Cítili ste zemetrasenie?
okolo 20:26 ste cítili zemetrasenie?
Pocítila som jemnulinké vibrácie gauča, ale nič extra našťastie. Mamina necítila nič.
Mne sa hybal gauc, vybehla som na dvor s ohozou v ociach, ze zemetradenie. Mm pozeral na mna z kuchyne, ci mi sibe.
Mi riadne zalepilo a bolo to silne. 🙈 Ale byvam na kopci na najvyssom poschodi. KE
Som práve služobne na juhovýchode východného Slovenska a necítila som vôbec nič. Už mi aj muž kvôli tomu volal, že čo sa to tam deje a ja som o ničom nevedela. Až ma to štve! 🤪
Som rada že sa nikomu nič nestalo, už bolo dosť obetí.... posledné týždne sa mi toľkokrát snívalo o zemetrasení že už som si povedala že si nachystám tašku keby náhodou, už ju mám týždeň na chodbe
@lonely66 tiez mi to napadlo,ale skor teraz s tym izrealom,aj ked to je asi nerealne. Na ukrajine sa bombarduje 2r,to by sme to tu mali asi castejsie
@lonely66 tak ja si pamatam jedno asi 20r dozadu,potom to spred 3r a teraz toto. Ktovie ako to je. Nevylujcujem ani ukrajinu atd
Ja som si najprv myslela,že mám triašku,veľmi blbý pocit😔
@petulda333 zem sa vždy bude nejakou formou ozývať , len nie je jedno v akej sile
@pkgirl30 ved ano,to mi je jasne
@petulda333 svokra vytiahla zosit a ano, pred 20r bolo tu nedaleko na vychode od So
@lonely66 dnes už jedno zemetrasenie bolo v Afganistane.
Islamabad 9. októbra (TASR) - Zemetrasenie s magnitúdou 4,9 zasiahlo v pondelok západnú oblasť Afganistanu. TASR o tom informuje na základe správy agentúry DPA, ktorá sa odvoláva na americkú geologickú službu USGS a očitých svedkov.
Tamojší lekár označil nové otrasy v oblasti za "pomerne intenzívne". Obyvatelia sa podľa neho pre obavy o vlastnú bezpečnosť uchýlili do parkov, záhrad a na iné otvorené priestranstvá.
@euka210 ano,mala som vtedy 15r,pamatam doteraz ako sedim na zemi v izbe pri posteli a zrazu sa postel hybala dopredu a dozadu. Uplne to mam pred ocami. Hnusny pocit
Akoze ja som v prvej sekunde, ze co sa tu chladnicka s linkou kyve, zemetrasenie? Ci dakto bombu odpalil? ... stale sa citim nesvoja.
@pkgirl30
riadny hukot ako vychrica
nechcem to viac zazit bolo to hrozne syn sa zlakol akurat zaspaval skrina buchala ako v horore a postel sa s nami triasla brutal
Bývam na 11. poschodí v Detve, hojdalo mi posteľou, hýbali sa záclony a závesy.

@pkgirl30 akoby môj gauč mal kolieska a niekto s ním hýbal.kyval ako s kočíkom