icon

Čím si spríjemniť život a byť šťastný?

31. aug 2024

Ako to robite aby ste mali pekny zivot ? Co si doprajete ?

Strana
z2
doriiis
31. aug 2024

Slobodu.Najkrajsie na živote je to,že je taký,aký si ho spravíš.🤷🏻‍♀️

maranta_leuconeura
31. aug 2024

Mna naplna, ze mam svoj vlastny zivot. V zmysle cas na seba, svoje zaujmy, svoju pracu. Som rada sama so sebou 😀 Milujem svojho muza, ale keby sme mali byt spolu v praci a potom aj vsetky konicky ci priatelov spolocnych, tak by mi asi preplo.

bludna
31. aug 2024

Rada si doprajem dobre jedlo, kvalitne medziludske vztahy, kulturne vyzitie, vela sportu a aktivneho oddychu. Po 30tke som zacala vnimat, ze sa mi ovela lepsie zije v "rutine" ktora obsahuje tieto atributy.

kuki13
31. aug 2024

knihy, šport a zmrzka vo väčšom mnozstve🙂

zuzanka.zuzu
31. aug 2024

peniaze 😎 ako malá sme ich nemali a veru je to sakra rozdiel mať na zdravotnú starostlivosť, vzdelanie a krúžky pre syna, spoločne strávený čas s mužom v kine či divadle (to 50 eurovky len lietajú vzduchom), dovolenky...

dzejny656
31. aug 2024

Cestovanie 🙂

lakebabe
31. aug 2024

Pripájam sa k časovej, ale aj financnej slobode. Užívam si život milión krát viac, ked mam čas kedy ja chcem. A cestovanie toho nemám dosť. A starostlivosť o seba, také tie moje povinné kolečka selfcare kaderníčka, kozmeticka, estetická klinika. Rozmaznávať sam seba . A šport držať sa v kondicke

maranta_leuconeura
31. aug 2024

@zuzanka.zuzu inak toto je velka pravda. Nemusiet riesit ci mame na benzin a ,,zase" ideme autom, nemusiet riesit v obchode ci si vezmem A alebo radsej B co az tak nemusim, ale je to v zlave, nemusiet setrit na zubara a odkladat navstevu...

barborachors
31. aug 2024

výlety, zážitky, kultúra, rodina a priatelia. To mi vlieva energiu do žíl. Obyčajne veci ako nakupovanie handier a kozmetika je pre mňa skôr samozrejmost a nutnosť ako oddych.

liusa82
31. aug 2024

no ja nepoviem za mňa teraz že materálne ale spríjemňujem si ho inak.Som takej povahy že z ničoho si nerobím ťažkú hlavu.Ludovo povedané mám na saláme😀 a všetko sa časom samé potom nejak vykryštalizuje a vyrieši a aj život je potom príjemnejší a krajší ked sa tak nestresuješ to ti ani nákup handier ani nič tento pocit nedá

bloger
31. aug 2024

V okolí máme veľa cyklotrás tak cyklistika. Rád spoznávam osady rôzne. Občas si dám rád zmrzlinu.

sun_shine_2020
31. aug 2024

Zivot si sprijemnujem manzelom a detmi 😁
Robim veci, ktore ma bavia (citanie knih, kava s kamoskou, prechadzky,...) a ano - aj materialne veci si doprajem (kupit si nieco pekne na seba, nejaku kozmetiku) 🙂

hankab
31. aug 2024

Nakupujem oblecenie z druhej ruky - krasne, jedinecne kusky, za ktore by som v origo obchodoch dala majland. Splnila som si sen a mam 2 psikov - vo volnom case chodime do lesa na dlhe prechadzky a to je to ci najviac milujem - priroda a moje psy. Doprajem si odpocinok len tak na gauci, ked sa mi nic nechce, kedykolvek pokial nemam na praci nieco extra nevyhnutne. S priatelom sadneme na bike a tulame sa po okoli. Hocikedy si len tak vezmem 1 den dovolenky a nerobim NIC 😁 len tak regenerujem a oddychujem. V zime si v obyvacke zapalim naraz aj 10 sviecok, vonnu tycinku a pozriem si oblubeny serial.

andrea2323
31. aug 2024

Ja dobrého kaderníka 😁😁😁 to je moja slabisť, presedím tam 3-4hodinky a nechám peniaze.. ale potom spokojnosť najväčšia

katkaseiner
1. sep 2024

Pridam sa, pes bola velka tuzba, kazdy den prechadzka (byvala aj bez psa). Tesim sa kazdemu dnu kedy nemusim skoro vstavat. Paradoxne pracujem s muzom a je mi a nim fajn. Mam rada dovolenky, vikendy hlavne keď si len poviem kam a moja lepsia polovicka vsetko zorganizuje. Ano uzivam si aj peniaze (hoci nie sme prachaci) pretoze ako dieta a hoci jedinacik, bolo ich vzdy velmi malo...oblecenia som mala uboho malo...to moje deti by si mohli obchod otvorit...na mojich handrach nelipnem, skor potrebujem slobodu rozhodovania, kedy mam moznosti...ci uz pri nakupe, krúžkoch,dovolenke, atd

slovakboy
1. sep 2024

Mne spríjemňuje život manželka. Keď sa na ňu pozriem hneď mi je lepšie, potom cyklistika to robim skoro denne a práve včera som prekročil 5.000km najazdených tento rok. A páči sa mi aj v práci keď to ide. A čítanie a písanie na koníku je taký relax.

tinalia
1. sep 2024

Turistika

11bodka11
1. sep 2024

@liusa82 strasne by som chcela mat taketo nastavenie. Ako to robis? Ja som presny opak. Nad vsetkym rozmyslam, analyzujem, nad vsetkym sa trapim. Vsetko mi je luto. Rozmyslam nad vecami aj roky dopredu, ze ako to bude. No hrozne je to zit s takouto povahou. Par krat som si uz povedala kaslem nato, zmierim sa s tym ze je to tak. A ono sa to ozaj vzdy vsetko nejako same vykrystalizovalo.

doriiis
1. sep 2024

@liusa82 ...inak aj my sme takí všetci.Ze niekoho naseriem? Jeho problém.Ze niekomu vadim? Jeho problém.Ja mám svoj fajn život a iné má netrápi🤷🏻‍♀️

slovakboy
1. sep 2024

A ešte rád krájam mäso cibuľu mrkvu petržlen zeler aj čistom a pripravujem do mištičiek na varenie. A brúsim do ostrá nožičky na kameňoch vodných a na ocieľke aj na remeni. A holím sa britvou. Je to relax práve preto že sa treba veľmi sústrediť.

mclissa
1. sep 2024

Cestujeme

rikarika
1. sep 2024

Work&life balance na 120%.

liusa82
1. sep 2024

@11bodka11 vieš čo,volakedy som aj ja bola presne taká ako ty .A neviem.Nejako to rokmi prišlo že kašlem na všetko.Načo sa budem rozčulovať a nad kadečím rozmýšlať, trápiť sa čo bolo je a bude.Nie všetko môžeš ovplyvniť.Toto som mávala aj ja že dopredu som stále myslela ale aj do minulosti velmi.Všetko rozoberala.A aj tak nakoniec všetko dopadlo ako malo.Mohla som analyzovať aj minulosť aj budúcnosť do nemoty🙂Moja mamina je takej povahy že si nikdy nič nebrala že nejako bolo a nejak bude tak som to nejak odkukala od nej 🙂

11bodka11
1. sep 2024

@liusa82 to je super pristup. Tiez sa postupne snazim zmenit to. Ja som aj dost introvert, aj to mi strpcuje zivot. Napr co sa prace tyka. Uz len nejako musim popracovat na sebe.

sisi4
1. sep 2024

@slovakboy prva reakcia - zavidim, ale doprajem. Krasne a milo si to napisal. A ta 2. - podarene, zasmiala som sa 😀

slovakboy
1. sep 2024

@sisi4 ďakujem. Len som si to po sebe neprečítal. Do ostra nožíky brúsim nie nožičky 😄. A tú zeleninu čistím a pripravujem do mištičiek. Len pri hrncoch už sa mi nechce stáť, takže varíme v tandeme. Ja som pomocný kuchár manželke.

katkaseiner
2. sep 2024

@11bodka11 som uplne ako ty... sice si poviem ze to kaslem... ale potom v noci cumim do plafona a chodia mi myslienkove pochody co ak....
aj teraz deckam zmenili kruzok na iny den a ja riesim ci sa budu dat vsetky kruzky ktore chcu natesnat do pracovneho tyzdna - neovplyvnim to, ale dnes som od 4 nevedela spat... jasne ze ked budik zapipal o 6.30, radsej by som dospala nieco...

11bodka11
2. sep 2024

@katkaseiner poznam velmi dobre. Moj muz sa mi uz smeje ze som taky bojko 😀 Obavam sa ze toto sa zial neda zmenit, takato povaha

tiezjedna
2. sep 2024

dobré jedlo a cestovanie, moja najväčšia vášeň a nakopávač✈

dankabg
2. sep 2024

Dobre jedlo v peknom prostredí a pekne oblečená, inokedy v obyčajnej krčme dobré pivo( mám rada mensie slovenské a české pivovary), keď sme boli na dovolenke, tak zaspávanie vedľa dieťaťa v jednej posteli( doma by mi to muž netoleroval)
Potom kukať na YouTube Pána plesateho, stryca Filipa a Starého fotra.
Na inteligentne a zmysluplnejšie činnosti momentálne nemám absolútne žiadnu kapacitu

Strana
z2