icon

Čo bude s budúcnosťou našej krajiny?

8. apr 2024

Co si myslite ze sa stane s našou krajinou ? Podľa mňa sme v takých srackach ako nikdy mam pocit ze za chvíľu budeme vítať Rusov v náručí a budeme ruský stat nech sa na mňa nikto nehnevá ale toto nemá dobrý smer táto krajina ........som z toho sklamaná ako matka dvoch deti ktoré asi ani nebudú kat žiadnu buducnost

Strana
z2
fido69
9. apr 2024

Niekedy mám dojem, že hlúposť ľudí na Slovensku je tak veľká, že by išli putinové tanky vítať s kyticami... 😉

Milujem rozprávky, pretože majú vždy šťastné konce...
Panebože ti ho hnali! Všichni lidé! Kdo se k tomu přichomít. Čeledíni, nádeníci… Tedy hnal ho všechen lid? Ano pane! Se zbraněmi…někteří i bezezbraní. S holemi a sudlicemi, vidlemi i kosami. Hnali ho a zpívali si! Ach to byla nálada. Nakonec mu naložili pěkných par ran na záda. 🤩

vroni
9. apr 2024

@annm81, nie som vojnový stratég, takže do úvahy týmto smerom sa púšťať nechcem. Ale keď sa laicky dívam na situáciu na Ukrajine, rozhodne mi z toho nevychádza nejaká dôvera v podporu a schopnosti účinneho obranného systému spojených síl.

sevrin
9. apr 2024

Niektorí by si mali pozrieť najlepší český film (aspoň podľa ČSFD) - Pelíšky.
Hlavne scéna skoro na konci, keď Jiří Kodet hrá na klavír českú hymnu a dcéry sa spýta ako sa po rusky povie "hajzlové", je veľmi silná. Putinoboti by si ju mali pozrieť a možno v ich dutých hlavách by sa konečne začalo rozjasňovať.

evelynmozagalega
9. apr 2024

@fido69 ja si skôr myslím, že sú to len také hrdinské internetové reči a keby reálne k niečomu došlo, tak by boli prví zalezení alebo by utekali niekam na ten zlý západ. Papier znesie veľa, v tomto prípade internet znesie veľa. V reálnom živote by už neboli takí hrdinovia.

moonlight1210
10. apr 2024

@sevrin mne ovela silnejsou scenou z Peliskov, aj ked je len kratucka, pride moment, ked sa pan Sebek, velky priatel a podporovatel Rusov a socializmu celkovo, snazi obesit v altanku. Lebo je zniceny zradou, aku mu “bratia Rusi” sposobili.

sevrin
11. apr 2024

POZOR, blížia sa Eurovoľby a táto časť je veľmi dôležitá:
Najviac hlasov v eurovoľbách by získal Ľudovít Ódor, ktorý je lídrom kandidátky Progresívneho Slovenska. Za ním nasleduje s pomerne veľkým odstupom Monika Beňová (Smer), Ľuboš Blaha (Smer), Milan Uhrík (Republika) a Erik Kaliňák (Smer).
https://domov.sme.sk/c/23314831/najviac-hlasov-...

Teraz môžeme čakať útoky od smeráckej suity aký je Ódor protislovenský, aký je to vojnový štváč a vlastizradca.

Strana
z2