icon

Cimmaro

5. mar 2023

Zatiaľ žiadne foto? Diskusie?
Co dámy spíte uz?
Alebo stále slintate pri obrazovkách?😁😁😁

janulienocka
5. mar 2023

A ty? Slintáš?

autor
5. mar 2023

@janulienocka aspoň tebe 😉

medina20
5. mar 2023

Pri ňom som nikdy neslintala,neslintám a nikdy ani nebudem😉taký muž sa mi absolútne nepáči🙃🤣

bajka16
5. mar 2023

Podľa mňa sa ho dámy prejedli už v rokoch keď fičala skrytá vášeň. Mňa už tiež neberie 😀

janai1
Odpoveď bola odstránená
kukulda1234
Odpoveď bola odstránená
koniarova
6. mar 2023

Za mňa už starý chlap. 😁

cacianka
6. mar 2023

A to je kto?

kik2022
6. mar 2023

Za mňa je to stále pekný muž, ale čakala som, že bude lepšie tancovat. 😄

natassha1
6. mar 2023

no mne teda prisiel celkom ako take drievko, od takeho temperamentneho muza takeho povodu by som cakala viac :D aspon lepsie pohyby minimalne :D :D no ale inak - priznam sa, ze z v telenovele ma z tych troch bratov pritahoval zo vsetkych uplne najmenej :D

mima1608
6. mar 2023

Nie je to škaredý muž, ale je dosť taký výrazný a myslím, že nie každej žene taký typ sadne 😅 ja som mala vždy skôr slabosť pre Franca napriklad ☺️

alexka89
6. mar 2023

@cacianka tvojho koňa otca brat😆
Autorka: mne sa skôr páčil Oscar ....Juan dáko 😖

llotynka
6. mar 2023

Ani mňa nijak neberie.Je to už taký zostarnutý seladón.Za mňa nič moc 🤷‍♀️

arnedo
6. mar 2023

Nikdy som Lets Dance nepozerala a neprinútil ma k tomu ani nejaký Cimmaro.

monika5481
6. mar 2023

Jaj za mna to je uplne krasny chlap, jasne, ze ked bol mladsi bol ovela pritazlivejsi ale ani jeho vek mu neubral na sarme, a ten hlas no este aj ten ma sexy

monillia
6. mar 2023

Mne sa nepáčil ani pred rokmi keď bol mladší, nie teraz. Let's dance som pozersla ,chvíľu, nie kvôli nemu.Ked tancoval už som dávno spala

bajka16
6. mar 2023

@kukulda1234 presne my tam máme Koleníka 😍😀

liusa82
6. mar 2023

Ja si nemôžem pomôcť ale mne je strašne podobný tomu Desperadovi z vyvolených😀 a Kolenik neni ako chlap škaredý ale špatí ho ten krivý a dlhý nos

natassha1
1. máj 2023

podla mna vyzera stale uplne rovnako :D neviem, nepacil sa mi ani za cias Skrytej vasne a nepaci sa mi ani teraz. to je taky ten opici typ :D samozrejme bez urazky, mne len pripomina taku prerastenu opicu :D z tych troch bratov sa mi pacil fakt ze najmenej :D

stanulienkat
1. máj 2023

Starý, vyžity, ovisnuty chlap, ktorý už nikoho nezaujíma, len skrachovanu influencerku.