Čítate to o konci sveta?
Myslíte že sa to napĺňa?🙈
@bublinka1426 aha, takze tak ako jehovisti. 300 tisic bolo malo, upravili parametre
2000, 2012, 2021 ... tych terminov bolo neurekom. vsetky boli zarucene.
kazdopadne civilizacie zanikaju. zaniklo uz vela vyspelych civilizacii. zanikli cele zivocisne druhy. pre nich to koniec sveta aky poznali bol. aj nasa civilizacia skor ci neskor zanikne. cyklicky sa to opakuje. je to prirodzeny proces. bude nieco ine, nove. vsetko tu uz viacmenej bolo. a to stou klimatickou krizou je take vselijake. tiez sa cyklicky opakuje. my sme ju len z casti urychlili.
treba si kupit cokoladu hodit sa do kludu a citat nieco lepsie.
@viestta tam sa jedná o to že sa tam píše že pôjde národ proti národu, že bude hlad atď. Skúsim to nájst a hodiť sem 😁
@janulik2008 narod proti narodu ide odkedy neandrtalci zacali zit v kmenoch, a cele dejiny ludstva su o tom, ze nejaky narod utlacal iny narod, uz aj stahovanie narodov bolo o tom, ze siel narod proti narodu...
Hlad je tu kazdu chvilu, vzdy v inej casti sveta. Boli tu doby ladove, bol hladomor po explozii sopky Krakatoa, bol hladomor po zaplavach v Bangladesi, po suchach v subsaharskej Afrike, po morovych epidemiach v Europe ked nemal kto dorobit potravu.
Koľko ,,zaručených" koncov sveta sme už prežili? Mám 33 rokov a prežila som min.3 dátumy,keď mal byť koniec sveta😂😂
A podľa niektorých som mala umrieť v tomto roku,lebo som očkovana proti covidu.A stále som tu.Citim sa fajn,výsledky ok na preventívke😉
Už sa veľa krát hovorilo o tom že má prísť koniec sveta. Nikto nevie presne kedy bude. Niektorí dokonca veria že koniec sveta už bol a teraz vlastne žijeme v simulácií je to nezmysel.🤣🤣 Ja tomu neverím je to hlúposť. Netreba veriť všetkému čo je na internete.
@viestta skapinat mali neockovani Tvrdil to cely MK, že všetci neockovani zomrieme 🙂
ohľadom konca sveta kvôli klimatickým zmenám nás už všetkých "ukľudnil" Huliak, či...?
@janulik2008 Ved narod proti narodu isiel vzdy a hlad bol aj je stale v krajinach 3sveta. To len ludia ktorych sa to netykalo si zrazu vsimli medializovane vojny ktore su blizsie k nim ako tie druhe .. a zrazu mate tusenie o konci sveta . Koniec sveta sa deje kazdu sekundu. Ked umiera kazdy jeden clovek koniec jeho sveta prebieha. Svet prenho konci.
@simona20201309 presne tak, najprv mali zomriet neockovani a hold, nejako zijeme a nenosili sme ani masky a ani sa nijako chranili. Naopak vidim vela pripadov u ockovanych kedy sa im podlamuje zdravie alebo zrazu vela nahlych umrti. Tak co je hoax?
Kedy bude koniec sveta vie len Boh, povedal ze máme pozorovať znamenia a bdiet a podľa znamení spoznáme, že koniec vekov sa blíži. Kto študuje Zjavenie Jana vie, že všetko je zapísané a dopredu dane..ale o dni vie len Boh, kresťania strach nemajú.
@sante81 ano zacala, ale malokto si uvedomuje, ze tretia svetova nemusi byt vojna v pravom slova zmysle. Mozu to byt biologicke zbrane, napr vypusteny covid z laboratoria nahodne alebo zamerne? potom to moze byt ockovanie na tento vypusteny virus alebo masmedialna vojna, klimaticka zmena a podobne. Vadi im Co2, ale co2 najviac produkuju ludia. Cize je nas vela? zeby? Nevsimli si ludia, ze stale na nas posialaju strach z medii, raz pandemia, raz vojna, teraz druha vojna, inflacia, kliamticke zmeny? Kolko ludi je silnych a kolko slabych? Kolki musia zit v strachu alebo kolki musia mat psychiatricku, psychologicku pomoc v dnesnych casoch? Apropo strach a stres strasne znizuju imunitu a clovek je bum- chory raz dva.
@kluska a preto sa treba vzdelavat, mat prehlad a nedat si nabalachat hocijaku kravinu. Strach sa najlepsie siri (aj odjakziva siril) medzi nevedomymi.
Je velmi jednoduche udrziavat svoj poriadok strachom, to plati odkedy existuju civilizacie. Niekedy sa poslusnost vynucovala upalovanim kacirov, dnes sa vynucuje sirenim strachu a je uplne jedno koho kto cim strasi.
@simona20201309 Takýchto obrázkov ti tu môžem nasekať sto z rôznych období a rôznych geografických oblastí.
@viestta
@doriiis
Gratulujem, ale štatisticky ste zanedbateľné čísla…asi nesledujete nadmerné úmrtia za posledné roky, v štátoch s vysokou očkovanosťou na covid, žiaľ aj v kategórii 0-23 a obrovský narast rakoviny, často hneď v 4. štádiu. Ale nečudujem sa, tiež by som sa tvárila ako tie 3 opice (nevidím, nepočujem, nehovorím), keby som podľahla očkovacej propagande.
Ak to má prísť, idem sa najprv ešte najesť 😃🤦🏻♀️
@sisaka ...pozri fakt ma nezaujímajú štatistiky úmrtí.Ak mám zomrieť na následky očkovania,tak zomriem.Ak mám zomrieť pri konci sveta,tak zomriem.Mysliet stále iba na to,čo ťa prípadne privedie do hrobu je také zbytočne trápenie sa a strata času.Uz len to,že sa napijes z plastovej fľaše,nadychnes sa vonku na ulici vzduchu,kúpiš a zjes kuracie prsia z obchodu ťa pomaly zabíja.Nikto z nás tu nebude večne a každý zomrie,keď ma zomrieť.V to jediné verím.Len není jedno ako ten život prežijete,pred tým než zomrieš.
Preto radšej čítam severské krimi,necítam FB a iné ,,vierohodne zdroje". Radšej sa dozviem viac o histórii z dokumentov.
Nepoznám nikoho,kto má nejaké vážnejšie dôsledky po očkovaní.Ale zato poznám dosť mladých v mojej vekovej kategórii,ktorý sú alkoholici,fetaci,vystresovaní,negatívny ľudia.A naozaj nechcem medzi nich patriť.Je mi jedno koľko budem žiť,aj tak to neovplyvnis.Nikto z nas.Dnes si tu a zajtra nemusíš.Zijem tak,aby keď mi niekto povie,že zajtra tu uz nebudem,tak aby som mohla povedať....ok,žila som najlepšie a najkrajšie ako som vedela.
@janulik2008 no vidis, Biblia sa da napasovat na ktorukolvek dobu z historie, dokonca aj tej predkrestanskej. Staci ju spravne interpretovat
@sisaka ...a ešte jedna filozofická úvaha.Ludstvo ako také, tak ako vzniklo aj zanikne.A bude to prvá forma života,ktorá zanikne.Pretoze ľudstvo ako také,je ako malé zrnko piesku na Sahare.Proste nič.
Takže nechápem,čo sú ľudia takí dokakani z toho,že tu raz nebudú.No nebudú.A svet pôjde dalej
No dievcata ja si myslim ze dejepis by sa mal hodit na uroven dolezitosti rovnako ako matika alebo statny jazyk. Kopu ludi nedovidi viac ako 30 rokov dozadu a zbytocne zije tym padom v strese. Uplne staci dejak zakladnej skoly a tato tema by tu v podstate nemusela byt. Zakladnu skolu pre moje decka som vybrala aj a zaklade kriteria ze tam kam chodia venuju velku pozornost rozvijaniu kritickeho myslenia. Mali by sa tomu venovat na kazdej zs.
Kazdopadne koniec sveta bude. To je viac ako iste. Tak ako raz vznikol tak zanikne. Nic netrva vecne.
Biblia hovorí o posledných časoch, zároveň dodáva, že o "tom dni a tej hodine nevie nikto".. takže asi tak.
@janulik2008 je to v Zjaveni Jana, posledná kapitola prorocka kniha. Je ale velmi náročná, treba ju doslova študovať lebo z čítani bezny clovek nema sancu, existujú vykladaci biblie ktorí ti to vedia vysvetliť.
Je tam pisane o krajinach, vladnucich kmenoch, vojnach, prerozdeleni sveta, moci..

k niecomu zlemu urcite sa schyluje, minimalne to vidime na pocasi, oteplovani, extremoch v zmenach, v tom ako je polarizovana spolocnost, a na Kovide sa ukazalo, co sposobi obycajny strach a nevedomost, strach z niecoho noveho a nepoznaneho. aku silu ma moc medii a radii, novin, casopisov a Hoaxov, nezaockovanost deti nam spat vracia ochorenia z minulych storoci...atd atd