Čím kŕmite vašich psíkov a ako často?
A koľkokrát denne? Ak len raz tak ráno či večer?
Ráno na obed a večer aj keď vieme, žeby už nemusel.
Začínal na granuliach Royal Canin a potom sme prešli na Orijen.
Ak mi ostanú zvyšky orezané z mäsa tak mu ich uvarím a pridám ryžu.
Občas nejakú konzervu/kapsičku.
Jablko, melón, banán.
@medda_beda náš pes má rád tiež banán, jablko, jahody si sám oberal🙂inak baby nerobte z tých psov kontajnerov samozrejme, že každý má svoj rozum, ale opatrne s tou halabala stravou.
@luccija Áno to máš pravdu.
Pes by nemal mať často mix jedál.Náš to občas pozobkáva jeden kúsok.Manžel nevie odolať jeho očiam 😂.
Na poddostojnickej skole psovodskej sme sa ucili,ze pes zerie raz denne.Bud vecer alebo rano,pdla toho kedy mal sluzbu.Raz do tyzdna nezral vobec.Vynimka boli gravidne suky a suky so steniatkami.Pokial chcete psa aj trochu cvicit,je skutocne idealne davat mu zrat raz denne.Pokial ma viac x,nema dovod sa snazit.Pamlsky a male odmeny pocas dna alebo pri vycviku su samozrejmostou.Mame labradora,ktory by zozral aj vreco granul za den😁💪.Krmime krmivom Bosch a striedamu prichute.Jeden az dva x do tyzdna mu varime cestovinu+hrtany alebo bravcove rypaky.Samozrejme domaci milacik je v inom rezime ako pes v sluzbe,ale stale je to pes a velmi dolezite je dodrziavat pravidelnost- hodinu,kedy bude zrat.Samozrejme,ked niekto robi na smeny a zije sam,tak sa psik tomu rezimu dokaze prisposobit.
my mame steniatko a ja ho krmim trikrat do dna, kupujem mu granulky Mäsiarsky stôl od slovakiafarma nakolko maju velmi dobre zlozenie
🤔… jednoznačne BARF (2x za deň cca rozdelená porcia).
Mám kavaliera choré srdce obličky... kupujem Royal Canin Renal
@henka123123 Pedigree je hnus🥲

To podla mna urcite nenehavala by som ale ani trn pes by to neurobil(pud sebazachovy) podla mna 2 dni moze trucovat ale treba mu dat vela vody a na 3ti ak sa nechyti tak na 4ty by som dala varene ak trvate na tych kapsickach atd