Cítim sa nepekná a bolí ma z toho duša
Ahojte.. som obyčajné dievča - matka. Mám 25. Mám troch synov. Momentálne som pribratejšia, nič hrozné, proste popôrodné kilá ale v pohode uložené.. ide o to, že viem že nie som pekná.. mám krivý dlhší nos a vystuplu bradu, z profilu vyzerám fakt zle..k tomu malé pery, strašne ma to trápi, a hoci viem že veľa neurobím, jedine plastika.. celkom sa tym trápim.. som ten typ ženy, ktorá chvali iné ženy, či už moje kamošky, sestru, mamu ale aj cudzie ženy, keď vidím že majú niečo krásne alebo len tak vyzeraju super... A keď si uvedomím že ja vlastne takéto "obyčajné" komplimenty vôbec nedostavam.. nie som si istá či to niektorá žena pochopí ako to myslím.. nejde mi o komplimenty a ja ich budem rozdávať stále.. len mi je z toho nejak tak smutno, že niektoré ženy sa narodia také pekné a niektoré to šťastie nemajú.. viem že to neni to najdôležitejšie v živote.. ale každý chce byť pekný.. ešte k tomu dodám, že sa vôbec nemalujem , mám pleť bez vyrážok, príde mi zbytočne sa to už v tomto veku učiť a skúšať, keď v podstate nemám ani čas sa namaľovať a všetci ma poznajú takto.. mama mi vždy hovorila že som krásna aka som a nepotrebujem sa maľovať... Ach.. ani neviem čo sa vlastne pýtam..
Nie?
@nika523 nie, píšem že som doma s tromi deťmi a nemám príležitosť sa maľovať a ani ma.to nebaví, nemam doma žiadne šminky. A nemám momentálne čas skúšať a kupovať hlúposti... v ďalšej správe som napisala že mám krásnu pleť, aj obočie o ktoré sa staram a tiež aj mihalnice.. huste vlasy... Len vyzerám hrozne z profilu...to sa šminkami asi nedá zlepšit...
tak chod na plastiku
A rozmýšľala si nad plastikou? Zase prečo nie keď ta ten nos tak veľmi trápi. Na tom predsa nič nieje, jednou operáciou zo seba predsa neurobíš plastikovu barby
No nie každý vyzerá dobre z profilu a ak máš pekné vlasy a pleť a obočie tak sa zameraj na to a buď rada že to máš, keby som mala len ten problém že vyzerám zle z profilu... Ja mám problémov oveľa viac čo sa týka vzhľadu a pritom som pre okolie kočka ale musela som pre to niečo spraviť a stále aj robím a nemyslím si že to je dôvod na to aby ma bolela duša, nie každému bolo dopriate byť krásnym ale je dobre že v dnešnej dobe s tým môžeš niečo spraviť
@lujza123 jasné rozmýšľala a hneď ako začnem pracovať po materskej, tak si budem šetriť, lenže práve neviem či by len plastika nosa pomohla, pretože mám ten profil naozaj čudný, tu vystuplu bradu, neviem či by to vyzeralo v pohode, či by nebolo treba komplexne prerobiť celu čeľusť.. a jasné snažím sa aj učiť sa ľúbiť a neriešiť malichernosti, keď napr toľko ľudí má smrteľnú chorobu a brali by radšej hrozný nos ale zdravie.. aj pre mňa je zdravie prvoradé a keď som chorá riešim len to aby som bola zdrava a nerozmýšľam nad tym aky mam nos..len keď napr vidím ženy ktoré su naozaj dokonalé a hovoria o sebe nepekne, ako sa v takom prípade môžu cítiť ženy ktoré reálne vyzerajú zle.. keby sem dam svoju fotku tak si tiež myslím že budem krásna pre všetky, lenže je ine nastaviť sa na fotku a je iné žiť s touto tvárou keď ma ludia vidia aj inak
Pekná je veľmi subjektívny pocit. Mám kamošku s orlím nosom, výraznou bradou a je to ta najväčšia kočka akú poznám, muži ju odjakživa obletovali ako osy sladký sirup. Ma super postavu, vždy dokonale oblečená, má proste zaujímavý cit pre módu, vie sa pekne namalovat, tak akurát nič prehnané. Je veľmi vtipná, bystrá a ma charizmu... Hrozne mi pripomína spomínanú Adelu.
Poznám ju už dlho, ale ona si zo svojho nosa vôbec nič nerobí. Pretože naozaj ta krása vychádza zvnútra, zo sebelásky a nejak to vychádza na povrch.
Lenže keď človek odmalička doslova nenávidí nejakú svoju časť, nevie sa cez to preniesť ťažko uverí pri pohľade do zrkadla ze je krásny. Niekedy to skrátka nejde. Nastastie žijeme v dobe keď si vieme a môžeme s malými skaredostami pomôcť. Vyrovnať krivé zuby, odstavajuce uši, dat preč znamienka, bradavice, zafarbit vlasy. Prečo to nevyužiť keď je to pre nás tak dôležité....
Myslím ze plastika nosa môže byť naozaj rôzna, niekedy stačí naozaj malý zásah a hneď to vyzerá inak. Jasne ze k určitému typu tváre by sa úplne malý nos nehodil. Ved na konzultáciu sa môžeš objednať iba tak, myslím ze by si mala potom jasnejšiu predstavu ci to chceš alebo nue
Podla toho, co pises mas predkus. Aj ten sa da operovat.
@oli18 nemám predkus.. mám dlhší krivý nos a vystuplu bradu... Ústa mám dosť v pozadí ale normálne zuby.. museli by ste vidieť fotku ..
autor.. citujem... ám krásnu pleť, aj obočie o ktoré sa staram a tiež aj mihalnice.. huste vlasy... Len vyzerám hrozne z profilu.... Očný kontakt je dôležitý a osobnosť človeka, nie profil.Maj sa rada takú, aká si, si krásna. Sama píšeš.. A to, čo sa tebe nepáči, nerieš. Nepozeraj sa na seba z profilu.
Ale joj. Musíš zmeniť v prvom rade prístup k sebe. Aj ja mám z profilu krivý nos. Tiež ho neznášam ale snažím sa vyzdvihnúť to čo je na mne pekné. Mám dlhé husté vlasy po zadok tak snažím sa aby na mne vynikli tie. Opticky to aj zjemňuje tú tvár. Aj sa maľujem. Veď nemusíš sa machliť ale kukni si na youtube na nejaké tutorialy na jemný make up. Viem, že sa nepáčim každému ale zase núdzu o chlapov som nemala aj som sa vydala 😎 A keďže máš aj deti tak zrejme také zlé aby si si dávala vreco na hlavu to určite nie je 😝 Zameraj sa na svoje prednosti aby si zatlačila do pozadia svoje nedostatky.
Krivý nos dá vyplniť kyselinou hyalurónovou, pery tiež decentne, pekne, bez toho aby si vyzerala umelo.Zdvihne ti to sebavedomie,každý kto má nejaký veľký komplex je z toho smutný ak sa dá takto pomôcť nech si pomoze..... len no nie je to lacné....
Krasa je subjektivna, na to ze si udajne skareda si si nasla chlapa a mas s nim deti. V 25ke riesis take blbosti... ked sa nepacis sama sebe zboku tak sa nepozeraj, pozerqj sa zpredu. Nerozumiem zenam co zhadzuju same seba. Tiez na mne objektivne je vselico netypizovane, ale absolutne si z toho nic nerobim a myslim si uprimne ze vyzeram celkom k svetu. Ak mas profil ako jezibaba tak nos uces, co to zamaskuje.
Ako mala Sklenarikova repliku v Basnikoch.... Prírode treba niekedy pomoct... Každý voľný peniaz si odlož na plastického chir., a chod do toho, dnes tie vymoženosti sú.
Takže ty máš len ten problém že vyzeráš zle z profilu a keby tu dáš fotku tak zpredu vyzeráš dobre 🙉 och bože keby ma za každú moju nedokonosť bolela duša tak som na psychiatrii nepreháňaj dievča.
Buď rada, že si zdravá. Pekne sa obliekaj, jemne sa nalič, usmievaj sa. Robí to zázraky. A každá žena je krásna. Hlavne matky. Mimochodom ja nemám peknú pokožku, všade samé jazvy, plavky nehrozia, na kúpalisko nehrozí na tvári väčšiu vrodenú vadu nemôžem sa účesat nonstop rozpustené vlasy. Niektorý ľudia
na mňa pozerajú akoby som mala lepru. Ale snažím sa žiť normálny život.. Pekne sa oblečiem, vlásy nejak upravím nalicim sa.. Snažím sa usmievať. 😄

@nika523 tak potom ste to absolútne nepochopili, o čom som písala.. skúste ešte raz ..