Čo bude s budúcnosťou našej krajiny?
Co si myslite ze sa stane s našou krajinou ? Podľa mňa sme v takých srackach ako nikdy mam pocit ze za chvíľu budeme vítať Rusov v náručí a budeme ruský stat nech sa na mňa nikto nehnevá ale toto nemá dobrý smer táto krajina ........som z toho sklamaná ako matka dvoch deti ktoré asi ani nebudú kat žiadnu buducnost
Niektorí by si mali pozrieť najlepší český film (aspoň podľa ČSFD) - Pelíšky.
Hlavne scéna skoro na konci, keď Jiří Kodet hrá na klavír českú hymnu a dcéry sa spýta ako sa po rusky povie "hajzlové", je veľmi silná. Putinoboti by si ju mali pozrieť a možno v ich dutých hlavách by sa konečne začalo rozjasňovať.
@fido69 ja si skôr myslím, že sú to len také hrdinské internetové reči a keby reálne k niečomu došlo, tak by boli prví zalezení alebo by utekali niekam na ten zlý západ. Papier znesie veľa, v tomto prípade internet znesie veľa. V reálnom živote by už neboli takí hrdinovia.
@sevrin mne ovela silnejsou scenou z Peliskov, aj ked je len kratucka, pride moment, ked sa pan Sebek, velky priatel a podporovatel Rusov a socializmu celkovo, snazi obesit v altanku. Lebo je zniceny zradou, aku mu “bratia Rusi” sposobili.
POZOR, blížia sa Eurovoľby a táto časť je veľmi dôležitá:
Najviac hlasov v eurovoľbách by získal Ľudovít Ódor, ktorý je lídrom kandidátky Progresívneho Slovenska. Za ním nasleduje s pomerne veľkým odstupom Monika Beňová (Smer), Ľuboš Blaha (Smer), Milan Uhrík (Republika) a Erik Kaliňák (Smer).
https://domov.sme.sk/c/23314831/najviac-hlasov-...
Teraz môžeme čakať útoky od smeráckej suity aký je Ódor protislovenský, aký je to vojnový štváč a vlastizradca.

Niekedy mám dojem, že hlúposť ľudí na Slovensku je tak veľká, že by išli putinové tanky vítať s kyticami... 😉
Milujem rozprávky, pretože majú vždy šťastné konce...
Panebože ti ho hnali! Všichni lidé! Kdo se k tomu přichomít. Čeledíni, nádeníci… Tedy hnal ho všechen lid? Ano pane! Se zbraněmi…někteří i bezezbraní. S holemi a sudlicemi, vidlemi i kosami. Hnali ho a zpívali si! Ach to byla nálada. Nakonec mu naložili pěkných par ran na záda. 🤩