Čím ste výnimočné?
Pochvalte sa damy, cim ste vynimocne? 😛
Myslim take tie veci, v ktorych ste ine ako vacsina obyvatelov zemegule. Zacnem ja.
- neznasam upratovanie a varenie
- nanasanie riasenky rano pred pracou je pre mna najhorsia aktivita aka existuje, no bez nej vyzeram ako chora
- milujem soferovanie, ale ak by ste ma posadili do auta s manualnou prevodovkou, tak zburam prvy stlp 🤣
- cim som starsia, tym viac milujem samotu. Ak by som mala na vyber, v praci by som najradsej cely cas bola sama, samucicka a uzivala by som si to. Rovnako aj doma.
Niekedy viem povedať dopredu, rádovo v pár minút až desiatok minút, čo sa stane a ono sa to stane. A dokážem veľa predvídať aj z logického uvažovania, všímam si detaily, čo iným uniknú….
Zbožňujem parovat ponožky, neskutočne ma to ukludnuje naopak antistresove omalovanky a meditacna hudba ma privádzajú k sialenstvu
Každá z nás je niečím výnimočná. Ja obdivujem ranné vtáky. (Teda vlastne obdivujem všetko čo ja nemám, nedokážem)Ja viem spať aj 12h v kuse a prespim pol víkendu 😄 a neviem s tým nič urobiť. Šoférujem manuál, to je práva jazda 😁 a aj keď to možno nie je až tak výnimočné, tak mňa to teší: rozprávam anglicky, španielsky aj nemecky.
Ja som maximálne progresívna praktizujuca katolíčka.
Svojou empatiou a nadhladom az tak,ze niektorých ludi to vytaca 🤣 viem sa smiat sama na sebe,na svojich trapasoch,dokazem sa rozosmiat,ked som sama medzi ludmi,lebo si spomeniem na nieco smiesne a potom ludia po mne pozeraju ako na sibnutu. A vynimocna som aj v zmenach nalad. Doslova zo sekundy na sekundu,ale to uz asi nie je vynimocnost,ale zla vlastnost
@hankab Ja som osobne nestretla nikoho, kto by to mal ako ja vo vztahoch - zle znasam fazu zamilovania a intenzivneho zblizovania. Je to pre mna sice pekne, ale strasne psychicky vycerpavajuce. Dobre sa citim az v dlhsom zabehnutom vztahu.
V ostatnych veciach, ktore su mozno trochu nestandardne, som nasla vzdy niekoho, kto to ma podobne.
Ale moj muz tvrdi, ze vraj som vynimocna a uplne ina ako ostatne zeny 🙂 Takze som asi vynimocna v tom, ze som ho zaujala 🙂
V čom som výnimočná som mamou piatich detí,nikdy sa nevzdávam viem prekonať všetky prekážky neznášam nakupovanie neznášam upratovanie ,ale milujem mužské práce
Mám nedpriemerne vyvinuty 6. zmysel, vidim veci dopredu, viem niekedy co si myslia cudzi ludia...nemam zaujem to rozvijat, ale mam tu schpnost. Som majster improvizacie a rychlych rieseni. Nemeskam a neklamem. Som velmi vybusna. Moj muz vravi ze ako propanbutan. Nemam rada stereotypy a potrebujem aspon fiktivny pocit slobody.
niečo podobné ako @alantroj , ja to ale nenazvem 6. zmysel. Neviem ako to nazvať.. viem "prečítať" ľudí dosť presne. Tiež som majstrom improvizácie, dokážem nájsť efektívne riešenia na rôzne situacie a problémy, ktoré bežne inému nenápadnú, predvídať komplikacie v danej situacii vo všetkých rôznych scenaroch a pripraviť sa na ne..postavte ma pred hocijaký problem a ja to proste vyriešim 😂 zároveň ale milujem stereotyp a neznášam zmeny 😂 toto všetko by som ale nenazvala výnimočnosť..
Ja som výnimočná svojou grmablavostou… keby za to niekto platil som miliardár 🙄😅
Aj v tejto téme niekto bude rýpať, ja neviem či sa tu zbiehajú samé nešťastné ženy alebo čo.
Výnimočná sme každá jedna, ja sa cítim výnimočne aj v mnohých, pre väčšinu ľudí obyčajných veciach.
Ale som výnimočná v tom, že občas mávam sny, ktoré sa naozaj stanú.

Tiež milujem šoferovanie ale keby som sadla do manualu som totalne mimo🙂a milujem samotu čim som staršia tym viac doslova si ju uživam ked som sama doma manžel chodi na tyždnovky a mne to tak vyhovuje deti su už mimo domu😉a milujem upratovanie som čisty Monk