icon

Cítili ste zemetrasenie?

maranco
9. okt 2023

okolo 20:26 ste cítili zemetrasenie?

janinah
9. okt 2023

@pkgirl30 akoby môj gauč mal kolieska a niekto s ním hýbal.kyval ako s kočíkom

kataleya
9. okt 2023

@pkgirl30 počula som aj hukot. Ako keď padá sneh zo strechy domu

bessie12
9. okt 2023

Pocítila som jemnulinké vibrácie gauča, ale nič extra našťastie. Mamina necítila nič.

oli18
9. okt 2023

Mne sa hybal gauc, vybehla som na dvor s ohozou v ociach, ze zemetradenie. Mm pozeral na mna z kuchyne, ci mi sibe.

beata_k
9. okt 2023

Mi riadne zalepilo a bolo to silne. 🙈 Ale byvam na kopci na najvyssom poschodi. KE

h2
9. okt 2023

Som práve služobne na juhovýchode východného Slovenska a necítila som vôbec nič. Už mi aj muž kvôli tomu volal, že čo sa to tam deje a ja som o ničom nevedela. Až ma to štve! 🤪

pkgirl30
9. okt 2023

Som rada že sa nikomu nič nestalo, už bolo dosť obetí.... posledné týždne sa mi toľkokrát snívalo o zemetrasení že už som si povedala že si nachystám tašku keby náhodou, už ju mám týždeň na chodbe

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
pkgirl30
9. okt 2023

@lonely66 mňa to tiež hneď napadlo lebo predsa len už sa tam bojuje veľmi dlho a ono je to veľká sila možno to tá zem pocítila

petulda333
9. okt 2023

@lonely66 tiez mi to napadlo,ale skor teraz s tym izrealom,aj ked to je asi nerealne. Na ukrajine sa bombarduje 2r,to by sme to tu mali asi castejsie

lonely66
Odpoveď bola odstránená
petulda333
9. okt 2023

@lonely66 tak ja si pamatam jedno asi 20r dozadu,potom to spred 3r a teraz toto. Ktovie ako to je. Nevylujcujem ani ukrajinu atd

terezka1947
9. okt 2023

Ja som si najprv myslela,že mám triašku,veľmi blbý pocit😔

pkgirl30
9. okt 2023

@petulda333 zem sa vždy bude nejakou formou ozývať , len nie je jedno v akej sile

lonely66
Odpoveď bola odstránená
euka210
9. okt 2023

@maranco So, Mi, Ke, Po vsetci sme citili, kamoska od Vt myslela ze bomba, u nas min. 10s, deti poplasene co sa robi...

petulda333
9. okt 2023

@pkgirl30 ved ano,to mi je jasne

euka210
9. okt 2023

@petulda333 svokra vytiahla zosit a ano, pred 20r bolo tu nedaleko na vychode od So

maranco
autor
9. okt 2023

@lonely66 dnes už jedno zemetrasenie bolo v Afganistane.

Islamabad 9. októbra (TASR) - Zemetrasenie s magnitúdou 4,9 zasiahlo v pondelok západnú oblasť Afganistanu. TASR o tom informuje na základe správy agentúry DPA, ktorá sa odvoláva na americkú geologickú službu USGS a očitých svedkov.

Tamojší lekár označil nové otrasy v oblasti za "pomerne intenzívne". Obyvatelia sa podľa neho pre obavy o vlastnú bezpečnosť uchýlili do parkov, záhrad a na iné otvorené priestranstvá.

petulda333
9. okt 2023

@euka210 ano,mala som vtedy 15r,pamatam doteraz ako sedim na zemi v izbe pri posteli a zrazu sa postel hybala dopredu a dozadu. Uplne to mam pred ocami. Hnusny pocit

domireb
9. okt 2023

Akoze ja som v prvej sekunde, ze co sa tu chladnicka s linkou kyve, zemetrasenie? Ci dakto bombu odpalil? ... stale sa citim nesvoja.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
adrianasmolko
9. okt 2023

@pkgirl30
riadny hukot ako vychrica
nechcem to viac zazit bolo to hrozne syn sa zlakol akurat zaspaval skrina buchala ako v horore a postel sa s nami triasla brutal

ankare
9. okt 2023

Bývam na 11. poschodí v Detve, hojdalo mi posteľou, hýbali sa záclony a závesy.

h2
9. okt 2023

@lonely66 Áno. Lebo som tu raz za "uhorský rok", niečo sa tu deje, čo som ešte nezažila a vôbec nič nepocítim. Tým nechcem povedať, že by to bolo super, ani, že by som to chcela zažiť. Len, že ma štve, že keď už to je, ani si nevšimnem.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
kika2565
9. okt 2023

@maranco Aj trebisov sa pripája...bolo to strašne

h2
9. okt 2023

@lonely66 Ja som to nemyslela v zlom, ako som sa aj snažila vysvetliť v tom druhom príspevku. Jasné, že najlepšie by bolo, keby žiadne zemetrasenie nebolo. Ale, chápeš, keď už je, tak...

lonely66
Odpoveď bola odstránená