chýbajú vám ľudia z Modrého koníka?
Ahojte,
je to taká škoda, keď si niekoho obľúbite a oni sú potom neaktívny. Kto chýba Vám? Všimla som si aj moju viesttu, že sa zapája menej. Verím, že mi neutečie, ja ju mám rada. Aj tú Ivku, ale tá to zabalila. A vy? Za kým je Vám smutno? 🥲
Ja som si jednu obľúbila, bola mi vzorom 🤣🤣🤣🤣
A nakoniec sa z nej vyklula podvodnícka 🤔😒🤣🤣
@liz_lemon tak nick uz netuším. Hrala sa na pilotku davala rady ako sa nebáť lietadla/ lietania.
Ja som taky strachopud a ona tak pekne vedela vysvetliť a podporiť sadnúť si do lietadla. Potom ze mala viac nickov a sama sebe nadavala 🤣🤣
A myslím, že aj to ze bola pilotka bolo vymyslené ( ak si dobre pamätám)😁
inak ja casto myslim na Misku @tomiholjubavi aj ked sa vobec nepozname, chybaju mi jej prispevky, dufam ze sa ma dobre
tomiholjubavi
@h2 zazvorku zrušili vraj kvôli tomu čo písala. Hlavne čo da týkalo potratov
evittam tu chyba... sice vela ludi nemalo rado jej styl piasnia ale je pravda ze vela ludom pomohla vyznat sa v paragrafoch a v pravach ako zamestnanec alebo matka na rodicaku ci na materskej aby neprisli o peniaze ale vytazili maximum 🙂
S malou prestávkou a aktuálne s novým profilom, som tu od 2009...bolo to tu fajn, iné, viac babatkovske, poradňové, ... Cca 2015 sa to začalo meniť, my-staré pasty sme odišli a poniektoré sme sa vrátili o pár mesiacov a ja som sa nestačila čudovať, kde sa kôň dostal🤭. Nabral úplne iný smer, nepíšem tým😉, ze zlý, ale my "starké" sme boli zvyknuté na niečo iné... A áno, je ich mnoho, ktoré odišli, ale už si nepamätám konkrétne ich profily, len o mnohých dosť viem, človek tu mal vytvorenú svoju komunitu a bolo to vzácne... Akosi sa to vytratilo, alebo len ja som sa zmenila😂
@fadama ale nooooo😉 myslím ze každá sme nejaká... ja tu tiež nie som v bohvie akej oblube 😉 a to preto lebo si dovolím mat iný (rozumej vlastny) názor ako niektoré tu stálice a "moralistky", nechvalim tu niečo co je naozaj otrasne (ale 50 folloveriek predo mnou napise ale uuuuzasneeee) a často krát napisem od srdca co si myslím. 😀 ale uprimne, je mi to fuk 🙃
@viestta kdeže siiiiiiii???? 🥰
@fadama ale nie... minule tu mala celkom pekný slovny pingpong tusim so zorom? (Ak som poplietla, sorry).
Mna len fascinuje to, ze ked napise niečo človek ostrejšie, tak ho tu hneď zhejtuju, ze to si dovoli len tu akoze. Ja sa ozvem aj v bežnom živote, nenam s tým problém.
Je tu mnoho rôznych anonymných tem, podla mna kopec vymyslených a nereálnych, presne ako v reality show. Maju "nóty" co a ako, aby to bolo zábavné pre diváka. 👌
Za mňa sú top tehu testy pred menzesom a hľadanie duchov 👻👻👻 a ked dotyčnej napíšeš ze nemáš vestecku gulu, si hnusná...

minecraft6 ale najviac mi chýba grundia. Prestala tu už asi úplne chodiť.