icon

Človek, ktorý veľmi veľa rozpráva a berie energiu

11silvia11
20. mar 2023

Ahojte😊Len tak pre zaujímavosť ,ako vnímate ľudí ,ktorí veľa rozprávajú a hlavne nepodstatné veci.Pár takých ľudí som v zivote stretla,ale hneď aj vytesnila.Lenže mám takú svokru,vkuse rozpráva.Najlepšie je ,že keď začne tému sama od seba,nedokončí pointu ,lebo okolo toho 500 omačiek,ja sa nemôžem ani vyjadriť ,lebo nemám priestor.Ústa sa jednoducho nezavrú.A keď nie je žiadny prietok energii medzi ľudmi,začne to unavovať a prestanem počúvať 😃Nechcem byt neslušná a odísť ,ale toto sa naozaj nedá.Máte niekto s tým skúsenosti?

Strana
z2
petedea
Autor odpoveď zmazal
petedea
21. mar 2023

@11silvia11 Je vedecky dokazane, ze cim viac ludia rozpravaju, tym nizsie je ich IQ.
Clovek ma dar reci preto, aby vedel komunikovat s okolim.
Avsak zmysluplna komunikacia nespociva v chrleni slov, ako vodopad, skor v pocuvani.

mimikarol
21. mar 2023

Hrozne to oberá a energiu, ja pri takom človeku polovicu informácií vypustim a ani neviem čo mi hovoril 🤷

mamkalentedkova
23. mar 2023

@viestta to ako keby si opisovala moje telefonáty so svokrou 🤣🤣🤣🤣 ona rozpráva ,ja varím ,pečiem ,hrám sa s malou ,zamerané ,nakladan a vykkadam práčku 🤣. 2/3 z telefonátu som počula už stokrát 🤣 a zvyšnú 1/3 ešte stokrát budem 🤣🤣🤣

xeniagb
27. mar 2023

@11silvia11 svokra je pravdepodobne typický obľúbený sangvinik. Sangvinik stále rozpráva, je obľúbený, vtipný, ma rad pozornosť a davy.

11silvia11
autor
27. mar 2023

@xeniagb práveže vôbec nie je optimista,práveže všetko je zlé, proste je negatívna a dookola to iste rozpráva.

xeniagb
29. mar 2023

@11silvia11 je znamenie Váhy?

11silvia11
autor
3. apr 2023

@xeniagb práveže Rak

Strana
z2