Cítite sa byť sexi, keď máte malé prsia?

1. okt 2020

Celý život sa tým trápim. Snažím sa páčiť sama sebe aj mám priateľa ktorému sa páčim taká aká som ale ide ma rozdrapiť keď sa otočí za ženou čo má veľké cecky. Ako sa prijať ? Plastiku nechcem nemám na to momentálne financie aj neviem si to predstaviť mať to v starobe. Zaberá aspoň nejaké cvičenie alebo tabletky? Chcem sa mať rada taká aká som a cítiť sa sexi tak ako sa cítia druhé ženy. Mám ich odkojené špicaté Áčka idú od seba nie sú vôbec pevné 😢

tncka
1. okt 2020

Ty fakt nemas ine starosti? Ja by som mu taku drbla ked sa otoci za velkymi ceckami ze viac by to neurobil. A je po probleme🤣☝️

thoughtfulweirdo
1. okt 2020

Ja mám podľa opisu rovnaké prsia ako ty a áno, cítim sa sexi bez ohľadu na vzhľad mojich pŕs. Vieš prečo? Lebo aj mne sa zdajú sexi ľudia nie podľa toho, aké majú jednotlivé časti tela, ale najmä podľa celkového dojmu a vyžarovania. Sexepíl nespočíva v dokonalosti, ale v charizme, osobnostnom šarme a celkovom pôsobení ;)

opica_skorica
1. okt 2020

Otoč sa aj ty a komentuj 🤪

limetka69
1. okt 2020

Tak hlavne, ze su zdrave nie? Ja mam DD a dala by som vsetko za A, lebo ked dam dole podprsenku je to nieco hrozne. Nikdy som ich nemala ani pekne, ani pevne. A pri tom kazdy chlap ti povie, ze vsetky kozy su krasne. Napriek plnemu vystrihu sa manzel otoci za inymi, su proste ine ako moje, ci mensie ci vacsie. Neber si to osobne. Maju to proste dane.

dzulli1980
1. okt 2020

Nie je všetko o ceckách ... pocit "byť sexi" je v hlave ... aj ja mám malé prsia, odkojila som dcéru, no som šťastná, že som ich nikdy nemala veľké, lebo keď vidím ženy, čo mali prsia pred pôrodom krásne, veľké a pevné a teraz majú z nich doslova "lokše" siahajúce kdesi po kolená, nemenila by som ... ďalšia vec, buď rada, že máš prsia zdravé, nech sú aké chcú ... a že sa chlap otočí sa prstnatou ženskou? Takí muži proste sú.

zuzana_ilkova
1. okt 2020

Ahoj nikdy som nemala velke prsia a nikdy som z toho nemala ani traumu proste to tak je a hotovo ak sa niekomu nepaci noa co...😁 ak sa priatel otoci povedz mu ze nech ti take kupi alebo nech nekuka po inych ze aj tak ich budu mat v 50siatke pokolena narozdiel od teba 😁 (nechcem urazit zeny s prsiami, len chlapom treba obcas poriadne nalozit a povedat “neprijemne” aby prestali robit veci ktore nam zenam prezaju)

sindla
1. okt 2020

Chlap by sa otočil za druhou aj keby tie silikóny alebo veľké prsia máš, to sú chlapi, bohužiaľ 🙂 a nie nefungujú žiadne tabletky ani cvičenia, bohužiaľ, keby áno, denne by nepribudali ženy so silikónmi. Ja mám tiež áčka ale už som sa s tým zmierila 🙂 jedno obdobie ma trápili prsia ale len preto, že má chudák ex ponižoval a porovnal s inými 🙂

weronika171717
1. okt 2020

Ja mam Dcka a brala by som Bcka, lebo chrbat mam v keli......

nikolka1986
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janulka1802
1. okt 2020

mám b-cka a cítim sa atraktívna komplimentov si užívam kopec umeľáky by som nechcela ani zadarmo a ďalšia vec mám odkojených pekných pár ročkov a takmer bez zmeny

tosomja
1. okt 2020

Každý muž sa otočí za ženou. Či bude mať minisuknu, či veľkú riť, či krivé nohy, veľké prsia, či napichane ústa. Proste to majú v sebe. Ale len tebe venuje svoje voľné chvíle, pekne slovo, dotyky. Či?

aiti
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
marcellka32
1. okt 2020

Dobrá push-up podprsenka urobí veľa

ankare
1. okt 2020

Isto mas dobrý zadok. Tak sa zameraj naň a budeš sa cítiť sexy. Ja mam sice plny a myslím, ze aj pekný dekolt, ale radsej by som mala namakanu rit, to je podľa mna ovela viac sexy. Zadok mam velky a ovisnuty. Držím palce!

guiseppinka
1. okt 2020

Vies co? Prsia tiez moc nemam... Aktualne ma caka taky rok kojenia. Mojmu chlapovi sa tiez pacia prsnate zenske... Silikony? Nie, dakujem. Radsej pojdem na dovcu za tie prachy. V rodine nema nikto mega kozy, takze mi bolo jasne, ze ani ja nebudem... Mam fajn zadok a nohy (podla vela chlapov), tak sa snazim obratit pozornost na tieto partie... Akceptuj sa sama aka si, lebo inak budes vecne nespokojna...

bee_99
1. okt 2020

Ja mam tiež biedne odkojene B.. Vysia s muzom sa na tom smejeme a obcas sa otoci za velkymi ale to aj ja komentujeme to spolu ze ake dudy jak ju musi boliet chrbat.. Nikdy sa nesťažoval sem tam ma poznamku ze mi tam nic po kojeni neostalo ale pohladom ho odrovnam.. Je to moje telo a som hrda ze som zvladla kojit a mam šťastne dieta a manzel je rad ak sa s nimi moze obcas pohrat 😂 poznam babu co bola na plastike manzel jej zaplatil a nakoniec bolo treba daco po roku opravovat ďalšie peniaze.. A ja by som si tam silikony nedala zacni mat rada samu seba o tom je život a ked sa otaca otacaj sa s nim a okomentuj to sam bude prekvapeny a vsimne si ze to vidis mozno sa zahambi aspon..

lucia147852
1. okt 2020

Vieš čo ja som mala Bcka pred teho. Teraz mám Dcka. Mierne ovisnute ale proste na mna moc veľké. Chlap spokojný. Ja by som rada vrátila čas a mala spat svoje malé prsia. Teraz sú mi všetky saks úzke. Odvšadiaľ to trčí. Je to nepohodlne. Hodnotu ani sexepíl ženy neurčujú prsia. Chlapom sa páčia všetky lebo sú to proste prsia a chlapi sú chlapi😅 isto si krásna žena tak sa vyprdni na komplexy a užívaj život.

medeaa
2. okt 2020

Co by som ja dala za male prsia... Na to, ze mam utlu postavu mam Dcka a najviac ma stve, ze tomu musim prisposobovat obliekanie. Inak, poznam muzov, ktori sa idu potrhat za malymi cecikmi. Ale vacsina muzov je nadsena z cecikov clekovo, je jedno akej su velkosti a tvaru, su to proste ceciky. A inak aj ja sa otocim a pozeram sa na zenu co ma velke prsia a vystavene na obdiv, je to proste reflex 😂 a nemyslim, ze je za tym nieco viac ani zo strany chlapa, niekedy sa aj s muzom na sebe pozrieme v duchu "tak ta mala akeee....", no a co 😁. Neprezivaj to privelmi. Mna tiez trapilo, ze mam velke a prirodzene sa uz aj kus vytahali, ale riesim skor to aka som, nez ake prsia mi nadelila priroda.

simca06022011
2. okt 2020

No z druhého brehu.... Vieš ako ti tie male cecky závidím ja 😂 proste sú veci ktoré by si nechcela riešiť. Polutuj ceckane, "co je malé to je pekné" a chod dalej. Chlapa nechaj tak. Keď s a u páčiš... Keby nie, tak by bol s nejakou inou.

nairia
2. okt 2020

pridavam sa do klubu "velke prsia"! ja mam C, skaredy tvar, vobec nie pevne, ano, s dobrou podprsenkou a spravnym oblecenim to vyzera dobre, ale kludne by som menila za mensie, ale za to pekne a pevne A/B.
ako tu uz zaznelo, sexepil nie je o velkych prsiach ci velkom gulatom zadku, poznam mnoho zien, ktore nemaju dokonale krivky, ale svojim vyzarovanim posobia proste wow! co taka beyonce, spominana keria knightley, kate hudson, tie nie su tiez nejako extra obdarene a pritom su to tak pozitivne vyzarujuce zeny, ze dovi.
a ano, na "ceckane" sa pozrie kazdy chlap a ver, ze aj zena (hlasim sa). my sa sice neobzerame jak sedlaci, ale vzdy si to vsimneme obaja, najma, ked ta tie prsia iduce oproti doslova kolu do oci a cakas, kedy z toho naprataneho vystrihu vyskocia. to mi pride skor vulgarne ako sexi.

bikarbona
2. okt 2020

Ja by som zas prijala male prsia. Je to prakticke a podla mna aj sexi. Take Bcka su podla mna super. Po porode mam E a dufam, ze schudnem a nejak sa to zmensi.

1angelika
2. okt 2020

@bikarbona presne, ja po porode ked sa mi naliali som sa hanbila aj na ulicu vyjst , také som mala melóny, aj s kojenim problemy lebo prsník väčší ako dieťa , no katastrofa..ideálny je zlatý stred no kto ho má?

masha185
2. okt 2020

Teraz prišlo do módy mať malé prsia 🙂 ....tiež som voľakedy chcela umelé...teraz som tehotná mám tie svoje vysnívané a keby to šlo tak ich vrátim 😂 je to záťaž ...a každá žena, čo má veľké cicky ti povie že je to viac na oštaru ..ako hej chlap sa otočí, aj bude pozerať do výstrihu ale to tak všetko pozlátko veľkých pŕs....z toho tvojho si nič nerob...je to proste pud alebo reflex..nazvi ako chceš 🙂 A mne pomáhalo sa cítiť sexy keď som si nedala podprsenku a dala som si napasované tričko bez výstrihu + úsmev ...a ver že sa chlapi otočili lebo je to proste pekné 🙂

kate0903
2. okt 2020

Mam Béčka, ale toto som nikdy neriesila a manžel uz vobec nie, vzdy vravi ze take akurat do ruky 😀 popravde som šťastná, ze ich mam taketo, nemenila by som, jednak je to lepsie po zdravotnej stranke a nevadia ani pri sporte. Plus malé zväčšíš dobrou push upkou ale velke velmi nezmenšíš...je to cele len o nastavení sa v hlave...maj sa rada taka aka si, ak sa budeš sama sebe pacit, aj okolie ta bude takto vnímať ako sexi, sebavedomu babu

via88
2. okt 2020

Ja mam male a vobec to neriesim a ano citim sa sexi... 🙂

wanda52
2. okt 2020

Ja tiež nemám veľké prsia, ale keďže som pribrala, mám ich väčšie...lenže mám väčšiu aj riť 🙂 Momentálne som s prsiami spokojná, ale menej spokojná so zadkom🙂 hlavne, že som zdravá a áno, cítim sa sexi a žensky.. Väčšie prsia priťahujú pohľad, myslím, že rovnako ako muž, aj žena si ich všimne 🙂

radka2119
2. okt 2020

Ja mam male a som s nimi max spokojna.velke sa mi nepacia. To je jedna z partii s ktorou som fakt spokojna 😀 horsie je to s mojim bruskom,zadkom a stehnami 😁 tam som vecne nespokojna

dooscoby
2. okt 2020

Ja mam ledva B a som rada lebo neznasam nosit podprdu a teraz, ked robim z domu uz mi aj sportova vadi ☹ tak si dam len obtiahnute tielko, tricko so vzorom a neriesim, nic nenapada, chrbat neboli. Ak by som plastiku tak len pekne vyplnit to co mam. Moj muz neriesi velkost, mozno sa obzrie, ale nie je zastanca plastik vobec sa mu to nepaci. V skrini mam aj push up, ale pripadam si v tom divne, ale tak ja som sportovy typ.

lufla
2. okt 2020

@thoughtfulweirdo pekna odpoved, je to tak, pokial ti bude zalezat na tom co si myslia ini tak to budes mat v hlave, ak prijmes samu seba, ak sa budes mat skutocne rada, tak taketo myslienky prestanes mat....od mala nas ucia porovnavat, ten je tucny, tak je vysoka, ten ma velky nos a neviem co este, somariny, ako mozes ovplyvnit ake ti priroda nadeli jednotlive casti tela? ..... plus treba si v hlave prenastavit aj zakladny format, nie je v nasich schopnostiach aby sme sa pacili kazdemu, aby sme vyhovovali kazdemu, je nas tu vyse 7,5 miliardy, ak by sme sa mali zaoberat tym ci vyzerame vhodne podla nazoru inych ludi tak to by sme mali co robit....

leskovael
2. okt 2020

Keď ťa celý život trápia, tak si ich daj zväčšiť... Implantáty sa aj tak o cca 10 rokov majú meniť tak ich potom vyberieš.... Financie si nasporis, ak by ma niečo celý život trápilo asi by som už mala takúto jednoduchú vec dávno urobenu je to jedna operácia, da sa na nu v pohode nasporiť aj ked to nepotrva mesiac... Ked sa ti frajer otáča za ženou s malými prsiami to je ok? U mna je to max trápne keby sa môj partner otáča po iných keď idem vedla neho, ale áno robí to milion chlapov a popravde ked som ja tá na ktorú sa chlap pozerá a vedla neho ide žena, normálne mi je až trápne za ňu, celkovo ak ma niekto očumuje je mi to nepríjemné.. A to sa nepozerajú po mne ani koli výstrihom, minisukniam a podobne, lebo tento štýl mi nieje blízky 😁 No ale teda neviem moc o čom je vlastne diskusia, čo chceš počuť? Bud si daj tie prsia urobiť alebo nie a nauč sa mať rada.. Ked sa o to dlho snažíš a nedarí sa ti, tak sa snaž ďalej. Možno sa ti to podarí, možno nie 🤷🏽‍♀️ lebo nie, zo žiadneho cvičenia ani z tabletiek ti prsia nenarastú a cítiť sexi sa môže žena s malými aj veľkými prsiami, nizka ci vysoká, 45kg či 65kg.. Asi je to v hlave a o tom ako je sama so sebou vyrovnaná. Každá jedna máme niečo, čo by sme na sebe zmenili alebo s čím niesme úplne spokojné, niekto to zmení a niekto "to na sebe neznáša" cely život.. To je asi celé..