Cítim sa trápne pri častom online nakupovaní?
Ja sa uz niekedy citim trapne, ze kurier ma uz pozna, a aj v zasielkovni uz aj moje meno si pamataju, lebo objednavam si dost casto z internetu. A tak sa spytam, je to podla Vas hanba si objednavat casto z internetu? Ja do obchodov nechodim (iba do potravin chodim), a tak oblecenie, drogeriu, hracky dietatku, knizky, krmivo psikovi, sosovky atd. vsetko z netu objednavam. A teraz darceky vianocne, a stale je nieco potrebne co musim objednat.
je to ich praca .. aj ja objednavam online,nemam cas lietat po obchodoch ..neznasam vela ludi po kope a p;us online mam aj lepsie ceny ... ci sa tu kurier zvrtne niekoko x mi je jedno ..
Hanbi sa žena. 😁5x očenáš a 5x zdravas.
Mne toto príde také pubertálne ... bóóóže trapááás ... ja často chodím na poštu, posielať balíčky, prijímať balíčky, všetci ma tam poznajú, ale takúto ch.ujovinu ma nikdy nenapadlo riešiť.
Vsetkym cudzim naokolo si uplne ukradnuta 😉 A to vobec nemyslim v zlom. Prave naopak. Uvedomenie si tejto vety celkovo ulahcuje zivot 🙂
Nemáš sa prečo cítiť trápne, práve naopak, vďaka tebe majú tí ľudia prácu.
Ľudia rýchlo nabehli na tento nový trend, ti co odolávali to roztočili cez C19. Ja sa tomu bráni zubami, nechtami a ani neviem, co by som si stále nechala dovážať. Občas pizzu, teda. A nenávidím vyslovene, keď nejaká inštitúcia posiela postu cez kuriéra. Ešte mi truhlik sediaci v dodávke povie, poďte z tejto strany, budete podpisovať, no iste, do cesty, aby ma nejaký blb 💥zostrelil. V okresnom meste zasa zastavili ďalšie hektare rolí s krámami od srobika po raketu a pre koho vlastne, keď si všetci zvykli všetko nechať doviezť k dverám...
Hlava ma teraz rozbolela 🙈
Aj mna poznaju a je mi to jedno 😃 viem si lacnejsie kupit na internete tak nebudem chodit do obchodov😃 dovezu domov a hotovo 😁
@ahhola teraz som si vyklikala vianocny nakup v Tescu. Pol hodinu som si klikala, v stredu to mam pred dverami. Poobede som kupila vlnu, ktoru tu nekupim. Ja som vdacna za eshopy, setrim cas a nederiem topanky.
A do toho obchodu co predava suciastky pre rakety si pojdem bateriu kupit, pretoze ju potrebujem vidiet.
Co tam po tom, ze ta poznaju - u nas kurier vie aj to, ktora je moja sestra - cize bez problemov necha jej balik u mna a naopak 😀 Super pre neho, usetri si jednu cestu 😀
U mňa kuriéri vedia už náš režim, tak často sú u nás 😂 vedia, kedy malý spí, kedy ideme vonku, minule ma jeden prekvapil, že vie aj meno našich psov 😂
Vôbec nerieš a kuriérovi daj čokoládu a tringelt teraz pred vianocami, urobíš mu radosť a bude si ťa pamätať ešte viac 🙂
No co ti poviem? Ja tak ako ty + potraviny objednavam 😁
Akoze preco by ich to vsetkych malo trapit? 🤷🏼♀️ urcite ta maju v pazi … maju svoje starosti…
Aj moje meno už poznajú aj na poste, aj v zasielkovni 😁 muž sa mi smeje, že keď dlhšie niečo neobjednam, tak ma začnú aj hľadať, či sa mi niečo nestalo 😂😂 naposledy ma aj kurier privítal so slovami: jeeej mladá pani, u vás som ako dlho už nebol ☺️
To uz mudi byt vazne, ked s na to pytas na konovi 🙈
@viestta nuž je to istý pokrok. Babca 1910 ked chcela mlieko, išla ráno do maštale podojit, vajcia zobrať z hniezda, sliepku zabiť do polievky, keď chcela "kúsok plátna malej na suknicku, vzala žita do zastere a na handel k židovi❗a ty si naklikas a nájdeš pred dverami... Pokrok neztavis, alebo ako hovorí náš známy, namiesto progres, ze Regres nezastavis 😅
S nasim kurierom ,ktory chodi stale ku nam na dedinu zo slov posty si tykam.
Je super,dokonca sam od seba mi kedysi zaplatil okolo 50 eurovy balik (ak nie viac,presne nepamatam)ked som nebola doma.byvame v kopci,este mi ho aj k dveram vyniesol,nie len k brane dal.ani som ho o to neprosila...ja mu zase rada spravim do termohrnceka kavu,nealko pivo ,dam kolace hlavne teraz ked to maju naozaj narocne....
Ja stale len cez net objednavam....sem tam v meste .ja som len rada....
vôbec 😄 mne už kývajú keď ma vidia, každý týždeň je u nás minimálne jeden - využila som BF, malej nonstop čo potrebujem vrátane plienok a oblečenia kupujem online, idú Vianoce takže aj darčeky u nás nosí kuriér 🙈
Pohoda. Ja som istu dobu pila jeden druh vina a predavacka , dobry den. Ako vzdy? Aaaa dcera ked este robila v restike, dosiel wolt pre obed k nim, potom prisla za mnou do prace a objednali sme si jest, a vecer si objednala ona domo a ten isty chalan . Ze preboha ty si vsade 🤣🤣
No a čo. Mne minule prišli obzerať auto keď som balila v kufri, chalani. Mame také pohľadne.
A tiež ma tam už poznajú všetci už zachviľu budeme debatovať že čo mám nové😄😄
Jeden kurier uz balicky (ak si vahovo a velkostou vhodne) podava rovno mojmu synovi, uz aj muz sa smial, ze minule mi isiel pre balik a kurier sa ani nepytali na meno, len skonstatoval, ze pozna drobca😃
Objednavam co sa da online, je mi to lahsie. Len teraz uz si davam veci do boxov, kedze drobec v skolke a ja V praci😃
Ja si so všetkými kuriérmi tykam, zdravíme sa keď ideme oproti na aute, mame na seba uložené čísla, chodia ku mne niekoľko krát do týždňa, objednávam si aj drogeriu (toaletny, prášky, čistiace prostriedky), občas aj potraviny a vôbec sa necitim trápne 🙈 a myslím že ma majú radi pretože vždy som doma, balíky platím vopred, čiže iba pozdravia podajú balík a utekajú.
Ja tiez nechodim vobec do obchodakov, je to pre mna strata casu a hlavne nebudem tam vlacit 2 deti. Vsetko objednavam online a velakrat aj tie potraviny :D
Vobec ma nenapadlo, ze by to mala byt hanba 🤷🏼♀️
Nemam ziadne vycitky, postovy kurier (vacsinou H&M) aj z SPS (C&A, Lindex, Reserved) ma uz poznaju. Robim na HO 90 % casu, tak si balik na 99 % preberiem a ked sa stane, ze som trebars u dr., tak ujovia povedia, ze nech sa ozvem, ked budem doma, skusia neskor.
Tento tyzden z SPS bol 2x a tak mu v piatok vravim, ze vidime sa aj buduci tyzden, lebo este raz som musela extra CA objednat. Moje peniaze, oni to zadarmo tiez nerobia. 😁 Esteze v Alzaboxe ma clovek len skrinku, inac by ma tiez zdravila, kedze tam dorucuju zMallu aj z Martinusu... 🤣
Pre takú hlúposť sa cítiť trápne čosi.
Ja tiež väčšinu objednávam, tiež kurieri ( čo chodia ti isti) poznaju. Už len zavolá, že dal za plot 😄 ( vždy ich pýtam, nech nečakajú, kým malú obleciem)

Mat tvoje problemy… skus mat napriklad u prdele, kto si co o tebe mysli, kvalita tvojho zivota sa isto zvysi.