Čím potešiť mamičku - prvá návšteva do pôrodnice
Ahojte žienky, idem si k Vám po radu. Najlepšej kamarátke sa narodilo bábätko a chcela by aby som ich prišla pozrieť aj do pôrodnice. Nemám najmenšie tušenie čo by som jej mala priniesť. Samozrejme babätko pôjdeme pozrieť keď budú doma, a tiež som jej už nejaké vecičky pre bábätko dala. Viete mi prosím poradiť čo mám zobrať aby som neprišla s prázdnymi rukami? Ďakujem.
chladeny nakrajany melon alebo nanuk, ak ho vies dopravit zmrazeny a nieco na citanie ... ale najlepsie je spytat sa, na co ma chut a co potrebuje
@h2 kazdy máme svoj názor, malo to byť pre potešenie mamičky, keďže každý súdny človek príde iba na skok a väčšie návštevy a iné dary si nechá po sestonedeli. Mne sestra doniesla kyticu a okamžite mi ju zhabali a bolo mi to veľmi ľúto. Nie každý je taký prudko prakticky, aby ho nepotešil takýto darček. Pre mňa sú určite blbosť sladkosti,keďže poväčšine žena dojčí a nevie čo bude robiť bábätku zle.
Ja som od kamošky dostala zákusok a bezkofeinovu kávu. (Coffee go) Oblizovala som sa až za ušami.
Keď som šla ja ďalšej kamoške nechala som sa inšpirovať a niesla som bezkofeinovu kávu, casak (ona na sladké nie je) a niečo pre bábätko.
Smothie aby mohla ísť na wcko (najlepšie deň pred zárukou) ......doniesla mi to švagriná a bol to top darček 😉😉😉
Nejake zakusky chutne v tych nemocniciach a hlavne po porode je to des ta strava!!!! A flasu od matysaka 100% hroznova stava na tvorbu mliecka to by som ja urcite ocenila po druhom porode 👍
Jedloooooooooooo 😁 slane, sladke, ovocie, to je fuk, hlavne, nech sa to da zjest
@ina009 nuž ja som do pôrodnice doniesla dobrý čerstvý koláčik a potom po návrate z pôrodnice: samozrejme som sa predtým opýtala či niečo nepotrebuje a keď to boli plienky, tak som doniesla tie plienky - presne aké chcela značku, veľkosť...no a ešte som objavila zhodou okolností krásny rúž, v jej obľúbenej farbe, tak som jej ho rovno aj doniesla...a nejaké pekné detské oblečko som objavila vo väčšej veľkosti, tak som doniesla aj to a potom si ho dosť pochvaľovala...ale to som objavila úplne náhodne a veľkosť to bola na cca - roky.
Kľudne aj pre bábo nejakú maličkosť..ja napr. som zabudla zbaliť rukavičky proti poškriabaniu sa..alebo tenkú čiapočku ..taký nejaký set ..mojkacika..to poteší určite 😉
Ake sme zrazu vsetky nenarocne😂 aj ja som sa najviac tesila vode a ovociu
Jej baby vy sa máte. Ďakujte Bohu za takých priateľov, príbuzných a svokry ❤️
Ja som niesla ovocie (uz umyte, nakrajane), domaci kolacik. A zase ked som bola ja v porodnici, tak som si pytala od navstev vyzivy, jogurty a pudingy 🙂 Dostala som aj bonboniery, a tie som darovala pri odchode sestrickam, nech si osladia zivot.

@lusyc akože do nemocnice ti ho doniesla? 🤦😄