icon

Čiapka na hlave

18. okt 2023

Ahojte, zaujímalo by ma, aký máte názor na to, keď si muž nechá čiapku /šiltovku/ na hlave napríklad v ambulancii, čakárni, banke, skrátka niekde v interiéri. Mňa učili, že je to neprípustné, no neviem, či to ešte platí. Nie je to neúctivé voči tým ľuďom, kam príde?

Strana
z2
minenkak
18. okt 2023

@kvetinka75 teda ja keď idem k lekárovi tak mi ešte aj pomôžu vyzliecť keď treba alebo má držia za ruku, ešte nik nekomentoval nič na mne,muž chodí teda aj v montérkach a v šiltovke a nikto sa nepozastavil.Naposledy som bola na infúzií rovno z práce v pracovnom a ešte sa má pýtali kde pracujem a logo ako svet som mala na každom kúsku oblečenia a nik si to nevšimol.Za pár minút dobehol muž špinavý z práce kde som , ešte sa spýtali či mu majú stoličku doniesť

cloviecka
18. okt 2023

Inak, videla som už aj mladých mužov na audiencii so sv.otcom s čiapkou na hlave 🙉 nuž, zrejme ich to nemal kto naučiť...

minenkak
18. okt 2023

Toľko k tým lekárom a bankám ,myslím,že by sa mala skôr riešiť arogancia a neslusnost , drzosť a ja som najviac na svete

kvetinka75
18. okt 2023

@minenkak tak mne minule jeden skoro oko vyrazil s tým šiltom. Lebo toľko sa bude ošívať toľko, tak som mu povedala, že aspoň tú šiltovku nech si dá dolu. Potom mu to docvaklo. Tu sa bavíme o čiapkach, šiltovkách a nie monterkách. K nám tiež chodia všelijako poobliekaní. Pokiaľ nesmrdí a neopadáva špina, neriešim ale keď ma už niečo obmedzuje v práci - áno, ten šilt mi dosť vadil, keď sm brala krv a pacient sa točil, vrtel s hlavou a pod.

diewcatqoo
18. okt 2023

Pokial sa ma to bytostne nedotyka, nie je to niekto mne blizky (syn, manzel, otec, brat), tak to vobec neriesim. Blizkych upozornim, ak sa to nehodi a u ostatnych si akurat tak pomyslim sama pre seba, ze vyzera ako dement, ale dalej neriesim. Pre mna za mna, nech si daju cez hlavu aj vrece, ked im je takto dobre 🤷‍♀️

minenkak
18. okt 2023

@kvetinka75 však to treba povedať a nie sa sťažovať,vojde do ambulancie a vravím však na to sú ústa,nabudúce si zapamätá

beata_k
18. okt 2023

Ano je to sedliac najhrubsieho zrna.

kvetinka75
18. okt 2023

@minenkak ja sa nesťažujem len konštatujem- Čo by ľudia mali robiť automaticky, treba im to pripomínať

kristina82
18. okt 2023

Necitala som vsetky komentare ale dnes sa to uz neriesi.a co povies nato ked muzi chodia v teplakoch na polikliniku,do banky atd.davnejsie by to bola pohroma,dnes bezne takto stretavam chlapov,a mne osobne sa to nepaci ale co uz,zvykla som si.

majlo1234
18. okt 2023

Asi ho za to nikto necepoval, tak to nevie

kvetinka75
18. okt 2023

@kristina82 ja som videla aj v divadle ženu s roztrhanými riflami.

miskakyska
18. okt 2023

@minenkak pre koník platí iná etiketa😃 ale aspoň som sa dozvedela zas niečo nové... že interiéry,hlavne obchodné centrá sú prepchaté samou sedlačou...

minenkak
18. okt 2023
miskakyska
18. okt 2023

@minenkak "Ale taká banka , čakáreň,teda fak není niečo, kde treba dodržiavať túto časť etikety"
Reakcia na koment 👆

minenkak
18. okt 2023

@miskakyska ako fakt nechápem na pár minút dávať čiapku z hlavy dole

minenkak
18. okt 2023

@miskakyska my chceš povedať,že si nikdy nešla po lavej strane chodníka ,že si nikdy nemala v autobuse položenú tašku na sedačke ,že si nikdy netelefonovala pri ostatných ľuďoch

miskakyska
18. okt 2023

@minenkak ženy vy vôbec neviete čítať s porozumením 😃😃
Vzdávam sa..

minenkak
18. okt 2023

@miskakyska tak potom som to ja nepochopila

autor
18. okt 2023

@yelena159 Ja som v príspevku spomínala, že muž, nie žena

autor
18. okt 2023

@minenkak Ide o mužov, nie, keď má čiapku žena

onedaynick
18. okt 2023

@yelena159 ale uz vies, ze sa to nepatri. Tak to nerob.

autor
18. okt 2023
autor
18. okt 2023
minenkak
Autor odpoveď zmazal
minenkak
18. okt 2023

Ženy si musia tak isto dávať dole čiapky

selest
18. okt 2023

Vacsinou skryva plesinu, kuty alebo riedke vlasy..

Strana
z2