Slovenská mužská móda: Chýba originalita a štýl?
Prečo mnohi chlapi najme vek 23 - 33 nosia furt všetko na rovnako. Do leta bol bežný ten brčkavý karfiol na hlave. Teraz je in ten účes ako z Final Fantasy (hniezdo na hlave).
Akože čo to je to fakt Slováci sa tak boja vyčnievať, že všetci vyzerajú ako klony? Nikto nemá vlastný štýl? Normálne ja keď vidím ten Final Fantasy účes tak si tých chlapov nepamätám ktorý je ktorý, vôbec ich neviem rozlíšiť lebo všetci vyzerajú jak keby ich jedna mater mala. Len si poviem to je dáke decko čo sa snaží vyzerať jak Japonec. A keď na mňa prehovorí tak ja fakt neviem či sme sa už rozprávali alebo je to dakto iný, vôbec nemajú žiadnu identitu.
A ešte ten účes aj vyzerá tak detsky infantílne, nemužne, že človek má 25 ale vyzerá ako 15 ročný chlapec. Ako neni to zase také hnusné ako trend z pred par rokov keď si chlapi dávali fúziky bez brady (čo vyzeralo ako 50 ročný úchylný kamionista) ale je to otras lebo slovenskí muži fakt nemajú vôbec žiadnu originalitu. To už aj tie brady s vibe - islamský štát / taliban - neupravené vyzerajú lepšie - tie sú aspoň mužské / barbarské.
Toto sa deje naprieč všetkými generáciami. Vždy tu bol nejaký trend. Vždy. Paradox je, že sa to v danom období prezentuje ako rebélia, nebyť "ovcou" a pritom všetci rovnakí.
Si si istá, že nepozeráš po deckách? Žiadny dospelý chlap si dobrovoľne nedá taký účes.
Hm ja nevidím v takej vekovej kategórii ako píšeš a už vôbec nie 30+ s takými ucesmi ale pubertiakov
lepšie ako neupravená kozia briadka a holá hlava k tomu
@franko_ no ako keby mladé baby boli nejako extra originálne. Jedna ako druhá tiež. Ale teším sa, že konečne sú menej vidno v uliciach obtiahnuté predky v legínach. Kto to čítate a ste mladé, prosím, keď odchádzate z domu, kontrolujte si rozkroky vo veľkom zrkadle! Nie len v zrkadlách kde sa vidíte do pása. Ďakujem za pochopenie.
@franko_ no ako keby mladé baby boli nejako extra originálne. Jedna ako druhá tiež. Ale teším sa, že konečne sú menej vidno v uliciach obtiahnuté predky v legínach. Kto to čítate a ste mladé, prosím, keď odchádzate z domu, kontrolujte si rozkroky vo veľkom zrkadle! Nie len v zrkadlách kde sa vidíte do pása. Ďakujem za pochopenie.
@anonym_d44cb5 áno už je to out našťastie 😃
no teraz mladé baby nosia široké tepláky a obtiahnuté crop-topy 🙂
@franko_ a je to veľmi iné, ako keď si ženy dávajú 3D mihalnice, gélové nechty, napichanú hubu, upravenú bradu... A všetky od 20 do 40 vyzerajú rovnako?
🤔🤦🏼♀️😁
Nastastie som nikdy nemusela riesit nejakeho slovenskeho "muza", to uz by bol cisty akt zufalstva
výhoda je že každý môže mať čo chce, tebe sa to nemusí páčiť, tak ako ty sa nemusíš páčiť
Ja asi nechodim na tie spravne miesta, lebo ja takuto uniformitu nevnimam. Teda vo vseobecnosti si myslim, ze teraz sa ludia obliekaju rozne, aj ucesy maju v ovela sirsom sortimente ako to byvalo. Chvalabohu kazdy sa moze obliect ako on chce, aj uces si dat aky sa mu paci, nemame predpisany odev a ani ucesy ako v KLDR
Nebude to tak, ze teba konkretne tieto ucesy strasne irituju a potom ich vidis vsade? To je ako ked sa rozhodnes, ze si kupis modre auto, zrazu vidis straaaasne vela modrych aut na ceste. Ich nie je viac, len ty si ich viac vsimas.
Veru, ja taky uces vidim na pubertakoch, urcite nie u mojich rovesnikov, alebo v tvojom rozmedzi...
@franko_ A prečo 90 % žien nosí rozpustené rovné vlasy kúsok pod plecia? To nie je iný účes, všetky sú ako cez kopirák! Čo tak si dať mullet alebo pixie? Som žena, ale pri tejto téme si fakt musím zastáť mužov. Veď ja, keď prídem do nového ženského kolektívu, musím v ňom byť aspoň týždeň, aby som sa vôbec naučila rozoznávať, kto je kto😂
@franko_ A prečo 90 % žien nosí rozpustené rovné vlasy kúsok pod plecia? To nie je iný účes, všetky sú ako cez kopirák! Čo tak si dať mullet alebo pixie? Som žena, ale pri tejto téme si fakt musím zastáť mužov. Veď ja, keď prídem do nového ženského kolektívu, musím v ňom byť aspoň týždeň, aby som sa vôbec naučila rozoznávať, kto je kto😂
@anonym_e603a8 to je pravda, ja občas zahliadnem babu, ktorá sa tak strašne podobá na moju dcéru, až ma to desí 😀 čierne rovné vlasy, okuliare s čiernym rámom...
tak ja ti neviem, môj syn nechcel nikdy karfiol, včera mi zadrel, že by chcel obyčajné analógové hodinky, žiadne smart. Dcéra po 3 rokoch nechce nosiť tmavé oblečenie, lebo to teraz nosia všetci teenageri. Takže u nás doma sa robí presný opak toho, čo sa nosí :D A ako píšeš s tým účesom som nikoho dospelého nevidela. Aj karfiol nosia hlavne teenage.

Lebo dievčatá, ženy a slečny nie sú ako cez kopírák.. lebo to nie je každú chvíľu, že je niečo moderné, tak všetci hrrr.. lebo mojej babke určite nehovorili to isté, keď bolo niečo moderné... a ja keď budem na dôchodku, určite nebude tiež zase nejaká "unfirma" cool... schválne, poraď, čo si teda obliecť 😀 ale pekne pre každého zvlášť, nech nie sme rovnakí 🙂