icon

Čím kŕmite vašich psíkov a ako často?

29. okt 2023

A koľkokrát denne? Ak len raz tak ráno či večer?

Strana
z2
henka123123
29. okt 2023

To podla mna urcite nenehavala by som ale ani trn pes by to neurobil(pud sebazachovy) podla mna 2 dni moze trucovat ale treba mu dat vela vody a na 3ti ak sa nechyti tak na 4ty by som dala varene ak trvate na tych kapsickach atd

medda_beda
29. okt 2023

Ráno na obed a večer aj keď vieme, žeby už nemusel.
Začínal na granuliach Royal Canin a potom sme prešli na Orijen.
Ak mi ostanú zvyšky orezané z mäsa tak mu ich uvarím a pridám ryžu.
Občas nejakú konzervu/kapsičku.
Jablko, melón, banán.

luccija
30. okt 2023

@medda_beda náš pes má rád tiež banán, jablko, jahody si sám oberal🙂inak baby nerobte z tých psov kontajnerov samozrejme, že každý má svoj rozum, ale opatrne s tou halabala stravou.

medda_beda
30. okt 2023

@luccija Áno to máš pravdu.
Pes by nemal mať často mix jedál.Náš to občas pozobkáva jeden kúsok.Manžel nevie odolať jeho očiam 😂.

tundra
30. okt 2023

Na poddostojnickej skole psovodskej sme sa ucili,ze pes zerie raz denne.Bud vecer alebo rano,pdla toho kedy mal sluzbu.Raz do tyzdna nezral vobec.Vynimka boli gravidne suky a suky so steniatkami.Pokial chcete psa aj trochu cvicit,je skutocne idealne davat mu zrat raz denne.Pokial ma viac x,nema dovod sa snazit.Pamlsky a male odmeny pocas dna alebo pri vycviku su samozrejmostou.Mame labradora,ktory by zozral aj vreco granul za den😁💪.Krmime krmivom Bosch a striedamu prichute.Jeden az dva x do tyzdna mu varime cestovinu+hrtany alebo bravcove rypaky.Samozrejme domaci milacik je v inom rezime ako pes v sluzbe,ale stale je to pes a velmi dolezite je dodrziavat pravidelnost- hodinu,kedy bude zrat.Samozrejme,ked niekto robi na smeny a zije sam,tak sa psik tomu rezimu dokaze prisposobit.

ninah1486
11. dec 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

my mame steniatko a ja ho krmim trikrat do dna, kupujem mu granulky Mäsiarsky stôl od slovakiafarma nakolko maju velmi dobre zlozenie

elmivelmi
11. dec 2023

@tundra si to napisala tak pekne a aj rozumne,akuray ta tu niektore mozu ukamenovat ze si pouzila slovo suky🙂

tundra
11. dec 2023

@elmivelmi som chlap a nieco znesiem 😉.A ano mohol som pouzit slovo fenka😀,ospravedlnujem sa vsetkym koho sa to dotklo.

j_m
20. dec 2023

🤔… jednoznačne BARF (2x za deň cca rozdelená porcia).

ivanka12311
20. dec 2023

Mám kavaliera choré srdce obličky... kupujem Royal Canin Renal

psikovia1212
31. dec 2023

@henka123123 Pedigree je hnus🥲

Strana
z2