icon

Cítim sa trápne pri častom online nakupovaní?

2. dec 2023

Ja sa uz niekedy citim trapne, ze kurier ma uz pozna, a aj v zasielkovni uz aj moje meno si pamataju, lebo objednavam si dost casto z internetu. A tak sa spytam, je to podla Vas hanba si objednavat casto z internetu? Ja do obchodov nechodim (iba do potravin chodim), a tak oblecenie, drogeriu, hracky dietatku, knizky, krmivo psikovi, sosovky atd. vsetko z netu objednavam. A teraz darceky vianocne, a stale je nieco potrebne co musim objednat.

viestta
2. dec 2023

@ahhola bud strikujem alebo kecam na Konovi

11bodka11
2. dec 2023

U nas je teraz kurier kazdy den, niekedy aj dvaja, traja. Uz sa pozname. A nevadi mi to. Vsetko objednavam. U nas v malom meste nic nemaju a 40km do mesta sa trepat s 2 detmi nehrozi.

hendikep
2. dec 2023

jaaaj to akoby som o sebe pisala .. :D mne uz kurier vola ze, pani P…. zas mam pre Vas balicek 😁😁 minule som sla s kamoskou, uplne za sidlisko okolo garazi… sli sme si natrhat travy do vazy, a zrazu kurier presiel okolo …. presiel na koniec ulice a zrazu cuva, az ku mne … ze nebol si isty ci mam ale zda sa mu ze ma pre mna nieco, a naozaj mal 😂 fakt mam pocit ze so mnou prezil matersku prvej, druhe tehu … do porodnice mi volal 🤣 rodinny priatel 😛 a je mi to jedno …. predtym zas v zasielkovni som bola kazdy den a uz par mesiacov nie 🤷🏼‍♀️ odkedy je Z-Box ale tiez ma poznal po mene uz 🙈

uradnikova
2. dec 2023

Ja zase vela kupujem z konika a postarka mi len nosi zlte listocky, par sa ich uz pomenilo a takmer kazda sa ma pytala,co mi to vlastne stale chodi a na poste za prepazkou ma uz tiez poznaju,nemusim ani obciansky vytahovat. Obcas sa kvoli tomu citim trapne,ze zakazkym odchadzam aj s piatimi balickami,ale zas do obchodov s oblecenim takmer vobec nechodim a obliect 4 deti,to chce naozaj vela balickov😆

ahhola
2. dec 2023

@viestta... A to se vyplatí. 😃
Ty si taka istota, s anjelickou, ze je svet na MK ešte v poriadku.
Keby sa tu nevyskytnes niektorý deň, hľadám ta ako tu babenu, co sa jej muž smeje, ze ju budú z posty hľadať, lebo si dlho nič neobjednala. Dúfam, ze nevysublimujes, ako Panelacikova. To bola poklona, nie irónia. 🎄

svetlonos
2. dec 2023

A u nas zozsirili sluzbu donasky potravin az do nasho mesta, takze objednavat si budeme aj potraviny 😜 Hamba na 100 svetov 😉😁 Vzhladom na to, ze mi je uplne fuk, co si kto o mne mysli aj v rodine, neriesim. A este sloda, ze som nestihla casovo vybavenie pani na pomoc v domacnosti 😁😂🤭. To siala pocut tych kecov - jesismaaria a to nevies sama?? No viem ale radsej sa budem venovat detom a zalubam 😝

janulik2008
2. dec 2023

riešiš blbosti podľa mňa. My sme jednu dobu chodievali posielať balíky do zásielkovne (vtedy sme ešte nemali ZBOX u nás) a pýtal sa ma ujo v železiarstve že či máme nejaký eshop :D

alickapusinka
2. dec 2023

Ja som taka istá a vôbec ma nezaujíma kto si čo o mne myslí.

basulaak
2. dec 2023

Dalsia otazka…

lalenka33
2. dec 2023

Ja len otváram dvere na bio obchodíku, ktorý je zásielkovňou a pani už otvára stránku zásielkovne a pýta heslo. Kuriér z SPS sa ma niekolko krát opýtal, či ešte mám kam tie veci dávať a či mám nohy ako chobotnica, keď mi každý deň nosí topánky. Ďalší, ktorý je od nás sa mi dodnes zdraví aj keď už kuriera nerobí. Naša poštárka mi nosí aj väčšie zásielky lebo vie, że ju budem čakať keďže mám elektronické oznamovanie. V lekárni DrMax som si minulý týždeň každý deň vyzdvihovala online rezerváciu lebo mali na eshope 60%zľavy. Úprimne je mi jedno, čo si o mne kurieri myslia. Najbližšie OC mám 60km. Nakupujem len online.

ariannazara
3. dec 2023

Nemysli si ze si jediná- takých ako ty tam majú stovky 😅

valeria_h
3. dec 2023

Vôbec nie, naopak, veď ušetríš čas, nemusíš behať po obchodoch, ja som takto vyriešila všetky vianočné darčeky, takže v zásielkovni alebo v balíkovne som bola pečená -varená 😃 A čo si kto o mne myslí, je mi skutočne, ale skutočne úplne jedno.

ivik4
3. dec 2023

Vsetci cudzi maju Teba a tvoje baliky u prdele

miggy
3. dec 2023

Oni sú len radi, objednávaj ďalej, sú za to platení a keďže robia na živnosť, tak čom viac balíkov, tým lepšie.
Kuriér z sps mi v lete volal s tým, či sme vonku alebo doma. Hneď ako vošiel na sídlisko. GLS mi dáva balíky aj pre susedov. Tykame si. A nemám z toho mindraky. Dokonca GLS mi minule zvonil, vybehla som dole, že čo som zabudla a on.."Si ok? Ja len že uz 3 týždne žiaden balík" 😂😂😂😂😊

moonlight1210
3. dec 2023

Ja detto takto vyuzivam hlavne online nakupovanie a chodi mi mnoho balikov. Ma to nevyhody, ale hlavne kopec vyhod.

Istu dobu som tiez mala blby pocit, ale uz som ho hodila za hlavu.

marsmykkok
3. dec 2023

Aká hanba? Však nekradneš to, ale máš objednávku zaplatenú. A kuriér je platený od počtu balikov a jemu je lepšie ak už ide popri tebe, že dá aj tebe a že nejde až o 3 km ďalej dať jeden balík. Ja objednávam tiež dosť, celkovo aj ak idem po ulici vidím, že pri niektorých domoch stoja kurieri často, niekde občas, niekde vôbec. Je to proste o preferenciách, niekto nakupuje len fyzicky, niekto má radšej tiež kamenné obchody a od kuriéra iba niečo čo nemajú v obchodoch v okolí a chodí tam kuriér zriedka a potom sme také prípady čo nakupujeme väčšinu cez internet a kuriér býva u nás často.

dididudu
3. dec 2023

Bože, 🤦tiež na poznajú kuriéri a aj v zasielkovnach a čo 🤣🤣🤣niekto chodí po obchodoch, niekto objednáva

majlo1234
3. dec 2023

Rovnako u nas, ja uz maloco nakupujem v kamennom obchode, okrem potravin, to milujem😀

jaond19
3. dec 2023

Mne minule kurier povedal ze ci sa hnevam, lebo uz davno k nam nic neniesol :D zacala som viac objednavat do z-boxov, to mi viac vyhovuje

terimon
3. dec 2023

Mne chodí tiež dost vela balíčkov a minule ma postarka zaskočila,ze co si tolko objednavam,ze ona to uz nedava,kazdy den k nám chodiť. Byvame na 1.posch.bez vytahu a veru takmer každý den mi zvoni a niečo donesie.

viky173
3. dec 2023

boze taka hanba, uz radsej ani paty z domu nevytiahni, lebo je to fakt strasne trapne, ze si objednavas z eshopov, keby aspon zo sexshopov, nepoviem 😂

lujza123
3. dec 2023

Robila som chvilu brigádne kuriéra a takých ľudí je naozaj veľa. Boli adresy kde som chodievala skoro každý deň.
Kuriér si o tebe nemyslí nic, takých ako ty ma vo svojom rajone dosť. Práveže za takých ľudí je aj rad lebo balík preberú rýchlo, nezdržujú.
Nie ako ti ktorí objednávajú hádam prvý krát v živote, pošlú si balík domov aj ked tam vôbec niesu lebo ich nenapadne ze si môžu dať poslať zásielku aj do prace. Pripadne povedia za 5 minutiek a čakáš ich 15. …

heln
4. dec 2023

a preco by to mala byt hanba? ked je taka moznost, tak preco nie. ked hladam nieco konkretne a neviem v ktorom obchode to maju, musim obehat "cele" mesto, na co nemam ani cas a ani ma to nebavi, tak hodim do guglu a objednam.
ja som nedavno objavila jednu aplikaciu, cez ktoru sa predava oblecenie a ine veci, ale nemozem napisat jej meno, lebo by mi vymazali komentar, to si mala vidiet kolko balickov som posielala a po kolko som isla. nastastie alza boxu je to jedno a este aj podakuje.

heln
4. dec 2023

@ahhola a co to znamena, ze ludia to roztocili cez C19? nerozumiem tomu. ty pises, ako keby nakupy cez internet boli smrrrrrrt, nieco hrozne ako ockovanie. tak to vyznieva.
tebe to nevyhovuje, to je v poriadku, inym to vyhovuje.

tiezjedna
4. dec 2023

ja neverím, že takúto otázku vyprodukuje dospelá osoba🙄 fakt ne...

luccija
4. dec 2023

Veď si tie peniaze neukradla🙂veľa kuriérov sa stáva členmi rodiny aj ich vidíš častejšie ako pribuznych😝

minenkak
4. dec 2023

Ja poznám ľudí čo mávajú aj päť balíkov denne a nik si o nich nič zle nemyslí

tinaslukaskom
4. dec 2023

Na tom nie je nič trápne, aspoň majú prácu 🙂👍

lenik98
9. dec 2023

Mna len udivuje ako vela ludi radsej objednava vsetko online, vsade plati postovne/kuriera/zasielkovnu/dopravu a toto pri kazdom nakupe, na kazdej stranke. Podla mna to postovne je sakra drahe a ja sa presne kvoli tomu eshopom vyhybam a len raz idem do OC kde uz rovno vsetko nazivo kupim, mam pokoj potom, nespolieham na kurierov, postarov, dobierky atd.. 😃🤷 nie som proste ochotna pri kazdej objednanej hovadine furt platit dopravu.

anonymanonym
9. dec 2023

@lenik98 ja idealne nakupim viac a dopravu mam zdarma, vacsinou to vyriesim takto. A ked sa mi to tak nepodari (zas nejaku pre mna nepotrebnu vec nebudem dohadzovat do kosika len kvoli doprave zdarma) tak ja to vnimam skor ako "priplatok za moje psychicke zdravie" 😄 Predierat sa medzi milion ludmi v OC, travit tam cas atd. mna vyslovene ždíma z energie. Uplne jak vyšťaveny citron sa citim ked som nutena ist nieco nakupovat osobne 🙈 Nie je nad to nakupit si pohodlne cez net a ist si pre balik par metrov od baraku do boxu kedykolvek chcem (neriesit ani otvaracie hodiny).. a radsej ten cas co by som stravila v dave v OC stravim prijemnejsie 😊