icon

Čo by ste odkázali svojmu mladšiemu ja v ťažkých časoch?

23. jún 2024

A mysleli ste si že vás život skončil?

ninka297
Odpoveď bola odstránená
minenkak
23. jún 2024

Nikdy som také niečo nezažila,myslím, že toto zažije človek len pri smrti svojho dieťaťa,zvyšok jednoducho musí len prejsť a je jedno či to trvá týždeň alebo rok

taynee
Odpoveď bola odstránená
kacena4
23. jún 2024

vzdy sa riadim heslom po burke vzdy vyjde slnko a drzim sa toho v ťažkých chvilach

dadka1997
23. jún 2024

Nebáť sa robiť správne kroky

ivana3111
23. jún 2024

Ze netreba sa falošne opíjať pozitívnym myslením, že to bude fajn. Prijať situáciu- prežiť ju aj s negatívnymi emóciami, ak sa dá niečo aktívne spraviť pre zlepšenie situácie, tak to urobiť. Avšak ak sa nič nedá pre to urobiť, proste to prijať, odžiť a ísť ďalej... zavrieť kapitolu a pokračovať v žití života ♡ (podľa svojho tempa - môžu to byť dni, týždne ale aj mesiace - každý sa s rôznymi situáciami vyrovnáva individuálne a je to v poriadku)

zuzitko74
23. jún 2024

Moje zranené ,,minulé ja" si muselo prejsť svoju cestu za uzdravením krok za krokom. Žiadne skratky by mi v tej chvíli nepomohli a asi by som v tej chvíli svojmu ,,budúcemu ja" neverila.

autor
23. jún 2024

@zuzitko74 kraaaaasne

nicoletta98
23. jún 2024

Že bude ešte horšie , vyčkaj 🤣🤣🤣

sheila121
Odpoveď bola odstránená
chelgi
23. jún 2024

V mojom zivote sa mi potvrdilo, ze vsetko zle je na nieco dobre, len sa to ukaze casom. A zivot nas nechava prejst po burke, aby sme si vedeli vazit ked opat vyjde duha 🙂